GM 6.5td Vanit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Bomber#1, 27.12.2006.

  1. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    No jos yhtään on samanlainen kun Suburbanissa toi kenno niin onhan siinä hommaa jos oikein tekee, tosin ite "hieman" oikaisin sitä vaihtaessa ja käytin voimaa ja väkivaltaa vanhaa poistaessa. Uuden saikin paikalleen suht helposti ja letkut kiinni. Tuskimpa vanissa yhtään helpompi. Jokuhan sen olikin just vaihtanu, tietää paremmin.

    Ja termareiksi Delcot, se nyt onkin jo moneen kertaan nähty että ne gatesit yms. muut tarvikkeet on silkkaa paskaa.
     
  2. hoge

    hoge 1st gear

    Onko kellään hajua saako suomesta ostaa mistään lundin lippaa? Siis valoilla. Jari mäellä näyttää olevaan pickuppeihin jotain malleja, tiedä sitten sopiiko heittämällä. Ja jos jollain on ylimääräiset vanteet niin kiinnostusta sellaisille ja kesärenkaille olisi.
     
  3. express van

    express van 1st gear

    Ruiskupumppu

    Kiinnostaiskohan ketään käytetty 6,5td vanin ruiskupumppu? Suomessa peruskorjattu, Metroauton vaihtama, ajettu korjauksen jälkeen 48000km. Sen jälkeen otettu pois SS Diesel Supplyn osien tieltä. Nyt pölyyntynyt jo pari vuotta tallin perukoilla. Ittellä ei enää vania.
     
  4. hoge

    hoge 1st gear

    Kertokaahan viisaammat, meneekö 16*8 vanne 8mm offsetilla alle? Vai tuleeko ongelmia?
     
  5. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    .

    menee alle eikä tule ongelmaa ellet laita niille vanteille maansiirtokoneen kumeja
     
  6. hoge

    hoge 1st gear

    Kiitoksia nopeasta vastauksesta! Eli jos heivaan 245/75-16 renkaat niille niin hyvin pelittää??
     
  7. zage

    zage 1st gear

    Reilun vuoden nyt ollut käyttiksenä tollanen -98 3500 express. Pk-seudun ja keski-uudenmaan vaikuttajat on voinut bongata mut. Valk. täysin peltikylkinen kontinluukkua myöten. Kuski 180 pitkä kuikelo :D
    Nettiautossa myynnissä ysillä nyt. Vaan taidan vetästä pois.

    Enkä pitkälle päässyt ennen kun alkoi tämä nykiminen 80 nopeudessa. Tuttu on töissä American Servicessä ja siellä olisivat halunneet heti lähteä pumppuremppaan. Sanoin että tutkin nyt ensin täältä jos löydän jotain huokeampaa vaihtoehtoa ongelmaan. Siellä on tehty kaikki nesteiden vaihdot ja hehkujen vaihto.

    Tässä kun sain nyt aikaiseksi rekkautua tänne niin muutama päivitys on sitten ehdoton. Putki, filsu ja lastu. Ja olikos se pmd mikä kannattaa siirtää viileämpään paikkaan. Pitänee melkein ottaa ottaa asiakseen käydä Panzen juttusilla :)
    Yks ärsyttävä, mutta toisaalta hauska tapaus. En oo löytäny vielä yhtään ti-hallia minkä nosturilla saisi nostaa tota autoa :D
     
  8. Panze

    Panze 3rd gear

    Sait yv,n
     
  9. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    .

    kyllä
     
  10. JakeOutlaw

    JakeOutlaw 1st gear

    98 vanin kalikoit

    Myydään tai vaihdetaan johonkin ainakin seuraavat vm-98 junttibussista karsitut osat

    - Etu ja takapuskurit, sisältä ruosteessa, muovit ehjät
    - Alkuperäiset, ehjät laatikon ja koneen coolerit
    - Alkuperäinen flekti-ropelli
    - Kuskin puoleinen etusiipi, eheä, valkoinen
    - Melkein ehjä naamakehikko, vain hiukan lasikuitua ja lukkopellin taputtelua kaipaava.
    - 1 ehjä ajovalo umpio + ovaalin pitkulaiset kulma valot (ainaki toinen)
    - Alkup. Ala akkulaatikko, ruosteessa
    - Mutkalla oleva konepelti + maski-silppua
    - Saman ikäsen bensa vanin paisuntasäiliö, ehjä
    - Alkup. Eli retro, vanin musiikkisoitin

    jotain muutakin voi olla, nuo muistu heti mieleen... Kysy

    kalikat sijaitsee Kouvolan liepeillä joten sieltä ostamaan ja hakemaan. Johonki oin vaihtaakkin esim. Ko. Kelkkaan sopiva söpö gangsterilippa ois hakusessa ja sen voin jopa ostaa joltain jos on tod. Söpö.
    yv tavoittaa parhaiten !
    _
     
