Lämmitysöljyn hintavertailu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja cadillac 1960, 7.6.2010.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllähän päällekkäisyyttä karsitaan varmasti jonkin verran, mutta tämän hetkisen tiedon mukaan Shellin simpukkalogot säilyvät ainakin toistaiseksi vanhoilla Shelleillä ja ST1 on edelleenkin ST1 eli ketjun omistajilla on tavallaan kaksi erillistä huoltoasemaketjua.
     
  2. Quest

    Quest Gearhead

    Moottorilaatu tällä hetkellä hieman halvempaa kuin kesä-kpö
     
  3. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politii ... origin=rss

    esson logot lähti aika äkkiä veks. oliko huonosti myyvä brandi. suomessa muistetaan vietnam ja napalm...

    mut shell express asema piti muiden hintaa alhaalla. jet oli kans ja en tiedä mitä sen loppumisen vaikutus oli...
     
  4. Putte

    Putte 1st gear

    Esson kyltit lähti, mutta tässä kaupassa on sovittu Shell brändin säilyttämisestä Suomessa ainakin viisi vuotta. Voihan taustalla olla vaikkapa takaisinostosopimus tai Shell näkyvyys on vaikuttanut kauppahintaan. Näistä kun ei kukaan muu kuin kaupan osapuolet tiedä, eivätkä varmaan edes puhu julkisuudessa.

    Ja tiedä vaikka järjestelyyn liittyy vielä korttien ristiin käyminen muuallakin kuin vain nyt kaupan kohteina olleissa Suomessa ja Ruotsissa. Se selvinnee parin kuukauden kuluessa, kun ST1 ja Shell kortit alakavat toimimaan molempien ketjujen Suomen huoltamoilla.
     
  5. dollarihymy

    dollarihymy 1st gear

    Teboililta tilattuna samaan aikaan Omakotiyhdistys ja Kanta-asiakkaana saamat lisä edut hintaa oli 0,74 cent / L. + Teboili hyvittää vielä vuoden tilatuista litroista seuraavana vuonna lisäboonusta.

    Mutta hinta on kokoajan ylöspäin menossa :soosoo:
     
  6. Lämpöpuisto (shell) tarjosi 72,jotain, senttiä/litra muutama päivä sitten , kait sitä täytyy tilata kun ei halvemmallakaan ole tarjolla :-?
     
  7. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    pariviikkoa sitten tilasin nesteeltä Mopöä ja oli 76c, löpö oli pari senttiä kalliimpaa.

    Mites, jostain lueskelin että vois holauttaa isoon säiliöön vähän sekaan jäteöljyäkin jos on "puhdasta" onko joillakin kokemusta?

    lämmitysöljy on sen takia kalliimpaa nykyään kun siihen on lisätty bio osuutta et on ympäristöystävällisempä :rotfl:

    mutta kuka sitä ostaa kun se on kalliimpaa kun mopö :eek:
    en minä ainakaan ,kyllä se on hinta mikä ratkaisee nää jutut.
     
  8. Niin jäi mainitsematta että lämpöpuistosta kun kyselin tuota hintaa niin moottoripolttoöljy oli pari senttiä kalliimpaa kuin kesälaatu -polttoöljy.

    Miulla on sisäsäiliöt niin ei tartte talvilaatua , ei tullut kysyttyä paljonko kalliimpaa talvilaatu olisi ollut.
     
  9. Watti

    Watti 3rd gear

    Taitaa kerääntyä kuitenkin pinnalle tai pohjaan tuo jättäri ja tuloksena epätasainen palaminen kun säätöarvot suuttimelle ja ilmalle pysyy vakiona, mut polttokaman laatu vaihtelee. Itseäni kiinnostais kovasti kokeilla, suuttimien jatkuvaan vaihtorumbaan varautuen toki.
    Onko kellään tietoa "sekoittaako" 2-putkijärjestelmän paluu riittävästi ölppää säiliössä että uskaltaisko kokeilla..? Ei perkele nimittäin riitä rahat tätämenoa pitämään kämppää millään keinoa lämpösenä kun tyhmänä ja sinisilmäsenä menin laskemaan talon+hallin lämmityskustannukset vuoden 2008 hintojen mukaisesti. Nyt jo jää yli 100e siitä budjetista/kk lämmitys.

    Pilkkeen hinta on myös noussut räjähdysmäisesti viimesen vuoden aikana... 35e/motti -> 50-55e/motti :mad:
     
  10. Tänään tilasin öljyä , hintakin oli jo kivunnut 74 senttiin /litra.... ei kyllä raaskinut täyteen ottaa , toivottavasti ei tule yhtä hurjaa talvea kuin viimevuonna.
     
