Porvoo cruising joka kuun viimeinen lauantai

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja G20, 12.5.2007.

  1. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Siellähän mää. Kävelitten miltei ylitte. Se ruskee nahkarotsi oli tosi rok! Täytyy myöntää et oli onnistunu pervormanssi! :rotfl: :rotfl:
     
  2. G20

    G20 Gearhead

    :rotfl: :rotfl: :rotfl: Ainahan janoiselle yks Sandelssi maistuis! Pave repäs ja poikkes cruisingeissa ihan viime metreillä äsken tultiin kotio! :p
     
  3. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Kappas kappas! :lol: Varmaan reipas fiilis! Siihen kyytipojaks yks oikeen rasvanen porsaankyljys, semmonen keskeltä hiukka raaka ja kylmä. Juotavaksi lasi lämmintä maitoa! Sitten Linnanmäelle johonki koneeseen vatkattavaksi. Tai pitkä automatka oikeen mutkaisella tiellä selkä menosuuntaan. Set tekee niin gutaaaaa! :odroll:

    Noh, ei lyödä lyötyä, sorry!
     
  4. VSOP

    VSOP Gearhead

    Höps, se meni hytäseen parempiin suihin.. juu mä en, vaan yhden cruisaajan dogi popsi sen :rotfl:

    Juu, katottomalla oli aikas kalsaa.. tai oikeammin se kalsa tuli seisoskellessa ja melkein kaikki muut häipyi Shellin paariin, useimmat ei tulleet enää takaisin.. sormet ja varpaat tönkkönä poistuttiin kympin jälkeen kotio kuumaan suihkuun ja Mojitoa kurppaamaan.

    Erilaisia lataus- ja käynnistysongelmia näytti olleen tänään usealla. Mullakin El Bimbon akku teki tenän kun piti himasta lähteä cruisinkiin.. sinne sai jäädä kotiin häpeämään.. Noooh lepytellään huomenna hänet uudella akulla..
     
  5. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    krääk...kiitokset cruising -10 lähtee myös täältä. Tälläset ns"pikakännit"on näköjään jees...ratissa sinne tullessa, mut ei toivookaan et takastullessa :lol: ja vikahan on suvussa saatn...liekkinartsa ja g20 tietää kyllä syyn...se Shellin pöydän päässä istuva räkättirastas..woe perse :rotfl:
    kivaa kyllä oli, siitä ei mihinkään pääse.
    Dartsani menee tulevalla viikolla talviunille.
    taitaa se Tulilanka kasvattaa sitä kaksoisleukaa kun tollasta mörssää :rotfl: kas kun ei kynttilävalossa herkistellen :rotfl:
    VSOPeen rottelo meinas juutua mustaanjäähän..oli meinaan aikamoinen poljenta,et pääs pois parkkikselta :wink:
     
  6. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Vittu nää jenkit on syvältä perseestä.
    Kaikkeni tein että oltais päästy The Jagella tontille.. ..sitten rupes käyttis sikailee.
    Kaikkea hyvää teille ja menkää kermaperseet tutimaa.!
     
  7. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Älä 70blower valita! :soosoo:
    Tää Ponu oli veteroosissa ruuhkassa eikä lännöt noussu yhtään. Pitis kai vaihtaa talvitermari ku etupahveista kuolimatta lämmöt ei nouse! Siinä on ilmastointi mikä sattuneesta syystä ei toimi. Vittu! Meilla oli kesällä 7 autoa pihassa eikä yhdenkään ilmastoimti pelittänyt! Vittu fak! Jaggen ilmastointi riitti ?25 asteeseen. Sitten tuli se huuluisa lehmän hönkäys..
    Ja vittu nyt on Jaguaarin automaatti ilmastointi hukasa. Thänks kukas! Juuri tätä kaipasinkin..
     
  8. HENKKA2

    HENKKA2 1st gear

    Kylläpäs oli hyvät ruisingit ja shellin pöydässä oli kyllä hyvä tunnelma :rotfl: :rotfl:
     
  9. VSOP

    VSOP Gearhead

    Shellille asti ei päästy ikinä, mutta hyvät oli pulinat parkkipaikallakin..
     
