Klassikko Pontiac GTO´t Suomessa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja pontiacgto, 4.2.2005.

  1. BRC1

    BRC1 Gearhead


    :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    No ehkä olis tosiaan voinut katsoa pvmän ei helvata kyllä naurattaa ihan törkeesti. Soro pontiacgto,näppäily nopeampaa kuin muu havainnointi :oops:
     
  2. J-T

    J-T 1st gear

    Missäs nykyään majailee -69 GTO jonka kilpi on/oli JAX-20?Löysin kuvan autosta jostakin näyttelystä ja silloisen omistajan sukunimi oli Lindholm.

    Kertokaa mahdollisimman äkkiä missä auto majailee nykyään ja mitä sille kuuluu sillä se oli vaarin työpaikan edustusauto ja aika usein vaarilla ajossa
     
  3. kime2

    kime2 Gearhead

    Tuolla kokkolan näyttelyssä oli upea kuntoinen -67 GTO nähtävillä,en tiedä jos on jo mainittukin tässä keskustelussa jonka olen jättänyt lukematta sen takia kun en saanut aikanaan(silloin kun nämä oli melkein ilmaisia suomessa) lainaan takaajaa gto:n ostoon,noh eihän niissä ole hinta kyllä muuttunutkaan mihinkään,mut valuutan kurssi vaan on...
     
  4. mercman

    mercman Gearhead

    Voiskohan tää olla NEU-49 66/67 Tempest /Lemans ? Mun 80-luvun alussa rakentama Osayhdistelmä,siis ei korinvaihto......Oli candy punainen valkoisella sisustalla, myöhemmin vaaleanpunainen ruskealla sisustalla...
    Oli aikanaan useissa näyttelyissä . Tekniikka 350/350...ja nätit 5-puolaset Appliance vanteet kullan värisillä keskiöilla...Voiskohan omistajan yhteys tietoja saada...?
     
  5. Guitar83

    Guitar83 1st gear

    Muutama vuosi takaperin (3-6 vuotta) Korpilahden Nesteen pihassa oli parkissa todella komeassa kunnossa oleva '68-'69 GTO. Väri oli muistaakseni suht. tumma metallinhohto ruskea. Perä näytti olevan helkkarin korkealla. Harmittavasti ei jäänyt sen tarkempaa muistikuvaa kun kiireen takia ei olevinaan ehtinyt tarkemmin tutkimaan. Ei enää edes muista oliko siinä Judge-tarrat kyljissä vai ei.
     
  6. ACC

    ACC Gearhead

    Tämä se on, pirun hyvin tehty!!!!
    http://public.fotki.com/Lillsunkka/acs- ... 00358.html
     
  7. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  8. mustang cs

    mustang cs 1st gear

    gto

    Tallissani on avo 69:gto myös.Auto on kaverini jolla se on ollut noin kymmenen vuotta suomen rekisterissä(Toi sen ruotsista).Tarkoitus olisi purkaa,kunnostella ja maalata se.Joitain hyviä osia tulevina kuukausina olisi varmaan tarvis.yv:yhteyksiä otetaan vastaan/linkitys auton omistajalle.
     
  9. cyco

    cyco 1st gear

    Olen ollut 68-69 GTO fani jo pikkupojasta asti kun tuli penskana luettua Tekniikan Maailmasta (8/83) "Tuomarin hurmio" 1969 GTO The Judge testi.

    Kukahan onnellinen sen NHL-51 auton nykyään omistaa? Mulla on vieläkin tallessa myynti-ilmoitus vuodelta 94-95 jossa sitä kaupattiin 94000 mummonmarkalla. Tuntui tuolloin erittäin kalliilta... Mutta nykyään saisi jenkeissä melkein samanverran dollareita.... On ollut hyvä sijoitus jollekkin. Tuskin on arkikäytössä enää. Valmistusmäärä ko. 1969 Pontiac GTO RA III manual convertible: 249kpl.
     
