Pistääkö itkettämään?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja JP-350, 17.9.2010.

  1. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Se on taas tältä kesältä ohi...harrasteen kanssa.mitä mietteitä?
     
  2. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    vielä ajossa ja kumeissakin vähän pintaa. nythän se hauskuus alkaa kun voi revitellä auton palasiksi että on taas talvella mitä korjata :rotfl:
     
  3. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Melko tapahtumarikas kesä oli 8)
    Tuli käytyä n.30 tapahtumassa josta liki kaikista löytyy myös todistusaineistoa :wink:

    Joka tapaukseesa viimme perjantain Seinäjoen Cruisinki oli kesän viimeinen tapahtuma, jossa tuli käytyä "kesä" biilillä. sillä kun kävin tänään katsastuskonttorilla niin otteeseen tuli merkintä liikennekäytöstäpoistosta.

    Tallikausi alkakoon ja 2011 otetaan vastaan uusin kujein :)
     
  4. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Ei itketä, kesän pakolliset hipat ja kissan ristiäiset on ohi ja voi taas sulkeutua talliin lipittämään puoli lämmintä kaljaa huonossa seurassa :lol:
     
  5. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    autotapahtumat jäi tasan hotroddi show:hun ja sen jälkeiseen kruisinkiin, no ei kyllä olekaan kuin "käyttöjenkkejä" pihassa. mut pörsteriin on tullut jo 7700km tänäsuvena ja kokoontumisissa on käyty pällistelemässä. normaalisti mopo lähtee talviteloille kun tulee kolmannet räntäpaskat niskaan :lol:
     
  6. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Kyllä se aikuistakin miestä vaan rupee vähä porauttamaan....Hieno kesä,ei siinä mitään mutta se on ohi,ja taas alettava alusta..Ei itellä hirveen isoja rahallisia menoja pitäs olla,ku viime talvena koneen tein.Toisaalta näinhän mä oon aina sanonu syksyllä....Saa nähä mikä on kuittipinon korkeus keväällä.. :D Ei vaan,ei pitäs olla iso.sisustushommia ja vähän venttiilikoneisto ja imusarjamuutoksia. Ja v8-miitti on parasta,vaikkei ihan putkeen kaverin osalta mennykkään.
     
  7. Yorcci

    Yorcci Gearhead

    Tuohon ongelmaan on ratkaisu. Ajaa läpi vuoden :wink:
     
  8. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Nyt on siinä mielessä tilanne että voi sanoo ajavansa läpi vuoden,ei samalla vehkeellä tosin.Pieni ero on kuitenkin siihen että viime talvena oli fiat punto...Tosin ite ajoin sujuvasti ryslerillä,fiat jotenkin ajautu emännälle...
     
  9. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Vaan ei tuo astro ihan ponua paikkaa...Jotain eroo on kaasua painaessa.. :D
     
  10. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    pieni offtopic
    Tammikuussa kun oli lähdössä pois Jyväskylän MP rompetorilta,niin näin Yorccin pulkalla suhailemassa "kylillä" niin heti tuli sellainen... oispa pian kesä fiilis 8)
     
  11. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Kyllä mä jotenkin veikkaan että aika moni ottaa pikkukupit ja juttelee autolleen pisaran vieriessä poskee pitkin näihin aikoihin..
     
  12. Emblem

    Emblem 1st gear

    Kyllä ikävä tulee. Vähän lohduttaa kun yksityistiellä voi fiilistellä muutaman kerran kuussa. Talvi Volvolla.
     
  13. Chevi

    Chevi Gearhead

    Itkettäähän se :eek: varsinkin kun kesän parhaat kelit meni töissä. No kuun loppuun asti ajellaan jos starttimoottori kestää :D
     
  14. olle

    olle 3rd gear

    Hieno kesä takana ja 9000km.Buickilla.Tulin juuri Vantaan cruisingeista,eiköhän tää kausi oo tässä.Sama fiilis muillakin,polttelivat monet viimeiset millit pois takarenkaista...Vähän itsekin kotimatkalla sateen liukastamalla asfaltilla vedin kauden pisimmän sladin,kiva katsella
    sivu ikkunasta että mihin ollaan menossa,pysyi kyllä lapasessa.
     
  15. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Juuri näin!
     
  16. B 50

    B 50 Gearhead

    Ei. Nastakumit on jo euromasterin hyllyssä odottamassa. 8) 46 vuotta toi squire on saanut ensikosketusta lumeen odottaakin..
     
  17. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ei nyt vielä itketä eikä lopeteta kautta.
    "Kilpuriauto" on jo talvitelakalla mut toi on vielä liikenteessä ja huomenna elikkäs oikeestaan siis tänään lauantaina olis taas vielä cruisingitkin:
    http://www.batrace.fi/Kalusto/Bat-lauluauto

    Ei varmaan yhtään taas palella :poff:

    No, jos nyt vaikka kuitenkin satttus sit satamaan niin onhan tossa sentään olemassa jonninmoinen katto ja ikkunat ja puhallinkin toimii ja hönkii jopa jotain lämpösen tapastakin :rotfl:

    Mut sit kun lumet tulee niin pitänee kuitenkin laittaa toi seisontaan tai ostaa siihen sit talvigummit :eek:
     
  18. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Komps! :D
     
  19. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    ihme tissiposkia täälläkin tinnittää :rotfl:

    huomenna sovitellaan 440:sta konehuoneeseen, eli kesä on vasta alussaan 8)



    jos sen verran duunipihalle pikkasen reviirimerkkejä laittais ja muutoskatsastuksen tohon sais... sit uinumaan takas moinen joutaa, jos sinne moisen laittaa jaksais!
     
  20. taunusstyle

    taunusstyle Gearhead

    ei itketä ku ajelen harraste autolla kesät ja talvet oli sää minkälainen tahansa :wink: ja saattaapi siitä syystä ollakki sillai ettei harrastaminen lopu kesken :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!