Tyypillinen OD:n käyttäjä? - Käyttäjätutkimus 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ylläpito, 19.11.2010.

  1. Lepakko

    Lepakko Gearhead

    Määki!
     
  2. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Jakke ja Sepi paikalla!
     
  3. esu79

    esu79 Gearhead

    vastattu
     
  4. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Tällä hetkellä vastauksia tullut 787 kpl. Vielä ei siis olla päästy vuoden 2007 kyselyn lukemiin eli 2400 vastaukseen... aikaa on vielä tuonne sunnuntaihin asti =)
     
  5. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Vastattu.

    Hiukan pisti silmään että ensin kysytään harrasteautojen määrä ja sen jälkeen että missä niitä säilyttää. Ja jälkimmäisessä sai valita vain yhden vaihtoehdon... :odroll:

    Edit: Joku olikin jo aikaisemmin kommentoinut samaa. No ei haittaa.
     
  6. barfly

    barfly Gearhead

    kuin myös!
     
  7. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    Töttöröö...
     
  8. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ja sitten että missä avaimia säilyttää - entä rekisteriotteen kakkososaa? :rotfl:
     
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    :D vastattu kanssa!
     
  10. ata

    ata Gearhead

    Koulutuskysymys tässäkin jäi vähän kismittämään näin ylioppilaana ja ammattikoulun käyneenä insinöörinä (joka ei sekään ole siis opistotutkinto, vaikka "opistoinsinööreistä" puhutaankin puhekielessä) ennen amk-aikakautta... ei se nyt kuitenkaan ole ihan sama kuin ammatillinen tutkinto / opisto (aika laaja käsite, kattaa siis kaiken ammattikoulusta opistoihin) että mitä siihen pitäisi vastata kun ammattikorkeakoulu on nykytutkinnoista lähinnä vastaava, mutta itse on koulut käyty ennen moisia koirakouluja. En muista mitä tuohon vastasin, kun yleensä noihin vastataan korkein käyty koulutus ja omasta mielestäni asentajan, teknikon ja insinöörin koulutuksessa on jotain eroakin, mutta taas ammattikorkekoulu ei omasta mielestäni poikkea paljoakaan monista niitä edeltäneistä opistoista tai ammatillisen korkea-asteen koulutuksista. Monessa koulussahan vain nimi vaihtui kun opisto tai ammatillinen korkea-aste muuttui "ammattikoirakouluksi".

    Toisaalta en edes minä tiedä mitkä omista autoista on käyttöautoja ja mitkä harrasteautoja... :) käyttöautona Pontiac GTO ja harrasteautona Opel Vectra tai jotain...
     
  11. ValiantMan

    ValiantMan Gearhead

    Onkos Heikki jo luonut harrastajan profiilin pelikaudelle 2011?
     

Kerro tästä muillekin!