millikoon renkaat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja kauko-63, 13.10.2010.

  1. kauko-63

    kauko-63 Gearhead

    saisin ilmatteeksi hienot aluvanteet talviautoon noissa vaan renkaat ihan loppu ja tarvis uudet talvirenkaat päälle,ongelmana on vaan että on millikoon vanteet ja niihin ei ihan tosta vaan löydy renkaita varmaan saisi tilattua mutta meneeköhän kalliiksi tollaset erikoisemmat renkaat? onko kellään kokemuksia millikoon renkaista?
     
  2. mie

    mie Gearhead

    Bemareissa, Saabeissa ja joissain ranskalaisissa noita ainakin käytettiin, olikohan alunperin Michelinin aikaansaannos nuo millikokoiset renkaat (TRX).

    Ainakin paria eri halkaisijaa taisi olla ja hankalat ja kalliit löytää. Pinnattuina noita jokunen vuosi sitten vielä näkyi harvakseltaan myynnissä, mutta todennäköisesti rungot on jo aika vähissä. Saikohan noita uutena vielä Micheliniltä tilaamalla, mutta hinnat olivat ihan suhteettomat.

    Ei oikein käyttöauton renkaiksi noista ole, liekö edes talvipinnalla pitkään aikaan tehtykään.

    Tuolta esimerkiksi 390mm, tosin vain kesärenkaana

    http://www.longstonetyres.co.uk//page/s ... m&x=69&y=3
     
  3. kauko-63

    kauko-63 Gearhead

    bemari on kyseessä joo,varmaan parempi tyytyä tavallisiin kokoihin niin tulee halvemmaksi ja pääsee helpommalla :wink:
     
  4. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Mulla oli joskus granun aluvanteet ja ne oli millikokoset ja nastarenkailla. Kyllä ne sillon joku osti kun myin ne. Siitä en tiedä mistä renkaita saa, mulle ne tuli yhen granun mukana.....
     
  5. raunoh

    raunoh 3rd gear

    79-Mustang Cobran originaali TRX 190/65-390 (390mm = 15,35") maksaa Michelin-sarjana (tokko muita edes on???) maksaa n. 990 eur, vastaava tuumamittaisena 195/65-15 n. 280-350 eur. Tästä voi miettiä, kannattaako tavis-autoon laittaa millikokoiset renkaat.
     
  6. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    saisko noi sorvattua tuumakoolle sopivaks?

    :odroll: 120 jakoset kävis usa gm pikkujakosiiin :)
     
  7. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Jos ajattelet vähänkään, ainevahvuudesta 0,35":2= ~4mm pois, niin kyllä on kehä ohutta...
     

Kerro tästä muillekin!