Simonssit sivuputkissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja duster73, 14.1.2011.

  1. duster73

    duster73 Gearhead

    olis ajatuksena tohon -66 darttiin rakentaa 273-koneen jatkeeksi 2,5-tuuman tuplaputket simonssin soikeilla pöntöillä ja ulostulot takarenkaiden eteen.onko jollakin tälläista ratkaisua ja onko mekkala miten infernaalinen?toki ääntä saa ja pitääkin olla,mutta jos maantienopeudessa ei kuule omia ajatuksiaankaan,niin ei sekään ole pidemmän päälle mukavaa...
    taakse asti vedettynähän nuokin pöntöt on kohtuu hiljaiset jopa.
     
  2. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Saattaahan tuo rätistä ja kumista... Laita DynoMax SuperTurbot EI maantiellä räyhää, polkastessa vasta 8)
     
  3. M-ajuri

    M-ajuri 3rd gear

    sen verran noista simonsseista että itsellä huonoja kokemuksia niiden laadusta. miulla ruostu puhki reilussa vuodessa :soosoo:
     
  4. duster73

    duster73 Gearhead

    saahan se tietysti tyhjäkäynnilläkin kuulua,et on kasi pellin alla.esim vallussa oli joskus raptorit,ja ne oli ihan LIIAN hiljaset...vähän on aina arpapeliä et millanen sattuu tulemaan.
    taitaa nää ptkistokeskustelut olla vähän kun öljykeskustelutkin,ikuinen puheenaihe :)
     
  5. mke77

    mke77 Gearhead

    samt täällttä...chevelle käy nätillä saudilla, ku kruisaa...mut ku polkasoo , rupiaa pauhuu tulee...eikä ahista!!
     
  6. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    3" sivuputket peltisarjoilla ja itte tehty vaimennus sivuputken sisällä. Sääli kun kameralla ei saa kunnon ääniä :mad: http://www.youtube.com/watch?v=JZnAlMe-sX8 Tyhjäkäynti mukavan hiljainen mutta kuitenkin tietää että V-kone ja voimaa löytyy ja kun kone alkaa kierroksilla pauhata niin äänet on vieläkin siedettävät (ainakin auton sisällä :odroll: )
    Tyhjäkäynti oli pikkasen turhan kovalla kun paukautin -28C 8) auton käyntiin ilman lämmityksiä. Lämpimän koneen noin 600 kierrosta tyhjäkäynnillä lätke on hieno....
     
  7. duster73

    duster73 Gearhead

    afterburnereita saa us-partsilta aika edullisesti,onko niistä kokemuksia?
     
  8. SököMotors

    SököMotors 3rd gear

    Mulla kesti kyseiset 03 vuonna hankitut pökäleet 7 vuotta ympärivuotista käyttöä :eek: Nyt on uudet soikeet alla hapisputkien kera, eikä kuulu väljästä pikkublokista kuin kevyttä pöhinää. Se on motin kireys mikä sen terävyyden ääniin antaa.
     
  9. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Mull on Camarossa Motonetistä ostamani 90cm pitkät 2,5" läpihönkivät pöntöt (oikeastaan "huilut"), ja putket loppuvat taka-akselin etupuolelle.
    Soundi on matalan kumea, jopa räyhäkäs ja herättää aika hyvin jengin huomion kun auton pistää tulille. Miinuksena on matka-ajot, jolloin sisällä ei sitten paljon muuta kuunnellakkaa kuin pikkulohkoa.
     
  10. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear


    Ääni tälle. Mulla on 307 voimakoneessa yksi tuollainen 2,5" dynomax ihan putken loppupäässä. Putki loppuu auton alle taka-akselin eteen/ takarenkaan eteen suunnatusti 60-astetta mutkalla alas/sivulle. Äänet ovat sopivan vaimeat tyhjäkäynnillä/ pikkukierroksilla. Polkaistaessa tulee sopivasti ääntä. Maantieajossa taas ihan siedettävän hiljainen.
     
  11. B 50

    B 50 Gearhead

    On kokemusta, ei ole pahat äänet. Motti 454 ja ulostulot takapyörien edestä. Jos matka-ajossa häiritsevästi kumisee, poista katto, ei kumise enää.. :poff:
     
  12. Rover v8

    Rover v8 Gearhead

    Just laiton toiseen harrastepeliin (land rover V8) marteliuksen myymän 2.5" IMCO merkkisen vaimentimen. On ns kammiovaimennin, ja autotallissa tyhjäkäynti ääni 1llä vaimentimella olematon, sitkun polkasee läpän auki niin tulee asiallinen möly, ei ainakaan betoni tallissa kuulo lähteny.. Käytin toki niin lyhyen aikaa vain kun en halunnut kuolla häkään, ihan pari polkasua vain ovet auki/imuri päällä.. Huomenna tarkotus ajaa pihalle ja testata kunnolla möykettä..

    Tämän perusteella voisin suositella vaimenninta. Ja tuskin martelius sitä kaikkein kuristavinta mallia myisi?

    Ai niin, omassa SD:ssä simonssit kestäneet 8-vuotta ja ei vieläkään ole reikää..
     
  13. jankinnu

    jankinnu 3rd gear

    Mulla oli jossain vaiheessa 2x2.5" Simonsin vaimentaja s.e. putket päättyi ennen taka-akselia auton alle. Matkaa sai ajaa kupit korvilla.

    Sitten asensin akselien ylitykset ja putket takapuskurille, niin tuli kohtuu hiljainen sisältä. Kaasua kun polkee, niin kuuluu semmonen repivä ääni.

    Toki mylly vaikuttaa melkoisesti. Mulla oli joskus 11.9 ruttua, niin kyllä sen huomas ja käyntiäänistä.
     
  14. hlappis

    hlappis Gearhead

Kerro tästä muillekin!