Auto-Harraste oy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 14.4.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Niin, noiden Rytsölöiden Lambojen huollolle A-H tarjosi vain tilat ja jotain työkaluja.Omat huoltomiehet niillä on.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Lisää juttu salaperäisesta AHsta!
     
  3. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    En oo ite käyttänyt palveluita, mutta mun mielestäni tyyli on ollut alusta lähtien oikea; kun aikaa kulutetaan se maksaa. Jaarittelijat saivat silloin kuulemma laskun puhelinkeskusteluistakin.
     
  4. Slas

    Slas Gearhead

  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ainakin yksi Lambojen huolto on tehty Volkkarikorjaamolla tarjoten vain tilat ja asentaja on tullut lentokoneella muualta. Lambo kun nääs kuuluu Volkkarikonserniin.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Nämä Lambot välitti Suomeen eräs luxusvenealan agentti. Tietääkseni Volkkarilla ei ollut mitään tekemistä. A-H:lle autot tulivat vasta kun muualla nousi seinä pystyyn. Tehtaan ukko ei tietääkseni A-H:n tiloissa mitään ruuvannut, se kun tunnetusti ei ole mikään TI-halli. Kuulemani mukaan äijälle lyötiin lista käteen mitä varaosia tarvitaan ja vietiin takaisin lentokentälle. Monta tuttavaa on eri aikoihin nähnyt Lambot siellä työn alla, eikä koskaan ulkopuolisia.
    Galaxie 64
     
  7. jaketin

    jaketin Gearhead

    niin, piti vielä kertoa mitä tarkoitin sillä että asiakas on välttämätön pahe. kun pyysin jotain osaa, niin syvä huokaus ja sitten laahustettiin hakemaan..
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Suru siinä nousee puseroon, kun kaikissa halvoissa puljuissa myydään eioota, ja joutuu ryömimään ristille. Äijät itse sanoivat minulle aikoinaan, kun kyselin hintaa, ettei kannata kysellä hinnan takia, sillä taatusti kaikkialla muualla myydään halvemmalla. Mutta kun muualla ei ollut/ei sopinut!
    Mutta pitäähän sitä olla jotain tavaraa, mitä viedä rompetorillekin, muuten ei olisi swappeja!
    Galaxie 64
     
  9. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Harmi kun overdrivellä ei ole sellaista popcorn hyhmiötä.Sopisi tähän loistavasti:)
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joku tossa aikaisemmin kirjoitti, että Stadissa on/oli vain kaksi v...n hyvää mutta kallista pajaa, jotka korjasivat USA-autojen kaikenlaisia vikoja. Toinen totesi, ettei kukaan tarvitse tai halua käyttää rahaa, eikä ole väliä tuleeko niin hyvää jälkeäkään, kunhan lintta kulkee ainakin sen perjantai-illan loppuun.
    Lindmech pakkasi Snap-On'insa konttiin, ja lähti Californiaan. Onkohan enää harrastajia, joille auto on niin tärkeä, että se pitää saada kuntoon maksoi mitä maksoi. Jos ei omat eikä lankomiehen eikä tebiksen Villen taidot riitä, ja tarvitaan eksperttiä? Vai pannaanko myyntiin tai osiksi?
    Galaxie 64
     
  11. MuscTor

    MuscTor Gearhead

    Heh. heh. heeeh....
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    EN MEE ENÄÄ IKINÄ ERITTÄIN YLIMIELINEN PAIKKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  13. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Ei laiteta osiksi vaan maalataan mattamustaksi ja sitten niitä kutsutaan lowridereiksi tai sikalintta customeiksi.Tämän jälkeen tukkaan ja mankkaan hieman elvistä ja yhteiseen kokoontumiseen makailemaan auton päällä
     
  14. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    Nimenomaan, suomicustomointia. Ja sitten niihin vedetään ruosteiden ja/tai lommojen kohdalle ralliteippiä.
     
  15. ajw

    ajw Gearhead

    hesassa on mielestäni ainakin yksi arvostettava ja kohtuuhintainen - jopa mainostettavaksi - oleva paja; american service konalassa. itse olen ainakin ollut tyytyväinen; palvelu on asiantuntevaa, asiakasta arvostavaa ja hommat hoituu kuten on luvattu kustannuksien pysyessä kuitenkin kurissa.

    että näin ´84 caprice raatovankkurin omistajana.
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Selvä, ehkä tunaripuolelta löytyisi joku, joka haluaisi laatutyötä vaikka se maksaisikin.
    Täytyy vihjaista Lindmechille, että jättää tuumaiset Snaponit Californiaan, jos mielii muuttaa takaisin.
    Galaxie 64
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Nojoo, auto-rahaste ja tonni-onni. Mutta oli ainoa paja Stadissa jossa saatiin galaksien tehostin kuntoon. Ja käyttävät/myyvät ensisijassa ALKUPERÄISIÄ varaosia eikä mitään vietnamin pekulia.
     

Kerro tästä muillekin!