mitä öljyjä suosittelette 6,5l TD

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja alluni, 2.4.2011.

  1. alluni

    alluni 1st gear

    Mitä moottorin öljyjä suosittelette?
    toinen kysymys voiko ohjaustehostimeen lisätä moparin ohjaustehostimen nestettä eli menevät nesteet sekasin onko haittaa vai täytyykö olla samaa?
     
  2. Ck

    Ck Gearhead

    Moottoriin sellasta dieselmoottoriöljyä joka itsestä tuntuu hyvältä. Mieluiten uutta, ehkä jopa sellaista jota tehdas on suositellut. 10w30 ja 15w40 taitaa olla yleisemmin käytetyt viskositeetit. Haulla löytyy lisää.
     
  3. maardu

    maardu 1st gear

    pari kuukautta sitten mulla oli sama kysymys ja vastaus oli että kesällä 15-40 ja talvella 10-30 ja toi oli tehdäs-suositus.
    Katsele vaikka sitä kiikeä keskustelua äällä sivulla ---ota vaan pikkasen takaisin.
     
  4. cam78

    cam78 3rd gear

    Tosiaan alkaa oleen jutun aiheet vähissä kun on ainaki kolmas tai neljäs topikki missä jauhetaan tätä öljy asiaa.Kato vaikka öljyntäyttö korkista 15-40w mineraalia koneeseen 5000km vaihtoväli ei ole kallista lystiä ja pitäis onnistua ihan pohjolan tallissakin.
     

Kerro tästä muillekin!