rodi-traktori?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Jonimac, 20.10.2010.

  1. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Ei niiltä taida ihan helpolla unohtua miltä traktori oikeesti näyttää :poff:
    Mutta periaattessa olen samaa kanssasi. siitä vaan rakentamaan ja sitten konttorille.
    Tässä maassa vaan on sellainen oikeustaju, jos ryöväät ja raiskaat niin saat muutaman satasen sakkoa tai yhteikuntapalvelua viikon-pari, mutta jos laitat pakettiautoon luvattoman takapenkin, niin maksat sanktiota kymmeniä tuhansia ja elät voudin velkavankeudessa ja luottotiedot menettäneenä 10 vuotta. Ei selviä sillä "soo soo, ei näin saa tehdä".

    Pieni kustannus on tehdä jostain Fergusta rodi, mutta jos virkavalta ratsiassa päättää, että tästä pitää maksaa autovero, niin alkaa boid koddinktonin tekeleetkin olemaan halpaa kamaa :( .
     
  2. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    naamakirja tuttu ?
    Siellä on peli nimeltään farmville !

    komeat hot rod traktorit ja leikkuupuimurit myynnissä siellä !
     
  3. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    joo tämän valtiovallan säädökset on kyllä tehty niin herranpelko mielessä ettei kaikistellen tiedä mitenpäin näitä ohjeita voisi soveltaa. paras ja varmin keino tietenkin on käydä konttorilla asiaa puimassa muttakun usein sieltäkun tulee suunnilleen sellaista vastausta että "soita itse maahantuojalle ja kysy sieltä"

    tässähän vain "traktori" muuttuisi isompi koneiseksi, bensiinikäyttöiseksi, matalemmaksi, jousitetuksi ja automaatti/manuaalivaihteiseksi ja pienempi pyöräiseksi 8)

    näyttää näitä traktorirakennelmia täällä liikenteessäkin olevan jos jonkinmoista. tässä tapauksessa vehkeeseen on yhdistetty yksiö :rotfl:

    kesällä tämä pariskunta ajeli tuolla vehkeellä vitostiellä vähän kajaanin alapuolella etelää kohti, liekkö ulkomaanreissulle lähteneet Nordkappista ? huitaisin caminolla ohi ja morjenstin, vanha partasuinen pappa moikkas takasin hytistä, emäntä taisi keitellä kahveja porstuan puolella :lol:

    [​IMG]

    eli jos tuollasia saa rakentaa niin luulis että tuollanen vähän maanläheisempi muutos vois olla jotenkin sallittu ? :wink:
     
  4. jviirret

    jviirret 1st gear

    Tuskin on keneltäkään kysytty että "saako rakentaa" vaan on vain tehty ja lähdetty ajaan :odroll:
    Jos traktorin kilvillä ajaa omavalmisteisella autolla niin se on verottajan silmissä varmasti suurempi rikos kuin tuolla ajaminen, vaikka liikenne turvallisuuden kannalta on varmasti päinvastoin.
     
  5. hara64

    hara64 1st gear

    mitäs jos ei tekis noin radikaalia muutosta traktorista rodiksi heti niinkuin tuossa jonimacin kuvasarjassa oli.
    alottais pikkuhiljaa esim. raksan pelti osat pois ja tilalle rodin koppa.
    jättäis kaikki nostolaitteet ja raksa pyörät vielä kiinni.
    siitä sitten askel kerrallaan roddaamaan ja katsomaan koska tulee virkavallan raja vastaan.
    aikaahan siinä kyllä menee mutta sitähän meillä riittää :rotfl:
     
  6. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Onhan näitä "rodeja" valmiina...

    [​IMG]

    ja coupena

    [​IMG]
     
  7. late

    late Gearhead

    Täällä ainakin pointti sisäistetty, laittakaa joku kuva siitä Jorkin roditraktorista. Se on tosin viimeistelty, ei rottarodi.
     
  8. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Pari viikkoa kun asiaa pohditaan Overdrivellä niin johan kohta lähtee Trafista kirje katsastuskonttoreille: "Traktorin pitää näyttää traktorilta, autoa etäisesti muistuttavia traktoreita ei voida hyväksyä tieliikenteeseen." :rotfl:
     
  9. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    joo tämä on huomattu :rotfl:

    hyvänä esimerkkinä se lokariton kuplavolkkari.
     
  10. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Ja vielä naurattaa! Omiin muroihin kusemista en oo oikein ikinä ymmärtäny!
     
  11. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    naurattaahan se jos näin tosiaan tulee tapahtumaan :eek:
     
  12. määly

    määly 1st gear

    naurattaahan se kun murokuppiin kusee,
    kupin sisältöä maistellessa vähemmän
     
  13. 2ford37

    2ford37 Gearhead

    Olisko huippunopneus trakrorin papereilla joku 40 km/h.
     
  14. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    Kyllä! Kuten myös jousittamaton taka-akseli!

    Helpommalla pääsee kun sijoittaa hieman rahaa ja hankkii rodi projektin rakentaa mieleisensä auton miettimättä sitä täyttääkö se traktorin vaatimukset! :wink:
     
  15. VANIKKA 62

    VANIKKA 62 1st gear

    Onhan olemassa nämä maantie-liikenne traktorit suurin sallittu 60kmh. Joku joutilaampi ottakoon selvää mitä vaatii että saa kulkea sen 60. Oishan se jo aika haipakkaa verrattuna neljäänkymppiin.
     
  16. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Tosta autoksi rakentamisesta oon samaa mieltä, mut mun mielestä tohon taka-akselin jousitukseen on olemassa porsaanreikä, kun noita mönkkäreitä nykyään leimataan traktoreiksi,vaikka niissä on jousitettu taka-akseli. Niihin pitää tehdä vaan semmosia hauskuuttavia istuin/peili-kötöstyksiä. :rotfl:
     
  17. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    kyllä härmässä herran pelko on luissa ja ytimissä.
     
  18. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    no minä en oo vielä mitään tällaista ite rakentelemassa jos ei joku päähänpisto tule, pääasia oli että sais keksittyä jonku porsaanreiän että onko tällanen mahdollista :rotfl:

    välillä ihmetyttää kaikki puritaanit jotka sanoo ettei näin kannata tehdä ja tee siten ja täten ja tuoten. helevetti kait sitä saa mielikuvitusta käyttää muuhunkin kuin sen billet-lehden osakataloogin ympyröintiin :poff:
     
  19. Ruutihattu

    Ruutihattu 3rd gear

    tr

    Niin on, jopa niin syvällä että kilvettomään rodiin pitäisi saada traktorin kilpi. Mutta mielikuvitusmatkalla ideoista ei tarvi kiistellä. Konttorilla onkin toinen juttu.



    :lol: :lol: :lol:
     
  20. Jonimac

    Jonimac Gearhead

Kerro tästä muillekin!