Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. Durapex

    Durapex 3rd gear

    Tosta piirturista:
    Mulla on kikotin firman nimissä, ja ei ole piirturia. Rekisteriotteessa lukee että sellaisessa käytössä jossa ei piirturia tarvita, ja joku pykälä johon siinä vedotaan.

    Käytännössä tämä tarkoittanee että henkilökohtaisia kamoja saa kuljettaa, mutta firman kamoja ei. Kerran on pitänyt tien päällä ihmetellä seriffin kysymystä kamojen omistajasta... kysyin että epäiletkö niitä varastetuks? :lol:
    No toki hoksasin omikseni tavarat tunnustaa

    :rotfl:
     
  2. mnousi

    mnousi 1st gear

    Re: Chek engine

    Joo kiitos tarjouksesta, katotaan tossa jossain vaiheessa jos vaikka kerkiäis ajella siellä päin, alkaa loma ja autot saa jäädä siks aikaa. Nythän se vika valo eilen sammu, ja peli on toiminu ihan normaalisti. pytyykö noi viat lukemaan ihan tommosella edullisella skannerilla? Jos hommais semmosen ni sais sillä sit luettuu vikoja muistakin raadoista mitä pihalla on.
     
  3. sakuc

    sakuc 1st gear

    Re: Chek engine

    Mulla on APPS kans kohta vainaa ja se vika ta tulee tasaisen satunnaisen säännöllisesti, joskus check engine jopa sammuu itsekseen, ei auta, pakko se on vaihtaa.
     
  4. Japadapa

    Japadapa 1st gear

    Re: Chek engine

    Mulla on Bilteman vikakoodinlukija ja kyllä se toimii tuossa mun -99:ssä. Muistaakseni vikavalo sammuu, kun vika poistuu ja auto käynnistetään viisi kertaa sen jälkeen. Saattoi tämä ominaisuus olla kyllä tuossa perheen toisessa autossa eli vokkelossa, sama pää keväällä ja syksyllä :poff:
     
  5. Mäxä

    Mäxä 3rd gear

    Holy f*ck, holy s*it! Pikkuisen v*tuttaa kun aikoinaan tuli Dotsi ostettua, näitä kun ei saa tiettävästi pakattua kuljetusasentoon GMC:n tavoin. Veisi vaan huomattavasti vähemmän tilaa tallissa :rotfl:
     
  6. Dotke

    Dotke 1st gear

    mikä lie ollu tuo hinuri, runko napsahti poikki kuin tulitikku
     
  7. crane

    crane 1st gear

    Pakko ollu poikki jo ennestään ton vehkeen rungon.
    Ei noin nätisti se väänny kasaan
     
  8. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Ei noi rungot paljoa väärinkäyttöä kestä. Normaalisti painavammat osat eli moottori ja mahdollinen kuorma on suoraan akselien päällä. Tonnin laastisäkin jos nostaa lavan etupäähän niin runko taipuu selvästi.

    Vanha kuva mut laitanpa taas tähän.
    [​IMG]
     
  9. Mäxä

    Mäxä 3rd gear

    Kyllä taipuu helposti kun vielä kabiini täynnä vettä, edes auttaa kummasti painollaan ja kun vielä kiskotaan tossa kulmassa... 8)
     
  10. simu_l

    simu_l Gearhead

    Eihä nuita erillisrunkosia lava-autoja tarte ajaa ku ristiriipuntaan niin runko jo vääntyy silmin nähtävästi, mutta siinä onki pointti 'taipuva rauta ei katkea' , kuten tuosta videoltakin näki :lol:
     
  11. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

  12. freeride

    freeride Gearhead

    jaaha dieselpowermagazinen toimitus lukee näköjään oodeeta :lol: tänään tuli heti eka lehti ku eilen vähä avautu. :rotfl:
     
  13. tötsi-89

    tötsi-89 1st gear

    perskeles ei menny katsastuksest läpi 72% oli takajarruis heittoa! pari päivää sit toimi viel hyvin ja nyt ei tullu sit testattua ennen ku menin prkl

    kyllä konttorilla päät kääntys ku cumminski otti 3500rpm päästöjen jälkee katastusmies sano vaan että olet varmaan noi desibelit mitannu kun ton putken olet laittanu ja naureskeli päälle :D
     
  14. freeride

    freeride Gearhead

    hmm..mikähän mexico rämistin model tää oikein on :eek:
    http://www.youtube.com/watch?v=0G1WQOXKGls
    vähä niinku 2nd.gen koppanen hytti,"naamataulu"korkeampi.tohon vähä korotusta ja vielä isompaa pyörää,niin onkin jo aika korkhia.laittas viä normi lavan.ei toi kyllä rotken omia tekeleitä taida olla.. [​IMG]
    [​IMG]
     
  15. villeri

    villeri 2nd gear

    eikös tuo oo vastaava kun joku F650 voorti?
     
  16. NoSmokeNoPower

    NoSmokeNoPower 2nd gear

    Se olis viimeinen työpäivä takana... :cry: Eikai se auta kun pyrkiä kohti uusia seikkailuja
     
  17. captainpera

    captainpera 2nd gear

    iso rotke

    ^^ Onkohan tuossa samat surkeat "myrskylyhdyt," mitkä näissä 2gen koppasissa on vakiona. Ulkonäkö on ainakin sama. Tuosta ei oikein osaa sanoa mittasuhteita, että olisivatko peräti isommat. Toivottavasti... :odroll:
     
  18. Rytari

    Rytari Gearhead

    kai se 5500 rami on...
     
  19. mika5115

    mika5115 3rd gear

    Ram 12v

    Onx tääl ketään perehtyny noihin 6x6 tai 8x8 ambifioihin? (Argo ja Max) :D
     

Kerro tästä muillekin!