käretön sytystys ja ecu boxi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jat, 10.3.2011.

  1. jat

    jat 1st gear

    Onkohan kellään tietoa tai kokemusta.. Autossani (mopar isolohko) tällä hetkellä paikallaan peruskäretön sytytyspaketti ja tuo ecu boxi on 5 pinninen. Kipinää ei tule, mielestäni vika ei voi olla enää muualla kuin tuossa boxissa. Varastossa olisi 4 pinninen (toimiva) boxi, voiko tämän risteyttää tuohon 5 pinniseen järjestelmään, liittimen johdoista "start"- ja "run"-virrat yhdistämällä. Vai palaako boxi?

    Entäs etu vastuksen käyttö, onko se vain puolaa varten? Paikallaan 12v puola eikä etuvastusta. Vai tarvitseeko tuolle boxillekin menevää jännitettä alentaa?? Ajattelin kun ei tuota vastusta nyt ole, niin onko nykyinen ecu juuri sen takia palanut..
     
  2. mafo

    mafo 3rd gear

    [​IMG]


    tämmöinen löytyi, pitäisi olla aika selvä...
     
  3. jat

    jat 1st gear

    Kiitoksia kuvasta. Noita kytkentäkuvia oon jonkun nähny, mutta tuo taitaa olla selvin..
    mutta edelleen, tuon vastuksen voi varmaan jättää pois 12 v:n puolalla??
     
  4. chevy56

    chevy56 1st gear

    delet
     
  5. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Paljonko virranjakajan akselissa muuten saisi olla välystä? Heiluttelin juuri pyörijän akselia pyörijän kohdalta ja taitaa olla noin milli sivuklappia. Löytyisikö tästä syy epämääräiseen pätkimiseen?
     
  6. Coronet -73

    Coronet -73 3rd gear

    Kyllähän se huonontavasti vaikuttaa tuo jakajan klappi, itsellä aikoinaan aiheutti juurikin epämääräistä pätskähtelyä tai kipinän väliltä hukkaamista...
     
  7. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Kai se on sitten tämäkin kohta eliminoitava pätkimisen syytä etsiessä. Mitä lie mahtaa uusi SBM jakaja maksaa?
     

Kerro tästä muillekin!