pajan lattia puhtaaksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja pajapiru, 16.9.2010.

  1. pajapiru

    pajapiru 3rd gear

    auto tuli maalattua omas pajas ja siinä samalla lattia vaihtoi väriä. eli olisko hyviä neuvoja tai ideoita että sais sen maalin sumusta tulleen kerroksen pois, painepesuria ei oikein paljoa viittisi käyttää ettei kipsilevyt seinis kastu. tuola mun kuvis näkyy aika selvästi tuo ongelma.
     
  2. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    No en usko, että painepesurista hirveästi on apua, ellet sitten maalannut Gemsuasi lateksimaalilla.

    Haittaako tuo väri lattiassa paljoa, kuluu aikaa myöten pois. Tai maalaa Betoluxilla lattia harmaaksi.
     
  3. kapa

    kapa 3rd gear

    joskus kaaaaauan sitte kun olin amatsussa pyysin luvan, että saan maalata kuplani työpajojen pesuhallissa
    maalaus onnistu keinohartsivihreellä komeesti
    maalausta lopetellessani totesin, että hiukan on sumua tarttunu lattiaan, no aattelin, että pesen lattian seuraavana päivänä :lol:
    pesinkin-------tärpätillä :oops:

    kokeile jotain järeempää pesuainetta -jytyä esim.
    kyllä se siitä ajan kanssa pois kuluu :wink:
    tai sitte maalaat valkosen auton seuraavaks
     
  4. pajapiru

    pajapiru 3rd gear

    ei kyllä ainakaan tärpätillä,bensalla,löpöllä tai öljyllä irtoo, noita ainakin on lattialle kaatuillu ja sitten hinkattu rätillä pois mut ei vaan maalit irtoo. ei siinä pinnas aivan lateksia oo vaan akryyli. siitä tuo punainen lattia vähän on huono kun imee niin pirun hyvin valoa
     
  5. Jaccez

    Jaccez 3rd gear

    Miksei siihen lattialle voinu laittaa maalauksen ajaksi UMP:n tai ruukin pahvia? Sen kun pyörittää rullaa vaan ja lattiakin kiittää. 8)
     
  6. olds-36

    olds-36 1st gear

    AHHH, tuo niin ihana punainen....ei tarvi paljoa supsauttaa hallin puolella kun on kaikki punaisena, se vain näkyy paremmin kuin muut värit.
    Poistamiseen ei oikeastaan muuta ole kuin maalata päälle tai annat ajan kanssa kulua tai peittyä paskan alle
     
  7. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

    Mullakin on tallin lattialla koko värien kirjo, joskin punaista ei ole muistaakseni kauheasti tarvinnut käyttää.

    Toisinaan olen kastellut lattian ennen maalausta, toisinaan en. Tavallisella harjalla projektin päätteeksi yleensä harjaillut ne maalipölyt mitkä suosiolla lähtee, ja kohtalaisesti on lähtenytkin. Jäähän sitä väkisin lattiaan, varsinkin kun on epätasainen pinta.

    Jos tallissa on viemäri, niin mites terassipesurilla? Se ei taida kauheasti sivuille (seinille) vettä roiskia. Ja voihan sitä jättää ihan seinän vierestä pesemättä painepesurilla, hankaa vaikka käsipelissä jos ei muuten.

    Kuvasta näkyy, että ois renkaanjäljet jättäny lattiaan, joten kyllä siitä jonkun verran vois lähtee ihan harjaamallakin.
     
  8. pajapiru

    pajapiru 3rd gear

    olishan sen voinut toki peitelläkkin mutta jäi tekemättä,ei tullut mieleen että lattia joka on kauttaaltaan märkä vetestä vois imee ittensä maaliakin noin hyvin :oops: terassipesuria ittekki ajattelin mutta taitaa olla niin heikkotehoinen kun on puu pinnoille on tarkoitettu mutta taitaa tosiaan olla ainut millä sais pestyä ilman seinien kastelua, no sillä sais ainakin muut pas..t pois ennen uutta maalia. joo kyllähän se kulumalla lähtee mutta ei hermot kestä odottaa sitä että se sillä puhdistuu,kaikki mulle heti periaate :rotfl:
     
  9. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Koitappa vanhanajan keinoa: Märkä sahanpuru irrottaa aika hyvin monenlaisen lian.
     
  10. kmovat

    kmovat 1st gear

    tuo terassipesuri kuulostaa hyvältä, paskanpäällä se maali siin lattiassa kuitenkin on, eikä imeytynyt puhtaaseen betoniin. omassa pihassa tuommosesta kivetyksestä irtoaa lika ainakin helvetin hyvin tuommosella terassipesurilla ja siihen kivetyksen likaan ei pelkkä painepesurin suihku tee mitään jos ei pidä ihan kiinni kivessä..
     
  11. pajapiru

    pajapiru 3rd gear

    sahanpurua :eek: täytyy kokeella,kuulostaa yhtäkkiä niin uskomattomalta että vois toimiakki
     

Kerro tästä muillekin!