Hyvä pakkeli tasoitukseen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja hezekiel, 31.1.2011.

  1. tanari

    tanari 1st gear

    eikai se ole ees autoihin tarkoitettua? :D siinä purkissakin on joku talon oven kuva..

    mut se uus wurtin viimeistely pakkeli on ihan törkeen hyvä. Just kittailin lokarista pieniä painaumia + huokosia sillä, helppo hioo, tosi hyvin menee koloihin.

    eikä siinä vanhemmassa thiksosoftissakaan mitään valittamista ollut.
     
  2. Jape105

    Jape105 Gearhead

    Tarkotat turkoorin värisellä lasikuitukitillä varmaan roberloo?
    Sehän on glass fibre polyester eli siinä on muovikittiä ja lasikuitua sekasin jo tehtaalta :D
    On muuten todella helppoa hioa.
     
  3. Buddy

    Buddy 1st gear

    Just sitä! :D Olen välil vetässy fyllerit suoraan sen päälle ku tosiaan on yht helppoo hiot ku normi softiskitit jolloin pinnan saa hiottuu aikas suoraks. Roberlo on tuningmiesten suosikkia kuulemma. Niis lasikuitusäikeis on vissiin joninnäköinen ontelorakenne tms... :-?
     
  4. Marko Nykänen

    Marko Nykänen Double Gearhead

    Samaa mieltä, joku aika sit tilasin myös Troton:n Soft-kittiä testattavaksi, mutta vielä ei ole suuremmin tullut käytettyä. Vähäisten testien perusteella todella pehmeää levittää, huomattavasti notkeampaa kuin Multi-Star.

    Minä olen tyynen viileästi vaan etsinyt karkeampaa paperia, jos meinaa hiominen hiottaa. 60-80 on ihan passeli. Vesihiontaa, käsipelissä, kun samassa tilassa joutuu maalaamaankin, niin ei kehtaa millään epäkeskolla pöllyyttää autotallia valkeaksi. Tai vaaleanruskeaksi... Kitin väristä riippuen. Ja pöliseehän se käsinkin hioessa. Eikä oo ukko itsekään niin pölyinen, riittää kun ripustaa housut yöks kuivumaan :D
     
  5. procold

    procold Gearhead

    Ääni roberlon kiteille, monia on tullut käytettyä mutta esim. tuo lasikuitukitti on yhtä helppo hioa kuin useiden muovikitit.
    Roberlo Multiextender on huippu muovikitti.
     
  6. Jape105

    Jape105 Gearhead

    Joo roberlo on ihan hyvää ja kevyttä.
    Kyllä niiltä löytyy sitten kaikkea muitakin esim. se metallikitti on kanssa hyvää,lasikuitukitti on kanssa yllättävän helppoa hioa,vaikka onkin kovaa (se ruskee, missä on karvoja) :D
     
  7. kotr

    kotr 3rd gear

    Kuka/mikä tuota roperloa myy suomesa?
     
  8. amalo

    amalo Gearhead

    A1:ltä on saanu
     
  9. aik-gm

    aik-gm 1st gear

    kiiti hommmia

    akat vetää pakkelia ja auto miehet kittiä. 4cr:llä on tosi hyvät kitit,myös metalli kitti on hyvä.ja hacmassin micro kitti on myös pehmyt ja hyvä hio.maalia alan kaupoista saa "rättikitin" nimellä tuotetta joka hierotaan hiotun kitin päälle ja pohja värit perään.sillä saa kitti huokoset hyvin peittoon,ja karkeammat naarmut..
     
  10. kotr

    kotr 3rd gear


    jaa sieläkö on?ompa hyvä,ku sielä tulee kulettua melko tihiään
     
  11. s.vainionpaa

    s.vainionpaa 1st gear

    joo toi wurthin kitti on tosi hyvää :mad: pysyy melkein jopa kittilastassa :D
    ei vaa iha vitummoista räkää ja ei ole edes mitää halapaa! ja helevetin kovaa hioa ainakin hiomakoneella, moottorisahaa en koettanu :D
    ite nakkasin lähes täyden purkin menemään ja hain maaliliikkeestä vähän halvempaa ja parempaa...

    voi tietenkin käyttää joihinkin pikkuvikoihin ym. mutta enpä kyllä lähtis koko auton pohjia tolla veisteleen.
     

Kerro tästä muillekin!