Menneen kesän tapahtumat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 2dht, 18.9.2010.

  1. 2dht

    2dht 3rd gear

    Mikä oli mielestäsi menneen kesän paras tapahtuma, ja perustelut myös tietysti?? :D
     
  2. jublomb

    jublomb 1st gear

    Uudessakaupungissa merefestien yhteydessä järjestetty kokoontuminen oli kyllä ehdottomasti mieleen painuvin... :poff:
     
  3. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Alastaron kamasa tools natikat sekä kalajoen kiihdytys karkelot (jotkut natikat nekin oli, mut ku ei muista mitkä :rotfl: ). Perustelut; elämäni ekat kiihdytyskarkelot, ja oli kyllä mielettömän hienot tapahtumat. :eek: Ja mukavaa porukkaa nuo kilpailija "hörhöt", vaikken ujona tapauksena hirveesti käyny porukaan varsinaisesti tutustumassa. :oops: :D

    B.B Chevy tais käydä kalajoella siinä Luigin dösällä kertomassa et kisat oli heidän osaltaan ohi, kun kampuran laakeri oli antautunu?
     
  4. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    kait se vorssan piknikki taas, since 1988 joka ikinen vuosi tullu käytyä.
     
  5. mopsi

    mopsi Gearhead

    Vorsan piknikki...
     
  6. stangrider

    stangrider Gearhead

    Koko heinäkuu 8) 8) , jos tuollaisia on kerran 75 vuodessa, niin hyvä kun sattui meikäläisenkin kohdalle :D
     
  7. Fleetline

    Fleetline Gearhead

    Sanoisinpa että Beauty Cars Show Haapsalussa, Forssa olis varmaan muuten mutta aika meni tuomaroidessa muiden autoja ettei ehtinyt oikein tutustua rompetoriin eikä kentän autoihin
     
  8. 2dht

    2dht 3rd gear

    Erittäin hyvin sanottu!
     
  9. karzi

    karzi Gearhead

    Big Wheels. Minäkin olin siellä :lol:
     
  10. voihanrontti

    voihanrontti 2nd gear

    piru kerkes ensin... SAMA!
     
  11. sixkasix

    sixkasix Gearhead

    Rautaa Rajalle. Perusteluina: tunnelma ja ihmiset
     
  12. Mrs Sippi

    Mrs Sippi 1st gear

    Veidec Mantorpissa. Säät oli kurjat, mutta porukka upeeta, erikoiskiitos Motalan tallin väelle tukikohdasta. Miten voi ihmiset olla niin vieraanvaraisia, avuliaita ja ihania... Toinen erikoiskiitos Koskisen Lasselle ja Akselille. Kolmas erityismaininta menee suomalaisjunnuille, jotka siellä koko ison varikon alueelta kyllä haistoivat, koska meillä paistetaan lettuja.
    Mieliinpainuvaa erityisesti oli Sveitsin kansallispäivän vietto sunnuntai-iltana Erbacherilla. Uskoakseni meidän isännälle ei kyllä painunut mieleen tästä mitään... No, hauskaa oli.
    Maanantaiaamuna purettiin sateessa ja ohiajaneella hollantilaistiimillä oli septitankki jäänyt auki. Me huidottiin, että STOP! STOP! mutta he luulivat vain, että huiskutimme jäähyväisiksi ja huiskuttivat yhtä iloisesti takaisin. Loppupurun ajan me oksennettiin ja purettiin ja käytiin taas oksulla ja pakattiin.
    Juniorin mielestä Hockenheim oli tietysti huippukokemus.
    Tärkeintä on, että solmittiin paljon suhteita ulkomaisiin junnuihin ja lobattiin niillekin kovin Suomen kisoja. Se Vaasan junnukisa kiinnostaisi erityisesti, kunpa joku infoaisi siitä meikää, mulla on yhteystiedot muutamaan hyvinkin kiinnostuneeseen.
     
  13. Sammy_Q

    Sammy_Q Gearhead

    Pakko sanoa, että Big Wheels oli mieleenpainuvin. En koskaan aiemmin ole käynyt ja paikka oli ihan mahtava. Myös se, että autolla olin ajanut alle 100 kilsaa testiä ennen kuin lähdin sillä ajamaan 350 kilsaa per sivu tuonne Savon maalle... :lol:
     
  14. mxu

    mxu 3rd gear

    Bigwheels jäi kyllä positiivisesti mieleen, jälleen kerran! Toivottavasti tapahtuma jatkaa vielä kasvamistaan, alkaa olla jo suuren maailman meininkiä :D
     
  15. VSOP

    VSOP Gearhead

    Kesän paras päivä taisi olla Alastaron Nitronatikoiden sunnuntai ja kaikkein parasta siellä se Top Fuel-finaali.. Hyvänä kakkosena tulee Mantorpin Veidec Festivalin lauantai ( ainoa päivä kun siellä ei satanut), sitten tulee paljon kaikkia kivoja cruisinkeja alkaen helmi- ja maaliskuun Porvoo cruisingeista, Vappupäivän silliaamiaisesta Järvenpäässä, unohtamatta Haapsalun American Beauty Car Showta... ja loppua näille kauden tapahtumille ei vielä onneksi edes näy !
     
  16. 496SS

    496SS 3rd gear

    Alastaron eeämmät, mihinkään muualle ei ehtinyt/päässyt.
     
  17. pete78

    pete78 Gearhead

    Big Wheelssin puolelle napsahtaa ( ainut reissu koko kesänä, mutta vastaus olis ollu tod. näk. tämä vaikka reissuja olis enempi ollukkii)
     
  18. Putte

    Putte 1st gear

    Olihan tossa montakin hienoa tapahtumaa. Kaikissa jollain lailla myös mukana tekemässä kysesitä tapahtumaa. Kyllähän mukavin oli PowerPark Weekend. Leppoisa tapahtuma, puitteiltaan todella hienossa paikassa.
     
  19. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Västeråsin Power Big Meet.. mahtikelit,mahtipoppoo ja fiilis!
    ja sitten näyttelypuolelta ehdottomasti Kuopion näyttely, kerrassaan hienoa porukkaa nuo Sawolaiset ja tuli hyviä muistoja 80 luvun pienistä paikallisista parkkihallinäyttelyistä! :wink:
     
  20. starcraft

    starcraft Gearhead

    Kyllä ykköseksi meni ruotsin Wheels & Wings joka oli kuin 2 päiväinen Forssa lisättynä vanhojen lentokoneiden ajonäytöksillä. Asiaan vaikutti myös se kun tuli suunniteltua reissua ehkä vuosi ja sitten kun lomat osui kohdalle niin menoksi vaan ja kalustokin toimi ongelmitta koko reissun.
     

Kerro tästä muillekin!