Syyskokous 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Ms.Cadillac, 29.9.2010.

  1. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Hei kaikille

    Kerhon yleinen syyskokous on tallilla 30.10 klo 16.00. Kokous on siis avoin kaikille kerhon jäsenille.

    Ja ylleensä on kokkouksen jälkeen ollut tallilla ylleistä muailman parannusta...

    ESITYSLISTA:

    1. KOKOUKSEN AVAUS
    2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS
    3. KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN
    3.1 Valitaan kokouksen puheenjohtaja
    3.2 Valitaan kokouksen sihteeri
    3.3 Valitaan kokouksen ääntenlaskijat
    3.4 Valitaan kokouksen pöytäkirjantarkistajat
    4. PUHE- JA LÄSNÄOLO-OIKEUKSIEN HYVÄKSYMINEN
    5. ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN
    6. TOIMINTASUUNNITELMAN HYVÄKSYMINEN V.2011
    7. TALOUSARVION HYVÄKSYMINEN V.2011
    8. PÄÄTETÄÄN JÄSEN- JA LIITTYMISMAKSUT V.2011
    9. VALITAAN JOHTOKUNNAN PUHEENJOHTAJA
    10. VALITAAN VIISI (5) JOHTOKUNNAN JÄSENTÄ SEKÄ YKSI (1) VARAJÄSEN
    11. VALITAAN KAKSI (2) TILINTARKISTAJAA JA HEILLE KAKSI (2) VARATILINTARKASTAJAA TARKASTAMAAN KULUVAN VUODEN TILEJÄ
    12. MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT
    13. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN
     
  2. Mopar79

    Mopar79 1st gear

    toivottavasti tänävuonna tulis porukkaa paikalle.nyt ois mahollisuus vaikuttaa toimintaan.
     
  3. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Koska kerhossa on uusia jäseniä mukavasti ja muistutuksena vanhoille jäsenille. Kuten Timppa tuossa jo sanoikin, nyt on aika vaikuttaa. Kokous on avoin KAIKILLE kerhon jäsenille. Siellä sua sannoo mielipitteensä ja olla mukana valitsemassa touhumiehiä/-naisia. Ja sitä kautta saa myös itse esittää halukkuutensa touhumieheksi/-naiseksi.

    Tulevasta vuodesta arvelen sen verran, että nykyinen pj ei jatka. Vikolla on niin monen vuoden kokemus hommien vetämisestä, että vanhan pittää saada levätäkin (hiljaahan se mies ei ole koskaan...). Itse en tule mitä ilmeisemminkään tiedottajan hommia jatkamaan, johtuen välimatkasta mikä tulee talven aikana ehkä vain kasvamaan.

    KYSEESSÄ ON KUITENKIN KIMPPATALLI, JOTEN PORUKALLA PITÄISI KAIKKIEN HOMMIEN HOITUA.
     
  4. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Ja kokouksessahan on viimeistään tallipaikan haltijoiden kätevää vaihtaa vanha avainkorttinsa uuteen avaimeen, jos ei ennen sitä ehdi/pääse käymään tallilla. Jos joku tallipaikan haltija ei saanut viestiäni koskien avaimen vaihdosta, niin ilmoitteleepi. Kerhon sähköposti ei pääse lävitse joiden jäsenten sähköpostien suojaus yms järjestelmistä
     
  5. supo

    supo Double Gearhead

    Toivottavasti löytyy aktiivinen johtokunta joka taas saa hommaan vauhtia ja ettei homma kuihdu pois!!!Harmi kun Minna lähti tuonne rannikon tuntumaan mutta elämä kuljettaa.Kiitos Minnalle hienosta tiedotuksesta sekä Vikolle PJ:n hommista.Ps.Toivottavasti talvella palautuu erittäin monet pyörijäiset,savujaiset,karokeillat jne. kuin hyvään entiseen aikaan kun tallilla rakennettiin omia autoja/pyöriä!!Niillä sitten kesällä 2011 ajelemaan porukalla esim.Motoparkkiin 2:iin drag race kisoihin,Pieksänmäelle Big Wheelsiin,IHRA:n Cape Feariin sekä moniin muihin alan tapahtumiin ympäri Suomen/Ruotsin/Viron.
     
  6. -31

    -31 Gearhead

    [quote="supo" pyörijäiset[/quote]

    Kokouksen jälkeen Verrarin koeajajaiset/pyöriäiset :D
     
  7. raisu37

    raisu37 1st gear

    Eihän Ferrarin säädöt/käytettävä polttoaine ole sellaiset , että pakokaasut aiheuttaa huimausta seuraavien päivien ajaksi???

    Myöskin täältä kaukaisesta etelä Kuopiosta olisi mukava tulla talven aikaan kinkereihin jos vaan niitä joku innokas puuhailee...
     
  8. Mopar79

    Mopar79 1st gear

    täännään se ois.nyt persiit ylös penkeistä ja kokkoukseen.ee tartte jälkeenpäin urputtaa asioista jos ei paikalle kehtoo tulla. :argue:
     
  9. K_1

    K_1 1st gear

    Tuskin löytyy pirskeiden järjestäjiä tuosta kerhosta. Kun ei löytynyt porukkaa järjestämään edes näyttelyä. Onneksi Supo on toiminnan miehiä ja sai Timban kanssa jälleen Kuopion näyttely perinteen jatkumaan.
     
  10. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Jokkaisella sua olla mielipitteensä ja totta sekin, että aktiivista porukkaa ei voi olla koskaan liikaa. MUTTA...Sen jälkeen, kun talli viimeksi järjesti näyttelyn tehtiin jäsenille kysely näyttelyn järjestämistä ja loppu tuloksena oli, että porukka ei halunnut järjestää näyttelyä. Tällöin oli kerho järjestänyt vappunäyttelyn kahtena peräkkäisenä vuotena. Tällöin otettiin huomioon myös kerhon taloudellinen tilanne vst päällä olevat viemäri yms remontit vrt niiden vaikutas kerhon talouteen. Tämä ei nyt tieteskään koske kahta edellistä vuotta, mutta jos vaan porukka sattuu haluamaan välivuoden näyttelyn järjestely hommista niin se heille suokoon. Helvetin hieno homma, että Supo on löytänyt yhteistyökumppaneita, joilla on rahkeita niinkin näyttävään toimintaan mitä näyttely tänäkin vuonna oli.

    Ja nyt sitten asiaan... Johtokunnan kokkouksen pöytäkirja on nähtävissä kerhon tiloissa. Uuteen johtokuntaan saatiin mukavasti uutta porukkaa vanhojen kera.

    ps. Jos jollain on asiaa koskien kerhon toimintaa ynnä muuta, niin kokkouksiin saa tulla että ei aikuisten ihmisten tarvihe netissä kitistä.
    pps. Tämä ei ollut tallin mielipide vaan ihan minun oma. <--piste
     
  11. supo

    supo Double Gearhead

    Erittäin hyvä syyskokous,oli hyvästi porukkaa koolla ja asioista keskusteltiin,visioitiin,äänestettiin sekä ennen kaikkea saatiin uusi johtokunta kasaan!!!Hyviä ehdotuksia moneen asiaan ja ne varmasti toteutuu ajan saatossa!!!!Nyt vaan hihat heilumaan ja tehdään porukalla hyvät pikkujoulut aluksi jne.
     

Kerro tästä muillekin!