pay pal taas

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja exo, 17.3.2011.

  1. exo

    exo 1st gear

    joo elikkä en löytäny oikeen vastausta haulla täältä,kysymme siis uudelleen...elikkä oletetaan et kaveri jenkeistä haluaa ostaa multa pirssin,ja maksaa se paypallilla.siis miten se nyt oikeen toimii onko se vaa et annan paypal id:n sille vai miten se nyt oikeen menee toi rahan saaminen tälleenpäin...on kokemuksia vinkkejä jotai apua tähän hommaan
     
  2. Ombo

    Ombo 1st gear

    Monesti olen Paypalilla maksanut, ja eihän se tarvitse muuta tietoa myyjästä kun tuon ID:n. Tästä olettanen että täytyyhän sen mennä toisinpäin myös samalla tavalla.

    Paypalin sivuilla on varmasti myös omat info-osionsa, niin sieltähän sen aina voi varmistella.
     
  3. exo

    exo 1st gear

    v.... sitähä oon kokoajan ettiny täältä paypal sivuilta sekavat sivut :mad: ....id:n ku vielä löytäis jostai vai onko se sama ku s.posti osote millä kirjaantutaan
     
  4. SamiL

    SamiL Gearhead

    Sähköpostiosoite (tietysti se PayPaliin rekisteröity) ja salasana ovat ne, joilla PayPalissa tunnistaudutaan.
     
  5. exo

    exo 1st gear

    ok....hyvä hyvä...en ole vaan käyttäny tätä nii paljoa et tietäisin...ja vielä harvakseltaan maksanut sen kautta...kiitokset vastanneille :D
     
  6. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

    Paypalissa ei tarvitse tietää kuin toisen email-osoite, johon tili on liitetty.
     
  7. Ck

    Ck Gearhead

    Onko se sama kaveri mikä on laivastossa töissä ja haluaa ostaa auton pojalleen. :rotfl: :rotfl:

    Jos tosiaan täältä haluaa joku ulkomailta ostaa niin pyydä käteisellä. Paypallillakin voi kusettaa.
     
  8. jamba

    jamba Gearhead

    jossain joku näistä ulkomaan ostajista varotteli... -ja siin puhuttiin kans paypal:sta. -ja välimiehistä, jotka hakee pelin pois. oisko ollu nettiauton etusivulla joskus?
     
  9. GMies

    GMies Gearhead

    Jos "kaveri" on sinulle tuttu, niin kirjoitat hänelle PayPal-laskun.
    Tai lähetät hänelle maksutiedot.
    Sinulla ei ole mitään id-numeroa?
    Jos taas et tunne "kaveria", niin unohda koko juttu!
     
  10. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

    Suosittelen siirtämään rahat wire transferina eli pankkisiirtona. Kulutkin on molemmille osapuolille pienemmät. Paypal vetää molempiin suuntiin prossat välistä.

    Pahimmassa tapauksessa jos ostaja ilmoittaa paypalille, että autoa ei ole toimitettu, niin tili joko jäädytetään tai rahat häviää takaisin ostajalle ja sinä jäät nuolemaan näppejä.
     

Kerro tästä muillekin!