Mikä syö hehkuja? 6.2d

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja gold, 21.2.2011.

  1. gold

    gold 1st gear

    Kuitin saa mutta se maksaa tuplat, ja takuun kyselijät perseraiskataan namibiassa.
     
  2. J.M

    J.M 1st gear

    jos pumpun ajoitus jos pielessä niin hehkut kyllä ottaa siitä itseensä.mutta sen kyllä pitä näkyä kärjessä muodonmuutoksena=sulaa
     
  3. gold

    gold 1st gear

    Kyllä ne ihan normaalin näköisiä on ollut hajonneenakin.

    Taidan nyt tehdä niin, että vaihdan uuden releen + uudet hehkut. Vedän uuden johdot sinne ja muutan ohjauksen niin että hytistä painonapilla ohjataan hehkuja. Tarviiko tuon releen siis olla erillainen? Nyt siellä varmaan on joku lämpörele vai?
     
  4. kojo

    kojo Gearhead

    6,2:sen releessä on jotain logiikkaa ja lämpötunnistin sisällä, 94 -> 6.5td:n rele on samannäkönen mutta ei sisällä turhaa oheisrämmälettä eli on halvempi ostaa ja helpompi virittää nappiohjatuks jos sen alkuperäsen systeemin tahtoo raiskata..
     
  5. v 100

    v 100 1st gear

    No jotain tälläästä mä vähä epäilinki.
     
  6. mke77

    mke77 Gearhead

    moniliitin kamman tappie lukumäärä , on se määräävä tekijä.... mut uudempi toimmii vanhassa, vanhempi tietenkään ei toimi uuressa...
     

Kerro tästä muillekin!