Kumitelojen teko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja mika5115, 9.1.2011.

  1. mika5115

    mika5115 3rd gear

    Onkohan kenelläkään minkään näköistä kokemusta kumitelojen rakentamisesta Kaikki tieto tervetullutta!
     
  2. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Teollisuusremmiä kaksi hihnaa per tela ja siihen niittaamalla poikkirivat esim kulmaraudasta. Rivan keskikohtaan hitsaa sitten sellaisen lapun syrjälleen, mikä pitaa telan paikoillaan telastossa olevassa ohjurikiskossa.

    Pari kuvaa pikkupillarista jonka joskus rakensin. Siinä on ite tehdyt telastot ja telat sekä oikeastaan kaikki muukin...

    [​IMG]
    [​IMG]

    Kuvissa näkyy telan läpi ne ohjurikiskot, mitkä pitää telan paikoillaan.
     
  3. juko7

    juko7 Double Gearhead

    ^hieno ! :D Cat-mallimerkintöjä mukaellen onkos tuo D 1/2 tmv? :lol:
     
  4. romuarnold

    romuarnold 1st gear

    Multa löytyy valmiit kumitelat. Leveys 50cm, pituus 270cm. Vetorattaat, halkaisija 45cm. Välipyörät ilmakumirenkailla, 4kpl per puoli, jaettu kahteen keinuteliin, sekä viides pyörä telan kiristystä varten. Teloissa kiertää sisällä 8kpl ruostumattomia teräsvaijereita vahvikkeena. Koko köntti 600€. Oon tulossa tiistaina Vantaalle ja voin tuoda telat mukana. Jos kiinnostaa, niin soita 0400 763514, en ehdi olla tietokoneen äärellä päivisin. Ja tietenkin muutkin saa ostaa :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!