Valiant-67>2d sedanit Suomessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja signet, 20.6.2010.

  1. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Näin omistajan nuorimman veljen paikallisessa, öh, ravitsemusliikkeessä viikonloppuna, eikä oo kuulemma kolmeen vuoteen vallulla ajettu. :cry: Syytähän en tietenkään tajunnut kysyä, notta miksi ei. :(

    Ja vielä kerran, :cry:
     
  2. kalle.1

    kalle.1 3rd gear

    mulla löytyy 69 valiant v200 4d 225+904 rantasalmesta haettiin kesällä. oli seissonnu pitkään ja prkl että oli mätä mutt kyll se nykyään on leimassa.
    Ja sitte löyttyy vielä 67 valiant 4d 440 papereilla(kohta varmaa myynnissä kin ilman teknikkaa ) :D
     
  3. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    tosta aiemmin mainitusta 2d ´69:stä jossa tuoreemman keula ois lyöty kaupat lukkoon, tammikuun alussa haetaan tänne Lappiin paleleen.

    Kertokaapa gurut mitä eroja noissa keuloissa on, äkkiseltään peitto, maski, puskuri... mites noi lokarit ? Jos joskus hamassa tulevaisuudessa laittas 69:n maskit jne siihen takas, maskia saa tarjotakkin jos löytyy.

    tekniikaks tulee suht. härö 440 "helmisen" käsialaa, ja prepattu 727 loota...baanalle ens kesäksi. Barracuda saa nyt odottaa "vielä yhden vuoden" vuoroaan :rotfl:
     
  4. kinde

    kinde Gearhead

    Vai niin , et melkeen naapurista haet parasta tolppa-ryhmää. :lol:
    Onnex olkoon. Miksi notchback joutuu odottamaan vielä??
    Taitaa olla ne etusiivet ihan samat jos sivuvalot vaan on oikeat.
    Hitto jos ois ollu paikat ojennuksessa ni olisit voinu tulla moikkaamaan. :lol:
     
  5. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    joo, kato ku toihan on barracudan moottori joka tohon valtteriin menee "lainaan", ja on siinä kudassa vielä pikkusen hommaa ja en tahdo sitä kiirellä pilata. Ja on tossa viikon vanha poikakin vieressä joka pikkusen saattaa isompia remonttihimoja hillitä lähiaikana. Kaheksas pvä olis tarkotus käydä hakeen valtteri himaan, että koitahan päässä paikalle.

    Hauskaa uutta vuotta kaikille valtteri ukoille ja ladyille 8) (ja muillekin)
     
  6. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    joo, Valtteri kotiutui eilen illalla, ajokeli perseestä niin paljon kun olla voi, mutta hyvin meni. kuvablogissa pari kuvaa Valtterista.

    Kova peli on ja uusi omistaja on onnellinen. Vanteet vaihtuu mustiin peltisiin, eteen 5.5 ja taakse 10 leveät, muuten pysyy tollasena, pata keulille ja keväällä tien päälle.
     
  7. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Jos tää olisi facebook, niin täältä tulisi peukkua, koska DS 325 tykkää. Kyllä peltivanteet tekee katuauton :rotfl:

    Niin ja onnittelut auton kotiuttamisesta 8)
     
  8. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    kiitos kiitos, pitääkin jo illalla mennä mallailleen peltivalsseja ja muita kuviooita, otanpa kameran mukaan....
     
  9. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    nyt olis blogissa vanteiden mallausta ja muutakin fiilistelyä.... peltisille ei tullu vielä punottua kumeja, mutta hyvin ne sopii ja on porno, sliksit kuvissa kaverin, sopii sinne vielä pari tuumaa leveempikin kumi....

    pitäs jotku melkeen loppu katusliksit löytää, tietty halavalla, jäikö DS 325:lta löijystä jotain viime suvelta vai muistanko väärin, jotain semmosta olin lukevani löijyn myynti-ilmoituksesta syksyllä :eek: melko varmaan muistan väärin, taas. Harvoin kun jotain muistaa, niin sillonkin väärin. 8)
     
  10. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Jäi ne ja joutavat hyvää käyttöön ihan ilmaiseksi :lol:

    Palaillaanko asiaan kunhan uudet tulee ja saan noi irti vanteista. Pitäis nimittäin pitää toi Löijy pyörillään ihan varmuuden vuoksi jos joutuu sitä siirtämään.
     
  11. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    hienoa! palaillaan vaan. on keväällä käyntiäkin siellä päin kun haen jykältä motin ja sen "naapurista" laatikon. vois sit samalla napata kyytiin....

    rok rok :D
     
  12. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Uudet renkaat on jo tilattu ja kunhan ne tulee, voin viedä noi Jykän tallille odottelemaan :D
     
  13. vani91

    vani91 Gearhead

    viitsisitkö mitata kuinka levee banjo sulla on tuossa alla.
     
  14. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    oispa kyllä hieno homma, kiitoksia mahottomasti.
     
  15. 4spdBcuda

    4spdBcuda Gearhead

    valtteri on nyt jo valitettavasti viety kaverin pieneen talliin säilöön ja on siellä kevääseen, jolloin heitetään motti ja loota keulalle..... sitten voin kyllä mitata.
     
  16. jtp

    jtp 1st gear

    Jkyläst löytyy yks 6 vuotta rojektina oleillu ,jopa enskesän liikenteeseen.
    Taka pää laiteltu uusilla alusta hiluila ja etu pää tulos ny kevääl laitoo siis alusta. Kone pikku loho kutiteltu vähä. Alkuperäinen rekisteri on reune oy juttuja et ois hauska tietää tän auton kuviöit enempi ja viinin punanen väri vissiin orkkis.
     
  17. Moparisti

    Moparisti Gearhead

    Porvoossa rakenteilla jo ties monettako vuotta '69 2D Signet, ollut aluperin 225 & 904, hamassa tulevaisuudessa 318 & 4speed manualic. Jostain Pohojanmaan perukoilta valunut alas etelään..
     
  18. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Onko keltainen tai ollut joskus keltainen? Oikea takakylki tuettu sisältäpäin kulmaraudalla tms. 68 takavalot?
     
  19. Moparisti

    Moparisti Gearhead

    On kusenkeltainen väriltään mutta ei oo sama auto mistä puhut, kyljet on suorat ja ihan alkuperäiset '69n takavalot. Tää on uitettu joskus 90-luvun loppupuolella ruotsista suomeen..
     
  20. iivar1

    iivar1 Gearhead

    moro.aca-55 oil faijalla porvoossa noin -80 luvun alkuvuosina 340,4 speed,ja muistaakseni kaasuilla.silloin vielä sininen ja omalla keulalla,paitsi maski taisi olla 340 dusterin tai jonkun vastaavan.tosta löytyy jotain kuviakin.möi sen mikkeliin kaverilleen joka otti koneen dusteriin (joku -74 ehkä) ja pääsi sillä veekasin taka-aukeamalle poistuttuaan paikallisesta näyttelystä-(ei ilmeisesti suurempia henkilövahinkoja käynyt)huonolla menestyksellä.
     

Kerro tästä muillekin!