tasapainoon välitystä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jmh-68, 30.10.2010.

  1. jmh-68

    jmh-68 Gearhead

    Elikkä onko kellään tietoa ,välittääkö etelä-pohjanmaan alueella joku firma kammentasapainotusta etelä-suomen koneistamoihin.Pitääs pontiacin roukki akseli tasapainottaa!
     
  2. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Hieno otsikko :lol: Miksi se pitää välittäjän kautta lähettää?
     
  3. pajapiru

    pajapiru 3rd gear

    ookko kysyny kauhajoelta ikh,n moottorihiomolta tai seinäjoen moottorihiomolta?
     
  4. jmh-68

    jmh-68 Gearhead

    Kyllä kyselty on ,ei ole e-p alueella yhtäkään firmaa joka tasapainottaa kasin kampuraa!Voi toki viedä ittekkin,mutta pitääs saada samana päivänä tuoda rojut takas!
     
  5. gta88

    gta88 1st gear

    Ei tosin ole etelä pohjanmaalla mutta sporttiautossa ainakin viime viikolla kun vei romut aamulla,niin iltapäivällä oli osat painotettu.
     
  6. cam78

    cam78 3rd gear

    Onhan tuo matkahuolto ja posti keksitty.Piruako tuota ite ajelee ympäri suomea.Sopii koneistamon kanssa mitä tehdään.Akseli pakettiin ja maailmalle ja samalla hommalla se osaa takas kotia. :D
     
  7. Paljonko tuolla tasapainotus kustansi?

    Sporttiauton laitteet näyttäisi olevan kohtuullisen uudet
    http://sporttiauto.com/palvelut/tasapai ... apainotus/
     
  8. F-body

    F-body Gearhead

    GT-motorsissa Helsingissä tasapainotin Moparin stroukki pikkulohkon. Aamulla vein kävin poikkeamassa US-partsissa ja hain tasapainoitetut osat puoliltapäivin. Palvelu oli erinomaista.
     
  9. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    RP:ssä Keravalla puntitin SBF:n. Makella on hyvä masiina, kun erottaa puolen gramman painon.
     
  10. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Päivällä kun käväisin Hiomopalvelussa niin keskustelin asiasta Reinarin kans ja se muisteli että kokkolas olis ollu joku paja joka tasapainottaa v-8 kampiakin. Ei vaan muistanut firman nimeä.
    Samalla vaivalla se kampura varmaan käy eteläskin.
     

Kerro tästä muillekin!