Tarvike peltiosista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja kj, 30.10.2007.

  1. gunslinger

    gunslinger Gearhead

    Kannattaako nuita tarvikeosia katella suomesta, vai kannattaako niitä katella suoraan ameriikasta. Tuntuu, että paikallisilla firmoilla on suolaset hinnat, mutta jotain isompia osia tilatessa postikulut taitaa kasvaa vähä isommaks tuolta rapakon takaa.
     
  2. RoadyRunner

    RoadyRunner 3rd gear

    Jeps eli 84' Blazerista tullut hitsailtua toinen puoli kuntoon ja hyvin goodmarkin pellit istui eli helmakotelo ja pyöränkaaren helmapala. Pientä eroa on alkuperäiseen mutta ei pahasti. Ja kittiä/tinaa kyllä joutuu käyttämään hieman jotta saa muodot kohdalleen tosin eipä nuo reunat nyt paha homma ollut tinailla nippuun. Eli vois sanoa jotta 4 pistettä 5:stä 8)
     
  3. paikkatakki

    paikkatakki Gearhead

    Tämäpä kiinnostaisi minuakin. Ainakin Rockauton etulokasuojat vaikuttaa hinnaltaan kohtuullisilta, ja laadussakin olisi vaihtoehtoja, mutta automaattisesti ostoskorin tarjoama lentorahti nostaa hinnan ihan älyttömäksi (+500$). Minkälaisilla kyyteillä ja rahtikuluilla te muut olette noita peltiosia tilanneet tuolta valtameren takaa?
     
  4. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Eipä ne ole tehtaankaan osat mitenkään erityisen tarkkoja, ainakaan 60-luvun
    GeeÄmmissä. Kokemusta on samana vuonna kahdessa eri tehtaassa kasatusta
    -69 Camarosta. Muodoiltaan osat eivät olleet hifistin vaihdettavissa keskenään.
    Kyljen terävä kantti ovessa ja etulokasuojassa aivan eri kokoinen ja muotoinen,
    ovien kasausjigi ollut vähän eri asennossa ja muuta sellaista.

    Tee niihin nyt sitten kiinassa paloja... Minkä mallin mukaan?
     
  5. Stetson

    Stetson 3rd gear

    Mustangeihin, Challengereihin jne. löytyy vissiin aika hyvin korjauspalikoita mutta mitenkäs sitten nämä 70-80-luvun Capricet, Deltat, Electrat sun muut? Mistähän niitä kannattais katella? Jenkeistä vaiko sitten ihan kotoisesta Suomesta?
    Vai pitääkö vaan ite hakea K-raudasta peltiä ja alkaa vääntämään?
     
  6. SamiL

    SamiL Gearhead

  7. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Mahtaako joku myydä vielä peltisiä sisälokasuojia? Motonettikin myy nykyään eioota, pari vuotta sitten vielä sai. Galaxie tarttis uutta kuperaksi prässättyä peltiä..
     
  8. Isäntä77

    Isäntä77 3rd gear

    Korjauspellit Amerikasta?

    Jos tehtäis kimppatilaus...Vai mitenkä rahtikulut sais pienemmäksi? -84 Suburbaniin tarttisin palio pelliä.
     
  9. aric-z

    aric-z Gearhead

    tilasin eilen shermanin peltejä rockautosta, etulattiat ja takaluukunpohjan kolmessa palassa. etuosat ainakin made in usa. hinnat kohdallaan ja usan sisäinen rahti 35 taalaa. kun otin nuo amercarsin kautta, niin rahtihinta suomeen tullee järkeväksi.
     
  10. Isäntä77

    Isäntä77 3rd gear

    Mitenkä tuo käytännössä toteutuu ? Osat tiletaan Amercarsin osoitteeseen-> Amercar lähettää merikontissa Suomeen jossain vaiheessa -> tulli ottaa yhteyttä kirjeitse -> "joku" tuo osat perille ???
     
  11. Hai

    Hai Double Gearhead

    Meikäläisellä olis ajatus hoitaa isompi läjä shermania kontissa talvenaikana.
    http://www.shermanparts.com/ecat/base/index.php
    Kiinnostuneet vois laittaa YV:nä listan tarvitsemistaan osista shermanin numeroilla. (tarkkana niiden numeroiden kanssa, huteja ei saa tulla) Lisäks tietty auton merkki, malli ja vuosimalli, omat yhteystiedot.
    Ideana oli keräillä noin kuukausi tilauksia ja pistää sitten tilaus ulos.
    Hinta Suomeen olis näillänäkymin Sherman $ x 1,1-1,2 = €. Vapaasti Vantaalla.
    Vahvistan hinnan kun tilaus on menossa sisään. Silloin on vielä mahdollisuus muutta tilausta/vetää puihin.
    Huomioikaa, että jos Sherman ilmoittaa varastosaldoksi 0kpl, voi olla että osaa ei saada. Ja jos saldo on pieni, voi joku ehtiä ostamaan sen viimeisen.

    Hai
    050 4392070
     
  12. aric-z

    aric-z Gearhead

    Mitenkä tuo käytännössä toteutuu ? Osat tiletaan Amercarsin osoitteeseen-> Amercar lähettää merikontissa Suomeen jossain vaiheessa -> tulli ottaa yhteyttä kirjeitse -> "joku" tuo osat perille ???

    kontti tulee hämeenlinnaan, jossa se puretaan. loput hoitaa http://www.merikontti.fi/ voi myös tullata ja noutaa tavarat itse halutessaan.
     
  13. jjh82

    jjh82 1st gear

    näitä firmojen sivuja kun kattelee niin en ole mistään löytänyt profiilin kulkineeseen mitään peltiosia. onko vain sen verran harvinaisempi malli...
     

Kerro tästä muillekin!