kyssäri; miten saada tupakan haju pois autosta ???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja chevyfreak71, 4.9.2010.

  1. chevyfreak71

    chevyfreak71 3rd gear

    elikkä kuten myynti ilmoituksessa mainitussa syslerissä on tällainen haitta niin kuinka sen voi tehokkaasti saada pois??? ei kehtais tuon hintaiseen autoon mitään ionisointia teettää....onko muita tehokkaita poppaskonsteja saada auto tuoksumaan autolta eikä vanhalta tunkkaiselta räkälältä....hajuhaittaa ei ole kun auto on ulkona, mutta jos pitää yönki yli lämpimässä tallissa niin avot mahorkka haisee...
    itse kun harvemmin tupakoin niin haittaa se katku ja kun työmatkaa on 60 kilsaa niin ...juu nou....
    jos jollain on tehokas konsti tiedossa niin, eiku tänne....
     
  2. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear


    Eihän se ionisointi maksa kuin muutamia kymppejä.. Halvempää kuin tankin täyttäminen asemalla. Mutta jokainen taaplatkoon kuten haluaa.
     
  3. slantti

    slantti 1st gear

    Jos on autossa poltettettu tuntitolkulla tupakkia, niin ei siitä ihan halvalla eroon pääse. Penkkien ym. verhoilun pesu auttaa jo paljon. Lisäksi vielä ionisointi niin hajut saa aika hyvin pois. Halpaa se hajunpoisto ei ole. Ei ole tupakointikaan!
    Nimimerkki: Tuli tupakoitua hyvän auton hinta ja pilattua monta käytettyä!
    Ps. Tupakoimatta jo 19 vuotta
     
  4. chevyfreak71

    chevyfreak71 3rd gear

    sitten seuraakin jatkokysymys; kuka tekee ionisointeja imatralla ???
     
  5. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

  6. Zoidberg

    Zoidberg Gearhead

    taitaa olla halvinta vuokrata otsonaattori esim. konevuokraamosta
     
  7. chevyfreak71

    chevyfreak71 3rd gear

    niin, pitänee ramirentiltä tai cramolt kysyä...taisin yhdes mei remonttikohteessa nähdäkin sellaisen :rotfl: samal vois talostakin poistaa exän kissojen hajut....itse en huomaa mitään mutta tyttö valittaa =)
     
  8. jope5

    jope5 Gearhead

    -sonax hajunpoistaja on tehokas aine ainakin omissa toiminnut
     
  9. chevyfreak71

    chevyfreak71 3rd gear

    tai sitten ostan auton täyteen wunderbaumeja :poff:
     
  10. vip68

    vip68 1st gear

  11. Emblem

    Emblem 1st gear

    Tuo aine todella toimii. Heti käsittelyn jälkeen siitä jää joku aineen oma tuoksu, mutta se häipyy ajan kanssa ja tupakanhaju myös.
     
  12. jpaitala

    jpaitala 1st gear

    Joutsenon SEO:lla sijaitseva autokorjaamo osaa auttaa asiassa... Laitteet löytyy!!! 8)
     
  13. ruuvari

    ruuvari 2nd gear

    Joskus kun on tupakoitu oikein huolella niin ionisaattorikaan ei auta. Auto haisee käsittelyn jälkeen sekä otsoonilta, että röökiltä.

    Kunnon sisäpesu auttaa. Joskus tilannetta helpottaa kun tamppaa penkit huolella. Myös kaikkien pintojen pyyhkiminen pesuaineen kanssa auttaa hieman. Tuuletus on myös hyvä konsti. Auto talliin ja ikkunat (auton)viikoksi auki.
     
  14. -jenni-

    -jenni- 1st gear

    Ei missään nimessä otsonointia! Se voi vaurioittaa auton muoviosia...eikä muutenkaan oo mikään turvallinen menetelmä.
    Kyseleppäs vaikka Lifa air nimisestä firmasta, sieltä saa tuotteet kaikkeen mahdolliseen hajunpoistoon. Tosin en oo ihan varma suostuvatko yksityisille myymään. Meillä firmassa käytetään heidän tuotteitaan hajunpoistoissa oikein hyvällä menestyksellä. Monia tupakoitsijoiden asuntoja on hajuista puhdistettu...
     
  15. f34

    f34 Double Gearhead

    Otsonointi pilaa muovin?? Olisi kiva nähdä asiasta faktaa...
     
  16. -jenni-

    -jenni- 1st gear

    ^se voi vaurioittaa muoviosia... ainakin väärissä käsissä ne laitteet on vaarallisia. Näin yhdessä asunnossa otsonoinnin jälkeen kun astiakaapista valui ne kuivauskaapin muoviritilät ihan sulana alas. Eli ainakin kerran on ihan todistetusti vaurioittanut... :D Siksi en ainakaan omaan autooni uskaltais testata.
    Ainakin sosiaali- ja terveysministeriö, hengitysliitto, työterveyslaitos jne. on kovasti otsonointia vastaan. Aiheuttaa terveyshaittaa eikä suositella paikkoihin missä oleskelee ihmisiä... mut onko auto nyt sellainen paikka... :odroll: Ilmeisesti perustuu siihen, että käsittely voi muovien, kumien, lakkojen, liimojen jne. kans muodostaa jotain myrkyllisiä kaasuja.
     
  17. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    etikkaa johkin avoimeen kippoon?
     
  18. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Höpö höpö muovin pilaamisen suhteen. Idea onkin käyttää sitä konetta siellä sisätilassa vain tunnin verran ja sen jälkeen tuulettaa koko auto hyvin. Hajuhaitta otsonoinnista häviää pian.

    "merkkiliikkeen miäs"
     
  19. f34

    f34 Double Gearhead

    Niin, menneekö tämä vaarallisuus samaan kastiin kuin aikanaan mikroaaltouunit.
    Olihan se mikroaaltouuni vaarallinen ainakin kissoille. Eli ei varmaan kannata istua autossa otsonoinnin aikana tai kannattaa ainakin kokeilla ensin kissalla...
     
  20. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Joo,ei siellä sentään kannata sisällä istua.. 8)
     

Kerro tästä muillekin!