mistä vanhan 80cc yamahan osia??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja ommik92, 18.10.2010.

  1. ommik92

    ommik92 1st gear

    tarkoituksena olisi entisöidä vanha 80cc yamahan katu pyörä, joka on jostain 70-80 luvun vaiheilta. alkuperäisväriltään vihreä ja siihempä pitäisi osia ja tietoa löytää jostain.

    [​IMG]
     
  2. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    mikä malli?
     
  3. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    isäukolla on jotain peltilaatikkorunkoisen 80cc jammun osia ja yksi projektipyörä. sit löytyy mr-kats 100cc twinjet ja toinen vastaava projekti 8)
    selvitä mallinimi ja vuosimalli ja heitä yv
     
  4. ommik92

    ommik92 1st gear

    muistatko onko isälläsi ne osat vihreästä vaiko sinisestä 80 jammusta. jos ne ovat vihreästä niin pitäisi käydä tuohon värkkiin. tietääkseni jammu ei ole tehnyt muita samantyylisiä kuin tuon mallin ja sen vanhemman sinisen. ja olisiko isäsi myymässä niitä osia jos ne ovat tuohon käypäsiä??
     
  5. street and race

    street and race Gearhead

Kerro tästä muillekin!