Verhoilijoita Oulun seudulla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Chevy59, 25.6.2009.

  1. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Mistä Oulun seudulla löytäisi hyvät sävyvalikoimat keinonahkaa?Ja vaikka voisi laitattaa penkkien verhoilut paikalleen,ostin jenkeistä uudet mutta laitattaisin ne mieluusti jollain asiantuntijalla paikalleen ettei hetikohta ala jouset työntyä läpi...vissiin sinne tulee monenlaista toplinkiä väliin?
     
  2. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Onhan täällä yksi hyvä verhoilija (nimimerkillä jenkki), mutta lienee täystyöllistetty...?
     
  3. Aako

    Aako 1st gear

    Ei ole enää niin täystyöllistetty, entinen työpaikka konkassa ja tyttö vapaana... yhteystietoja yyveenä multa tai nimim. jenkki
    Chevy59 sai yyveetä!
     
  4. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Ai, uutta tietoa!

    Mutta todellakin, kädenjäljen nähneenä ei voi muuta kuin kehua!
     
  5. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    En oikein tuosta keinonahka valikoimasta tiedä, mutta varmaan tilaavat mieleistä kataloogin mukaan. Auton verhous hommat kyllä onnistuu ja ehkäpä asiakkaan omissa tiloissa = Raahen Kalustemestarit.
     
  6. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Parista paikasta Oulussa kysyin niin toinen tarvitsemani sävy on ilmeisesti melko hankala löytää,molemmat neuvoivat kysymään Tapiolan Autoverhoilusta.Toinen mikä löytyi kartoista oli vaalea pastellinsininen mutta toinen on tummempi ja hiukan turkoosinsävyinen ja kiiltäväpintainen,muistuttaa metallihohtoista pintaa.Meinasivat että Tapiolasta löytyy jos Suomesta löytyy.
     
  7. Linttabros

    Linttabros 1st gear

    verhoomo oulussa

    vallioniemen verhoomo
     
  8. Aako

    Aako 1st gear

  9. mach71

    mach71 3rd gear

    Vein toukokuussa 2010 Mustangin penkit Oulussa Kauppurienkadulla sijaitsevaan verhoomo Kittilään, joka lupasi viikossa laittaa niihin uudet "nahkat" jotka olin hommannut valmiiksi. Verhoilun hinnasta en tinkinyt vaikka tuntui vähän suolaiselta, mutta ajattelin, että varmaan ammattimiehelle joutuu maksamaan vähän reilummin.

    Soittelin ja kävin paikanpäällä muutamia kertoja, mutta homma ei oikein edennyt. Syyskuussa kävin viimeksi ja silloin oli jotain purettu ja nyt 5.4 2011 eli vuosi myöhemmin kävin hakemassa ne pois sieltä kokonaan, koska tarkoitus olisi saada auto kesäksi liikenteeseen.Nyt ne oli purettu täysin osiksi ja niissä oli melkoinen pöly jo päällä ja osat oli levitelty ympäri lattioita ja pöydän nurkkia, joten en voi enää varmuudella sanoa onko enää edes kaikki osat tallessa.

    Löytyyköhän Oulun lähistöltö semmoista verhoilijaa joka rupeaisi kasaamaan jo puretut penkit ja saisi varmuudella ne valmiiksi kesään mennessä? Eli kyseessä on 60-luvun mustangi.

    Ensimmäistä täyttä ajokesää odotellessa...
     
  10. Aako

    Aako 1st gear

    Katoppa yyvee :D
     
  11. clinti

    clinti 1st gear

    verhoilijoita oulun seudulla

    tmi.tanen verhoiluliike ylivieska on tehnyt aivan hyviä verhouksia näyttely-autoihinkin omistaja peltoharju jari puhelin 08-410401 044-5410401
     
  12. Aako

    Aako 1st gear

  13. rasse

    rasse 1st gear

    Samaan aiheeseen liittyen mistäs sais tilattua edullisesti kankaita+plyyshiä...(mustaa+harmaata) ???
     
  14. Aako

    Aako 1st gear

    ks. linkki ylempää :D
     
  15. flw-65

    flw-65 3rd gear

    Se Kittilän verhoomo Kauppurienkadulla on kyllä työnjäljen osalta pirun hyvä, verhoilutin siellä v.-93 Bel Airin penkit Tuck,n Roll tyyliin. Samaa vikaa oli jo silloinkin ...työ meinasi venyä yli sovitun ajan, mutta sain hoputettua valmiiksi ajoissa. Se kaveri ottaa varmaan enemmän töitä mitä ehtii tehdä... :(
     
  16. mach71

    mach71 3rd gear

    Se kittilä näytti kuvia aikaisemmista töistä ja kyllä ne hyvältä näytti mutta ilmeisesti ei kiinnostus riittänyt näihin penkkeihin.

    Mutta Mustangin penkit viety nyt innokkaammalle verhoilijalle.

    Kiitoksia vinkeistä.
     
  17. perfo

    perfo 2nd gear

Kerro tästä muillekin!