  11. hlappis

    hlappis Gearhead

    maalämpöä kehiin vaan,maanestettä harvemmin tarvii ostaa lisää
    8)..tosin monet aina sanoo että on kallista hankkia mlp..mutta joka kerran kun ostaa öljyä ni olisi silläkin rahalla maksanu tuota lämmitysjärjestelmän remppaa :odroll:...
     
  12. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    olet oikessa... appiukko vaihto ölytlämmityksen 350m2 taloonsa,
    ei mee enään 4000L öljyä, vaan about 2000 kw/h enemmän sähköä kuin ennen !.. uskomaton säästö. Oma okt savi pohjalla, varmaan 50-100m savea. :cry: Voisi laittaa maahan myös vaakaasentoon putket, mutta niin paljon etttä pari -kolmen naapurin pihan pitäis kääntää ympäri ja ämpäri... :lol:
     
  13. hlappis

    hlappis Gearhead

    tuota sähkönkulutustakin saa nipistettyä jos mitotus/säädöt ovat oikeat pumpussa ja sekä ainakin ivt:en uusissa HE pumpuissa on jo lämpöpuolen sekä maanesteen kiertopumput matalaenergia malleja,ja tottakai sähkön kulutusta lisää jos on vielä lämminkiertovesi talossa ja sitä pumppua pitää laulattaa yötä päivää että saa pikku kätöset pestyä lämpimässä vedessä nopeammin :D...ja myös jos on pumppu mikä käyttää omaa sähkövastustaan apuna lämmityshuipuissa ja mitotus tai säädöt heittää ja vastus laulaa aina talvella ni sähköä kuluu varmasti..mutta oikein mitoitettuna tämä vastus malli vie vähemmän kuin täysmitoituspumppu missä iso kompura syö sähköä vastuksenkin edestä ja monesti näissä malleissa tehdään lämmintä isoon monesti vanhan varaajaan mihin kilowatteja mahtuu ja shuntataan sitten talon linjaan mitä tarvitaan...mut en sit tiedä mikä kannattaa.
     
  14. transport01

    transport01 3rd gear

    Tuo pilke on tolkuttoman kallista, mutta jos ostaa tuoreina pölleinä ja tekee klapit itse, niin voi saada paljon halvemmalla.

    Itse ostin juuri 20€/kiinto (mäntyä 80%, koivua 20%, puut pinottuna tien vieressä ilman kuljetusta). Tuosta jos laskee heittokuution hintaa, niin alle kympin jää.

    Tuohon hintaan saaminen vaatii tietysti aina hiukan tuuria ja sopivien erien kyttäämistä, mutta tuossa on se energiapuunhinta, mitä polttolaitokset maksaa ja suunnilleen tuohon hintaan olen viimeiset 4 vuotta puut ostellut.
     
  15. Detroit steel

    Detroit steel 1st gear

    Onko tuosta veronkorotuksesta löpön hinnan suhteen kellään mitään tuoretta tietoa?
    ...kun myö ollaan ihan tepoilin hevosmiesten huhujen varassa, digitaaliteleviisiota ei ole eikä sanomalehteä tule.
    Tepoilissakaan ei ole kerinny/jaksanu vähään aikaan istuksia.
    Kuuvessa tuhannessa liitterissä "säästää" jo kun tietäisi tuommoosia.
     
  16. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Niin, ehkäpä hinnassa onkin väärinymmärrys, mitä jos löpön hinta laskeekin holtittomasti sen 10-20 centtiä?
     
  17. Watti

    Watti 3rd gear

    Jostain virallisemmasta kustannusarvio-oppaasta joka oli tarkoitettu valtion laitosten budjettien tekoon luin että euron litra tulee olemaan ensi vuoden kulu.
     
  18. Tänään tuli työpuhelimeen k-maataudesta viesti , en kyllä tiedä miksi , mutta enivei : polttoöljyn hinta nousee huomenna , tilaa tänään ja säästät....

    Koitin soittaa sinne että paljon sitä kauta olis tullu maksamaan mutta tuuttas alkuun varattua ja sitten katkesi.

    No tänään tuli sieltä lämpöpuistosta sitä öljyä ja kuski haasteli että tuo vanha kesälaatu jää historiaan vuodenvaihteessa ja jatkossa se on sitten sitä moottoripolttoölyä kaikki tyynni.
     
  19. Lepakko

    Lepakko Gearhead

    Tuoreimmassa Lämmöllä-lehdessä tästä oli juttua.
     
  20. Detroit steel

    Detroit steel 1st gear

    Soitin tänään tuonne kaikkien kommunistien öljy-yhtiöön niin sanovat juu että bio-löpö poistuu vuoden vaihteessa kun tuloo uusia direktiiviä rikkipäästöjen suhteen että sellaasella ekooverilla sitä on tullut sitten ajettua ja saastutettua.
     

Kerro tästä muillekin!