FORD Fe390 virranjakajan pusla.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Riztoreipas, 31.3.2004.

  1. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    dodiin -63 mörkkyyryn jakaja on kikkareet levällään keittiön pöydällä..pikainen soittelukierros selvitti sen verran että useimmat varaosat-firmat ei oo hirveen halukkaita myymään pelkkää puslaa..tarjotaan eioota/eituu/eitilata ja sitten tarjotaankin uutta/tehdaskorjattua jakajaa..elikkä löytyykö jotain lafkaa joka myis ihan vaan ton pelkän puslan???
     
  2. Ford F350

    Ford F350 1st gear

    Laakeri liikkeissä on hyvät valikoimat puslia.Mitat mukaan ja kysymään.
     
  3. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    dodiin jaloviinapullo vaihtoi omistajaa ja nyt on puslat paikallaan..jakaja+pullo kädessä duunipaikan sorvarin luo :smile: ja se on siinä..

    eipä noi alan liikkeet tunnu kauheen innoissaan olevan kun noita puslia kyselee..onhan se tietty helpompi myydä tehdaskorjattu jakaja 200 egeen kun 10? egen puslat...
     

Kerro tästä muillekin!