Katin poistosta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Just Burn Out, 20.4.2004.

  1. Just Burn Out

    Just Burn Out 1st gear

    Eli auto on -82 Buick Electra STW 307+200r4,rekisteriotteessa lukee katalysaattori,mutta ei mainita vähäpäästöisestä mitään,eli voiko sen katin ottaa sieltä veke ku oon tekemässä tuplaputkia.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vai joku pirulainen on pistänyt sinne tekstin katystä? Ei hyvä. Vaatii kuvioita päästä eroon. Sinuna pistäisin läpiputken katyn läpi ja jättäisin huumorimiehenä sen toiseen putkeen :wink: Silloin se löytys sieltä alta kuten otteessa lukee.
     
  3. Lettu

    Lettu Gearhead

    Jos ton ikäsen auton rekisteriotteessa ei lue sanatarkkaan "vähäpäästöinen", vaatii tuo katalysaattorin pois ottaminen muutoskatsastuksen.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Joo tuota muutoskatsastusta tarkoitin. Käsittääkseni mitään erityisiä saatepäästötasoja tuon ei tarvitse täyttää. Siksi olen kuullut tuosta katynkuorien paikalleen jättämisestä sisustahan siinä ei tarvitse olla, suora putki vaan sisälle. Siis kuori vaikka vain toiseen putkeen. Se on siis visuaalisesti oltava siellä.
    Siis ellet halua pistää 40€ muutoskatsatukseen :wink:
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kävin katsastusasemalla kysymässä samaa asiaa vaikka auto on 200 bensa mersu-88 ja ukko siellä sano jos rekisteriotteessa lukee vähäpäästöinen katti on oltava mutta vaikka siellä lukee katalysaattori se ei meinaa mitään..itse otan katin pois,suora putki vain väliin ja lambada-anturi pitää jättää paikalleen(riippuu onko se putkessa vai pöntössä)että elektroniikka haisteleee seossuhteen.Eiku kattipönttö lepikkoon!!
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei se ihan noin kaikilla asemilla ole . Osa haluaa kuitenkin josks tulevaisuudessa periä sen neljäkybää, kun hoksaavat niiden kuorien puutteen. Eivät siis päästä läpi ilman muutoskatsastusta.
     
  7. timppa-67

    timppa-67 1st gear

    jaaha täytyypä sit kysäistä kun käyn ihan kohta katsastamassa meseen,ettei tartte jälkeenpäin päivitellä
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jospa jättää vaan katin kuoret paikalleen ja suora putki läpi?
     
  9. Just Burn Out

    Just Burn Out 1st gear

    Mission complete, eli tyhjensin katin ja suora putki läpi, sittenhän sen näkee millasta palautetta tulee ku vie leimalle :grin:
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Aivan oikein . Ei varmuuden maksimointi venettä kaada. Nyt sulla on katti ihan niin kuin otteessa lukee :smile:
     

Kerro tästä muillekin!