Service engine soon???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Arizona308, 30.11.2010.

  1. Arizona308

    Arizona308 1st gear

    Suburban -95 diesel ilmottaa välillä SERVICE ENGINE SOON. Se sammuu taas hetken kuluttua, varsinkin kun painaa kaasua. Öljyt ja filsu just vaihdettu, mitähän servicee se viel kaipaa, vai saako tuon nollattua jostain?
     
  2. audiq

    audiq Gearhead

  3. twelve

    twelve 3rd gear

    kummiski joku alipaineletkuvuoto millä ei oo isompaa merkitystä

    Mut joo kerran mulla cadillacis halkes koko alulohko (4.1) vähän ton valon syttymisen jälkeen, kesken ajon... että voi se olla melkein mitä vaan.
     
  4. Tuomas 83

    Tuomas 83 1st gear

    Onko tuon valon tarkotus palaa silloin kun laittaa virrat päälle ja hehkuttaa?
     
  5. turismo

    turismo 1st gear

    mulla ainaki -96 vanhakoppasessa vanissa palaa ku laittaa virrat päälle ni service engine soon, abs ja low coolant ja kaikki sammuu viimestää sillonku lyö käyntii eikä ajon aikana vilkuttele...
     
  6. twelve

    twelve 3rd gear

    startatessa se on normaalia
     
  7. kane

    kane 1st gear

  8. Arizona308

    Arizona308 1st gear

    OK, eiköhän se näillä hoidu. Kiitoksia.
     

Kerro tästä muillekin!