lasikatto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja studio57, 8.11.2010.

  1. studio57

    studio57 Gearhead

    Mistäköhän tuollaisia vois suomessa teettää?
     
  2. petu54

    petu54 2nd gear

    Uskoisin että lasista. Ja Kuttilahan noita on tehnyt
     
  3. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

  4. JukkaK

    JukkaK 1st gear

  5. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Pari vuotta takaperin väsäsin 62 chrysyyn rungon kattolasille ja teetätin lasin kuttilassa. Kuitenkin oli niin iso lasi että eivät kuttilassa pystyneet värkkäämään siellä vaan teettivät lähi pajalla jossa tehdään suuremmissa mittakaavoissa noita. Ja hinnasta sen verran että pelkkä lasi ilman silkkipainatusta reunoilla on sitten n. 5 kertaa kalliimpi ko tavalline henkilöauton tuulilasi. Silkkipainatuksella 8-9 kertaa kalliimpi.

    Niin. Ja kannattaa se muotti tehdä hyvin ja vankka. Toi passatin lasi oli pilattu sillä että lasi pääsi elämään liikaa eli ei oo katon muotoinen. Itse pelasin varman päälle ja riipasin katon varaosa autosta irti. Vietiin koko katto kuttilaan ja ne teki muotin, eipä tarttenu sit kirota että säästi vääräs paikas.


    Ja silkkipainatuksen voi tehdä sillä tuulilasi "maalilla" joka tekee tartuntapinnan liimalle. Eräänlaine aktivaattori samassa siis. Kannattaa olla tarkkana liimojen kanssa myös, eli mikä pelaa minkäkin kanssa yhteen.
     
  6. janiluo

    janiluo Gearhead

  7. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Tuolla nimimerkki suotech.
     
  8. janiluo

    janiluo Gearhead

    Tänks,
    12cm oli näköjään tolppia siirretty ja ovia jatkettu...
    :D
    - Jani -
     

Kerro tästä muillekin!