Camaro 3 gen roadsport V8 projekti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja MCDRACING, 11.3.2010.

  1. juro the dog

    juro the dog 1st gear

    Re: Projekti päättyy osaltani-->

    porsse! pyh!! :mad: eikä toi edes ole mikään porsse! porssessa on moottori takana ja siin on 6 sylinteriä ja se on pokseri!

    ei vaan. sääli, että luovuit maukkaasta kilpuri-aihiosta, mutta possu taipuu radalla takuulla paremmin. (sä yrität siis päästä helpolla! luuseri. :rotfl: )

    sääli, ettei o hilloo eikä kunnon tiloja...
     
  2. hiacekuski

    hiacekuski Gearhead

    Järkiostos! Tuolla hylsyllä pääsee ajamaan heti sijoista. Jos siinä on vielä Porschen oma laatikko niin ei kannata mitään tuhatheppaista prostock konetta virittää keulille. Alkuperäinen omistaja rikkoi kai laatikon tai pari ja saatavuus ilmeisen tuskaista.
     
  3. MCDRACING

    MCDRACING 1st gear

    Joo porschen omalla lootalla on ja kone mikä menossa paikoilleen jotain 400hv.

    Juro on täysin oikeassa. Tilaisuus teki varkaan ja oli pakko "hiukan" oikoa.
    Siis en mä oikeasti tätä varastanut :wink:
     
  4. RS427

    RS427 1st gear

    Jos meinaat saada kestävän kardaani, laatikko ja peräpaketin niin minun tallista löytyisi Corvette C5 alumiinikardaaniputki joka menee suoraan letukan koneeseen, käyttämätön 6 speed Tremec laatikko ja siihen kiinni pultattava Corvette perämurikka vetoakseleineen....kun eivät moista pakettia hyväksyneet Camaron koriin asennettuna. Possuun se pitäisi olla ok. Olisi ainakin varaosat huomattavasti halvemmat kuin germaaniosat...
     
  5. tht

    tht 1st gear

    mahtaakohan onnistua porscheenkaan ? kun säännöissä lukee " Jos etumoottorisen auton vaihteisto sijaitsee alkuperäisellä paikallaan taka-akseliston yhteydessä, on sen kuoret säilytettävä alkuperäisenä" tästä syystä ainakin itse siirsin vaihteiston eteen, kyseessä siis 924 ja luokka roadsport A, vai onko tossa täysmoottori luokassa joku erillainen tulkinta ?T:nimimerkki ehkä jo ensikesänä radalle
     
  6. mke77

    mke77 Gearhead

    ^ no ovatpa perkelet keksineet?? kuis mukimuki-mustose x 1/9 -fiastan käy :eek:
     
  7. hiacekuski

    hiacekuski Gearhead

    Liekö ollut kustannusten hallinta syynä tuohon sääntöasiaan. Rupesi ainakin huhutasolla pyörimään jo Hewlandin transaxlet vanhoissa ekkereissä ym formulavirityksiä. Mutta näillä säännöillähän jo kausi ajeltu... ei mitään uutta.

    Mistähän 1/9 viritelmästä nyt puhutaan ?
     

Kerro tästä muillekin!