  10. HENKKA2

    HENKKA2 1st gear

    Juu olihan sielläkin hyvät meiningit. :)
     
  11. houru

    houru Gearhead

    whata fuck? ilmeisesti lasolin/sinolin sisäinen käyttö aiheuttaa näkökentän huomattavaa kapenemista.ei mitään havaintoa :eek:
    eniten osu okulaariin se kruisinkirakki,se joka sit vissiin söi sen mun implantin.

    sviddu kun oli taas kyydissä niin hätästä sakkia että piti poistua takavasemalle ilman et shellilläkään käytiin :mad:
     
  12. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Olitten niin aidon oloisia et veikkaanpa miltei kaikkien hieman karttaneen teitii :rotfl: Ku lähettiin Shellille ni naureskeltiin josko te hyökkäätte samaan letkaan. Voi olla et Shellin henkilökunta olis kaks kertaa tsiigannu et päästetääks NOI sisään.

    Tais juu NXR-36:n Mustis ottaa teiän touhun tosissaan :D
     
  13. VSOP

    VSOP Gearhead

    Eikun Mustis oli mennyt silloin jo kotio, mutta et tiedä sitä kun itsekin pakenitte (Pöllä avitti) paikalta jo ennen pikkulasten nukkumaanmenoaikaa.
     
  14. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Äääääääääääälä ala :rotfl: Mä en ky ymmärrä sanontaa vanha ja väsynyt. Mä tiän yhenki joka vielä puolenyön jälkeen istuu ja naputtelee tarinaa ODlle! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Vitsivitsi... Juu tarkoitus oli kyl tulla takasin parkkikselle mut ku Shelliltä sain ton lotjan just ja just käyntiin ja ei enää toiminu vilkutkaan. Vaemon tiputin grillin eteen ottamaan iltapalat ja pikaseen heitin Henkkakakkosen himaan. Sitten kaupungin kautta emäntä ja makkikset himaan. Kotipihassa oli lamput jo aika himmeet.

    Pöllässä? taitaa olla joku ajastin. Siihen ajastimeen oli ny cruisingkauden päätökseksi tallennettu lokakuun 31. päivä. Se nimittäin hyyty just tänään tallin oven eteen ja jouduttiin työntämään sisään :poff:

    Ai siel oli myöhemmin joku muukin dogi ko Mustis? Vai heittiks Mustis vaan isännän himaan ja tuli ite jatkamaan ruisailua :D
     
  15. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Löytyykö kuvia keltään, Mr.T?? 8)
     
  16. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Sorry, no pics :oops: Oli mulla kamera mekessä mut mut seli seli. Hourun porukan pervormanssi olis pitäny kuvata. Eipä siel pimeällä märällä parkkiksella ollu oikeen muuta. Siis hienoja autoja joo mutta ku nekin melko paskasia. En usko et omistajat olis ollu hirveen otettuja ku niiden rapanen klassikkojenkki poseeraa OD:n sivuilla.

    Nyt keskitytään muutama kuukausi ihan muuhun valokuvaukseen ku autojen fotaamiseen. Venttailen tässä aikaisia pakkasaamuja. Toi kaupungin läpi virtaava paskaoja höyryää aika hienosti pakkasaamuna.
     
  17. houru

    houru Gearhead

    kirjaimellisesti paskassa.kiitos pukkila-juornaankylän välisen mutapätkän :mad: eikä ehtiny pestä :oops: ja parempi et kiesi oli samalla tasolla kyytiläisten kanssa :lol:

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  18. G20

    G20 Gearhead

    Pöö!!! Onko kaikki paikalliset alan ihmiset kuollu kun ei oo mitään nasevaa veistelty täällä viime aikoina..? :eek:
     
  19. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    puukko on niiiin tylsä, ettei irtoo :rotfl:
     
  20. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Pöö itelles!! Ei näin Joulun alla kehtaa oikeen mitää härskiä heittää. Torttua ja piparia vaan mussutetaan.
     

Kerro tästä muillekin!