  11. kaide_n

    kaide_n 3rd gear

    Kadottaa nestettä!

    eli 99 td vani vuotaa vähän nestettä kun ilma on kylmempi kuin -15 ja maahan jää merkki johonkin repsikan puolelle... Onko siellä päin vesipumppu josta se vois vuotaa ja kuinka iso homma se on vaihtaa ja mitä muuta siinä kannattaa vaihtaa samalla?

    kiitokset!
     
  12. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    .

    ei ole vesipumppu varsinaisesti repsikan puolella (toki jäähdyttimen alavesiletku lähtee syylärin oikeasta laidasta ja menee dampperin vierestä klo 10-11 kohdilta pumpulle), mutta sinne repsikan puolelle taitaa tulla paisunnan ylivuotoletku. tutki tarkemmin mitä vuotava neste on ja jos on makeaa jäähynestettä niin setvi mistä tiputtaa. vajuuko jäähyneste? ja onhan paisunnan korkki kunnossa ja kunnolla kiinni? :odroll:
     
  13. kaide_n

    kaide_n 3rd gear

    kyllä se jäähdytinneste häipyy paisarista mut vaan kun auto seisoo ja pakkasta pitää tosiaan olla yli -15 niin kait se joku liitoskohta täytyy olla mistä se vuotaa?

    Jos korkki vikois niin luulis sen tiputtavan kokoajan hukkaputken kautta?
     
  14. Hemiva

    Hemiva 3rd gear

    Re: Kadottaa nestettä!

    Onkos sulla webastoa? Mulla kulkee sen putket repsikan puolelle koneen sivusta. Oli itselle aikanaan tullu reikä niihin putkiin ja vuosi samalla lailla kun webasto oli päällä. :odroll:
     
  15. hoge

    hoge 1st gear

    Mikäköhän jarruihin tuli kun välillä varsinkin hitaissa nopeuksissa jarrut haukkaa niin kovaa kiinni että menee renkaat lukkoon. Ei tarvi kuin hipaista jarrupoljinta. Muuten ei puolla ja ei dynon mukaan ainakaan makaa päällä.
     
  16. PeeÄs

    PeeÄs 1st gear

    Jarruhomma on ominaisuus. Takajarrut nappaa kiinni kostealla kelillä ennen kuin hihnat ja möhnät rummuissa kuivuu. Hetken helpotuksen saa kun putsaa rumpujen sisältä kaikki irtopölyt yms pois. Rummuthan irtoavat helposti.
     
  17. hoge

    hoge 1st gear

    Tätä "transit" ilmiötä mietin kanssa. Täytyy ottaa auki ja putsata, katsoa samalla onko stefat kondiksessa...
     
  18. amaz

    amaz 2nd gear

    Takarummut täynnä pölyä tai vetarin stefat korkannu ja peräöljyt takajarruissa. Rummut auki ottamalla selviää.
     
  19. lollipopchevy

    lollipopchevy Gearhead

    Kyllä tää jarruhomma on ilmeisesti tietynasteinen ominaisuus näissä uudempi korisissa?

    Itsellä takajarrujen puhdistus auttoi ko ongelmaan tasan 1 1/2kk ja taas nappaa jarrut kiinni kun lähtee kylmiltään liikkeelle. Ei aina niin kivaa kaltevalla ja jäisellä pihalla :). Tän kanssa vaan täytyy näköjään elää...
     
  20. hoge

    hoge 1st gear

    Täytyy avata kun tuossa kerkee tuon toisen projektin alta. Edellisessä vanissa oli stefat korkannu, huomasi hyvin siitä että jarrukilvet oli alareunoista rasvassa. On tosiaan jäisellä tiellä vähän jännitysmomenttia kun ei tiedä mitä tapahtuu kun ekan kerran painaa jarrua :D
     

Kerro tästä muillekin!