Pelkät parkkivalot palaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Terosu, 27.9.2010.

  1. Terosu

    Terosu 1st gear

    Eli tuollainen vika on ilmaantunut Buick piilofarkkuun ('86), normaalit lyhyet ajovalot eivät aina syty, vaan parkkivalot palaa silloinkin kun valokatkaisija on lyhyillä. Pitkät toimii kuitenkin normaalisti. Nuo lyhyetkin toimivat kyllä välillä, mutta aika usein pelkät parkit.

    Sähköstä en paljoa ymmärrä että neuvoa kaivattais nyt kun illat ja aamut pimenee, ettei tarttis pitkillä tai puolisokeana ajella... Pari paikkaa on mielessä mistä voisi kosketukset tarkistella mutta ei tää nyt mun mielestä ihan kosketusvialtakaan tunnu, mutta kuten sanottua sähkötietämys on suhteellisen vähissä.
     
  2. jakezzz

    jakezzz 1st gear

    palaako pitkät normaalisti?

    jos ne pelittää normaalisti niin veikkaisin notta valonvaihto kytkin kaputt...
    tai sitten jos joku on laittanut releet (mikä on suositeltavaa) valoille niin rele keljuilee.
     
  3. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Mul ainaki tuos just reilu kuukaus sitte kans pimeni lyhyet, mut parkit ja pitkät futas. Valonvaihtajassa oli tosiaan vika. Onneks olin mökillä, niin sain varaosan napattua tuosta isommasta moparista.
     
  4. Terosu

    Terosu 1st gear

    Ahaa, tuo täytyykin hetimiten tutkia, mistäköhän tuollaisen vaihtajan löytää tai onko tiedossa englanninkielistä sanaa tälle palaselle? Nuo pitkät tosiaan toimii ihan normaalisti.
     
  5. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Vaihtaja on valkoinen palikka rattiputkessa.... Muistaakseni siinä oven puolella yläviistossa.
     
  6. L.P.

    L.P. Gearhead

    Englanniksi "Dimmer Switch".
     
  7. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Ja luulis löytävän ihan us-parts tms. lähi vauhtiputkasta.
     
  8. Toke

    Toke Gearhead

    kattelinkin tänään et ajelit kylillä ilman valoja... eiköhän varaosahallista sellasen saa tilattua viel täksi viikoksi
     
  9. Terosu

    Terosu 1st gear

    Ai jaa :eek: Nyt täytyy kyllä tunnustaa etten ihan hahmota kuka olet eikä nuo Kuvablogin autosikaan kovin tutuilta tunnu. Mutta juu pitää huomenna käydä Varaosahallista kyselemässä, ei näyttäis olevan kovin kallis pala, mitä nyt tuolta Rockautosta katselin.

    Kiitos kaikille vastanneille nopeista ja tyhjentävistä vastauksista! Näin se homma toimii 8) Toivottavasti ainakaan ei ole mikään tämän monimutkaisempi asia.
     
  10. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Katoppa onko hätävilkku-katkaisin vahingossa päällä...se on siinä rattiputkessa. Joskus se saa aikaan hieman erikoisia "vikoja".
     
  11. Terosu

    Terosu 1st gear

    Samassa asennossa ollut kolme vuotta, en tiedä oikeastaan edes missä asennossa sen pitäis olla päällä, multa taitaa puuttua osa sitä katkaisijaakin. Kävin silti sitä räpläilemässä tuossa eikä se siitä ainakaan parantunut.
     
  12. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    mulla oli samat ongelmat, poksautteli sulaketta ( 15 ), laitoin isomman ja toiminu.
     
  13. salmari87

    salmari87 1st gear

    Itselläni oli (Ja on taas uudestaan) täysin vastaava ongelma omassa Park Avenuessa. Ongelmat alkoi juuri että ensin meni lähivalot, muut toimi... sitten simahti pitkät.. jäljelle jäi enää pelkästään parkit. Vika löytyi releistä sillä kertaa.. Nyt sitten taas sama vika tullut takaisin... toivottavasti pelkällä releen vaihdolla selvitään tästäkin..
     

Kerro tästä muillekin!