Jäsenkortit 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Ms.Cadillac, 13.1.2011.

  1. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Jäsenkortit vuodelle 2011 ovat saapuneet tallille.

    Jäsenmaksu vuonna 2011 on 25€ kaikille - ei liittymismaksua,
    tilille OP 560918-445431, viite 2299

    Jäsenkortit saa sitä mukaan kun jäsenmaksut näkyvät tilipäivityksissä ja rahastonhoitaja kuittaa ne tai kuittia vastaan.

    Allekirjoittanut on tulossa ensi kuussa Kuopioon jolloin postittelen kortteja niille, jotka eivät niitä hae tallilta - mikäli maksut näkyvät tilillä :)


    Hyvää vuoden jatkoa!!!
     
  2. Mopar79

    Mopar79 1st gear

    kannattaa muuten lähettää kerholle omat osote tiedot jos meinaa kortin kotio saada.paluu postia on tullu aikasempina vuosina paljon.
     
  3. raunoh

    raunoh 3rd gear

    Maksoin jäsenmaksun, mutta e-mail viestissä ei ollut mainittuna viitenumero, joten sitä ei tullut laitettua vaan vain viestikenttään tietoa. Tuleeko jotakin harmia, kuluja, vaivaa, jne ?
     
  4. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Jep eli viitteenä voipi käyttää Viite: 2299, mutta menneepi ilmankin perille.
     
  5. RETZI

    RETZI 1st gear

    Oisko siinä mitään järkee et jäsenmaksunsa maksaneiden jäsenkortit joku voisi laittaa vaikka kahvinkeittimen luona olevalle hyllylle kun tallilla harvoin sattuu olemaan sellaista henkilöä jolla löytyy peräkammarin avain. Eräässä liikkeessä ihmettelivät jo kun on useamman värisiä kortteja liikenteessä.
     
  6. Tuide

    Tuide 1st gear

    Vuoden 2012 jäsenkortteja voipi taas myös hakea tallilta ja jos on estynyt niin ilmoitusta vaan tulemaan, niin pannaan tulemaan postitse.
     

Kerro tästä muillekin!