  10. petjo

    petjo Gearhead

  11. ACC

    ACC Gearhead

    Voi vinetto kun on hieno :)
     
  12. speedy

    speedy Double Gearhead

    Tuo on kyllä hieno korimalli! aatteissa ollut, että jos joskus Mustangista luovun,nii tollanen olisi pötenttiaalinen vaihtoehto 8)
     
  13. cyco

    cyco 1st gear

  14. V-100

    V-100 1st gear


    Puhutteleva pätkä ja kuskikin on varmaan ihan rattimiehiä, mutta pari kertaa näytti jo siltä, että heebo suistuu jakkaralta konsolin päälle tuupatessaan isompaa pykälää :rotfl:
     
  15. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Nostetaanpa tämäkin päivän valoon, kun tuolla vanhoissa valokuvissa mainittiin. Allekirjoittaneen 6 vuotta sitten raapustaman luettelon oli heikkisj maininnut kysymysmerkin kera, valitettavasti parempaakaan ei ole kukaan julki tuonut :D . Olisikin hienoa jos joku ATK-guru väsäisi samankaltaisen sivun kuin esim. E-body Mopareista on. Jonkun verran on GTO kanta maassa lisääntynyt näiden vuosien aikana, tiedossa ainakin 2kpl `66, samoin `67, `69 useita, `71 ainakin 1, nyky GTO:t pari-kolme kilvissä olevaa.
     
  16. ata

    ata Gearhead

    Tässä jotain tietoa tai tiedontynkää näistä 2000-luvun 4gen GTO:ista Suomessa, vaikka niitä ei vielä klassikoiksi laskettaisikaan... :)

    '04:sia GTO 5.7:ja on omien tietojen mukaan kilvissä Suomessa käsittääkseni 3 kappaletta, joista yksi keltainen ja kaksi mustaa. Lisäksi maassa on ainakin ollut yksi turkoosinvärinen joka ei ainakaan silloin ollut suomikilvissä eikä suomiveroissa, oli ainakin myytävänä Espoossa autoliikkeessä kehä3:n varrella. Keltainen yksilö on itselläni ja se oli tiettävästi ensimmäinen 4th gen GTO tässä maassa ja kilvissä, ainakin ensimmäinen josta itse kuulin tai näin. Toinen musta löytyy jostain Uudeltamaalta päin ja se toinen musta Rovaniemeltä, tämän auton omistajan tunnen. Yksi punainen kolaroitu on vielä tuotu ainakin osiksi, senkin omistajan tunnen, mutta se auto oli siis kolaroitu ja nyt jo purettu.

    05-06-mallisia GTO 6.0:ia ei tietääkseni ole Suomessa tai suomikilvissä yhtäkään, ainakaan toistaiseksi tällä hetkellä.
     
  17. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  18. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Eiköhän nämä 4gen GTO:t klassikoiksi voi jo laskea, Pontiac on jo merkkinä jäänyt historiaan ja aika lyhyen aikaa näitäkin valmistettiin. Mielestäni nyky Mustang/Camaro/Challenger osastokin on jo klassikoita syntyessään, onhan ne tälläisena eko-hybridi aikoina kuin Jurassic parkista karanneita....
    Nettiauton `72 GTO taitaa olla sama joka kävi Espanjassa kääntymässä.
     
  19. Jukka K

    Jukka K 1st gear

    Tämä yksilö on vaihtanut omistajaa jonkin aikaa sitten ja on MA-katsastettu. Kunto on erittäin hyvä ja kulkee hienosti. Kaasuttimena 4-bbl ja vaihteisto 4-v manuaali. Hyvin huolella pidetty auto.
     
  20. starfire

    starfire 1st gear

    Jep- GTO 65 Löytyy pohojanmaalta. rek. NUO-47 ennen turkoosi ja nykyään vaal.sin. metskuväri :lol: Allekirjoittanut sitä nykyään isännöi,vuodesta 2007.Olin toki hakemassa sitä jo 90 luvun alkupuolella Haminasta. Terveiset Jukka M.:lle! että samasta perhepiiristä löytyy edelleen! :D Jarkko
     

Kerro tästä muillekin!