Mobilisti senior

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja homer, 12.12.2008.

  1. homer

    homer Double Gearhead

    Tästä lehdestä ei ole taidettu vielä avata "junior" mobilistin ja kasin tapaan kommentointipalstaa?
    Vaan olipahan taas mahtava lehti. Romukuvia (joita ei koskaan ole liikaa) piisasi ja olihan tuolla vinkki miten muutat piilofarmarin takaisin henkilömalliksi.
     
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Isälleni tilasin tuon vuosi sitten joululahjaksi. Muuten ihan ok, mutta koko lehti sitä KLB:n jupinaa ja paatosta on minulle vähän liikaa. Se Mobilistin muutama sivu vielä menee. Mutta kuviahan katselee ihan ilokseen.
     
  3. perkele

    perkele Gearhead

    saako seniori lehtee kiskalta tms??
     
  4. homer

    homer Double Gearhead

    Hintahan tuossa kannessa on 9 euroa joten kai sitä jostain saa, en vaan ole missään nähnyt.
    Eihän tuo 4 numeroa vuodessa tietysti kamalia maksa tilattunakaan. Lehti on ihan mainio (jos ymmärtää KooÄlBeen paasauksen päälle).

    Ja olihan tuossa viimeisessä numerossa kuva lahden uholoiden limostakin vielä katto korkealla.
     
  5. SK

    SK Gearhead

    Akateemisesta kirjakaupasta ja Stockmannilta.
     
  6. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    tulihan tuo selattua läpi kahvin juonnin lomassa. pirteä yllätys mustavalkoisten kuvien jälkeen keskiaukeamalla 20-30luk? bussien värikartta, noin niinku ohimennen :)
     
  7. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Terppa
    Tuntui tuo aika raskassoutuiselta aviisilta alkuun mutta se vaatii vaan omanlaisensa asenteen. KLB ei tyylistään luovu ja kuitenki täytyy muistaa että äijä TIETÄÄ. Uusimmassa oli kyllä hienoja juttuja ja eihän se ihan sotaa edeltävää kaikki ollu. Meinaan se pösö 205 juttu.
    --Make
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Oli aika kuvavoittoinen numero, muutamiin kuviin olisi kyllä toivonut vähän enemmän tekstejä. Tietysti, jos tietoa on rajoitetusti, niin sitä on vaikea jakaa eteenpäin. Mielenkiintoinen katselupaketti.
     
  9. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    aika paljon noita uusia varaosia vanhoihin autoihin suomessa.
    nyt oli jo jonkunlainen luettelo noista myyjistä 4/10.
     
  10. sampop

    sampop 1st gear

    Toi Seniori on ainoa autolehti jota tyttöystävä edes vilkaisee. Syynä ovat hienot vanhat kuvat, joille on yleensä annettu riittävästi tilaa ja kokoa. Monasti itsekin tulee ihailtua juuri tilanteita ja tarinoita kuvien takana, vaikka toki myös vempeleet on kiinnostavia. Viime numerossa pohdimme sitä kuvaa jossa neitokainen istuskeli lentokoneen pyörän päällä, ei taida olla tuohon aikaan montakaan naispuolista autoliikkeen - tai monen muunkaan liikkeen - johtajaa suomessa.
     
  11. homer

    homer Double Gearhead

    Tuli tänään uusi seniori. Muistaakseni alunperin lehden tarkoitus oli keskittyä kotimaan asioihin, alkavatkohan aiheet loppua kun juttua oli Libyasta (panssariautot) ja Saksasta ajalta ennen toista maailmasotaa?
    Muutenkin tuo oli läpikäyty aika nopeasti. Ainoa pilkahdus oli KLB:n uusi termi roditoope.
     
  12. Holley

    Holley Gearhead

    Panssariautojuttukin vielä lukematta, mutta kyllä tuo lehti on itselle se Mobilistiin jatke. En minä edes tiennyt, että sen piti keskittyä kotimaan juttuihin. Panssariautojakin kun on tullut nähtyä jossain sotahistorioissa sekä Tintti-sarjakuvassa, ja nyt niistä autoista on tietojuttu. Mahtavaa.

    Mutta ne kuvat: vanhoja kuvia katselisi ja katsoo vaikka mistä ja tuossa lehdessä niitä on! Jäi joskus sängyn viereen se numero takakansi näkyviin, jossa oli se perjantai-illan cruisingin '35 Chevy kaikkine sileine eturenkaineen muistatteko; kuva vuodelta 1956. Sitä yhtä ainutta kuvaa tuli tuijoteltua ja mietittyä kaikenlaista. Varmaam samoin kuin jotkut katsovat jotain 3000 EUR öljyvärimaalausta?
     
  13. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Nythän tätä aviisia saa jo Rautakirjan kioskeilta sekä vähittäistavarakaupoista, helepoksi tehty historiankeruu nykyään.
     
  14. Rod&Kustom

    Rod&Kustom 2nd gear

    En itsekään tiennyt (tai ainakaan muistanut), että Seniilimoblan piti keskittyä kotimaan kalustoon. Omasta mielestäni nuo ennen ensimmäistä maailmansotaa tehtyjen panssariautojen esittelyt eivät ehkä ihan parhaimmin kolahda, mutta onhan se kuitenkin historian taltiointia ja tiedon jakamista. Muuten tykkään kyllä Molilistin seniiliversiosta erittäin paljon. Mahtavia vanhoja kuvia ja erityisesti ne Suomi-kuvat sykähdyttää. KLB muistaa aina mainostaa olevansa autoromantikko ja sitä samaa olen havainnut itsessänikin, vaikka kalustoni ei todellakaan alkuperäiskuntoista kaikilta osin olekaan. KLB:n paatokseen on jo tottunut. Ei taitais tyylilaji muuttua, vaikka sitä kuka vaatisi. Toisaalta niin raskasta paatosta on ihan hupaisaa lukea, vaikka termit (herranlahjat, itäystävä, jne)onkin jo lueteltu satoja kertoja lehdissä vuosien varrella.
     
  15. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    en nyt muista oliko nuoriso mobilistissa :D vai seniori mobilistissa mutta kuitenkin KLB:n sanoin on tarkoitus herättää keskustelua mitä se herättääkin. parempi KLB:n linjalla kuin että olisi samasta puusta kuin muut :wink:
     
  16. homer

    homer Double Gearhead

    Nyt oli kyllä uusin seniori yllättävän nopeasti käyty läpi. No, seuraavaksi onkin sitten luvassa ainakin tarinaa KooÄlBeen Chryslerin ongelmista.
     

Kerro tästä muillekin!