Renkaiden pinnoitus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja palontie, 18.12.2010.

  1. palontie

    palontie Double Gearhead

    Olisiko taloudellisesti kannattavaa pinnoittaa esim suburban kuorkin renkaat?Ei itsellä mitään käryä mitä tuo pinnoitus maksaa.
     
  2. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    cr renkaat hamina, kysy sieltä. tekee noita varmaan muutkin
     
  3. kma68

    kma68 Gearhead

    Kyllähän siinä jonkun satasen säästää ja jos rungot ovat riittävän vankat niin mikä ettei. Miinuspuolena saattaa tulla pintaheittoa renkaaseen ja sitä kautta tärinää, jos pinnoituksessa ja/tai tasapainotuksessa ei kaikki mene putkeen. :mad:
     
  4. palontie

    palontie Double Gearhead

    Oiskos antaa linkkejä joissa olette pinnoittaneet?
     
  5. kuutio

    kuutio Gearhead

    Kannattaa kyllä tarkkaan miettiä kannattaako..

    eihän noi nyt hirveitä maksa uudetkaan, jos muutkin kun ihan isoimmat rengasmerkit kelpaa

    henk kohtasesti sitämieltä että vaan noitten isojen kuorkkien renkaiden pinnaamisessa ideaa
    huonoja kokemuksia pikkuhlöautojen ja yhen hoojiin pinnatuista kumeista
    mutta kukin tyylillään :poff:
     
  6. HEAVYDUTY

    HEAVYDUTY 1st gear

  7. ROD-32

    ROD-32 1st gear

    Keskipinta turengissa

    Keskipinta turengissa pinnoitti mulle vanin alkuperäiset Michelin -rungot. Uusia vastaavia ei taida vieläkään saada mistään ostaa. Pinnoittamo veti pyynnöstä karkeinnan jakeluauton talvikuvion johon sai vielä kunnon nastoituksenkin. Kyllä kulkee hienosti lumessa vaikka tietysti hieman äänekkäät ja nuljut sulalla. Kesärenkaiden pinnoitusta en kyllä taitaisi tehdä. Vanin ym renkaita ostaessa oltava muutenkin tarkkana. Jotkut rengasliikkeet myy pokkana liian pienellä kantavuudella olevia renkaita. Ikävä ylläri katsastuksessa. Jotain halpoja Coopereita en kyllä suosittele uusinakaan. Tulee ihme halkeamia kulutuspinnan reunaan.
     
  8. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Mitenkä ois Sotkamossa Ratakadulla?(NatsiSiwaa vastapäätä) Oleva rengasliike joskus nimeltään X-pluzrengas siinä pinnoittivat myös omille rungoille.

    Kysäse jos yhä pinnoittavat :rotfl:
     
  9. human62

    human62 1st gear

    OOn päässyt melkein hengestäni tiukassa ohitustilanteessa kun Chevystäni räjähti pinnoitettu talvipyörä....oli tietty vauhtia mutta en ottaisi mitään riskiä niinkin tärkeässä asiassa kuin renkaat Suomen olosuhteissa. :odroll:
     
  10. fmj

    fmj Gearhead

    Mä kysyin syksyllä tuolta Turengin puljusta pinnotusta Bf 315/75-16 renkaisiin, n.110€ sanoivat hinnaks kappaleelta. Tilasin kuitenkin General At2 grabberit 305/70-16 tuolta http://camskill.co.uk/index.php. Hintaa tuli 590€ kierros tallin pihaan tuotuna.
     
  11. kma68

    kma68 Gearhead

    Ei pinnatuissa renkaissa pääsääntöisesti vikaa ole ja omassa autossa on misukan rungoilla olevat pinnatut talvirenkaat, missä ei minkäänlaista vikaa. kesägummit, jotka pinnoitutin viime keväänä meinaavat aiheuttaa harmaita hiuksia lähinnä jonkinasteisella tärinällä alta 80 vauhdissa jo. Renkailla on kyllä kokoa 33" pinnaksi valikoitui kuorkin pinta, vaikka alunperin katseltiin BF:n alkup. pintamalleja jollain remmipinnalla. :eek: Ilmeisesti saatavuuden takia pinnaksi päätyi karkeampi ja leveydeltään sopiva pinta, josta ei ole muuta moittimista kuin tämä pahimmillaan jumputusta muistuttava tärinä. :odroll: Muuten nämä ovat kyllä hyvin toimittaneet pyörien virkaa.
     
  12. [BassAddict]

    [BassAddict] 1st gear

    Ostin ite kaverilta yhen talven ajetut pinnotetut nastarenkaat. Kyä ne Saabin alla meni aivan ok kaks talvea, sitten ne oli yhen talven varastossa ja meni isän Saabin alle. Apropoo työmatkalla räjähti yks niistä renkaista. Kait ne kesti sen mitä voi olettaakki, eli kaks ja puol talvee ajossa?
     

Kerro tästä muillekin!