onko järkee mädännyttää duster

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Anonymous, 22.4.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    kävin tos yhel autokorjaamolla minkä omistajalla on kaikenmailman purkupaskoja peltotäynnä huomasin seassa 70 dusterin (318+manuaali)auto on hieman kauhtunut mut viel pelastettavissa(ei varmaan kauan seisoo heinikossa)korjaamon omistaja sanoi auton olevan jonku hänen kaverinsa ja antoi numeron jos haluaa kysyä oisko auto myytävänä no soitin omistajalle ja hetken mietittyään kaveri sanoi hinnaksi 3000 ekee sanoin et aika kova hinta projektista kysyin et aikooko hän kunnostaa kenties sen ukko tuumas vain ettei sil ole enään mitään mielenkiintoa autoa kohtaaneikä tingi hinnasta ku on sen siitä joskus maksanu sanoi vaan et mädäntyköön siellä.sääli ois varmaa moni kel ois viel mielenkiintoa ku ei pitäs projektista valmiin auton hintaa
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    saako 3000e jostain valmiin dusterin kasilla?
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    joo ei varmaa saa mut tarkoitin vain et ois varmaa järkevää edes säilöä auto kunnol jos ei raaski siit luopua niin kuin sanoin niin se ois pelastettavis mut ei kyl 3000 arvoinen
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Se ei suomalainen jääräpäisyys oikein istu aina yksiin bisneksen teon kanssa..Näitä äijiä jotka vaikka periaatteesta seisottaa autoja tuhoutumassa jossain pellolla tässä maassa riittää, eikös se avo-Corvette Nurmijärven kunnan alueellakin kuulunut tähän joukkoon..
     
  5. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Joopa, aika usein vaan tuo jääräpäisyys on myyntikikka, odotetaan että ostajalla tulee suru puseroon ja latoo rahaa tiskiin. Usein kun tuollaisen läjän omistajan saa houkuteltua paikalle näyttämään autoaan ja läjäyttää puolet tai 2/3 hinnasta konepellille alkaa myyntihaluja löytyä. Ei kyllä toimi aina, niitä tosi en-myy-äijiäkin on.
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    >Ei kyllä toimi aina, niitä tosi en-myy-äijiäkin on.

    Se on sitten sen äijän oma asia myykö vai ei omaisuuttaan. Ei kukaan voi pakottaa.
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei voi,mutta köyhä on elämä jos äijä pitää hakea kicksit siitä että pääsee nauttimaan ostajan mielipahasta kun ei suostu myymään vaikka tekisi itse selvää bisnestä.Se on sitä suomalaista jääräpäisyyttä.

    Jos vaihtoehtona on saada edes puolet siitä mitä itse maksoi siitä autosta, niin voisi miettiä kannattaisko oikeasti niellä ylpeytensä (joutua toteamaan että tyhmä olin kun kalliilla ostin vaikka kuntoon en sitä saa) ja ottaa edes ne rahat mitä vielä saa ja päästää autovanhuksen osaaviin käsiin ja takaisin elämänlankaan kiinni, sen sijaan että piruuttaan antaa auton hajota atomeiksi jolloin loppujenlopuksi omistaja joutuu vain maksamaan sen paalaamisen. No,kaikki me saamme kicksejä eri asioista...
     
  8. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Huh, onpas nimettömiä; Minkähän värinen auto on tai on ollut? Yhdellä kaverilla oli oranssi alkup. 318+4speed Duster joskus.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    ei sitä aina jaksa kirjautua ja jos menee nimettömänä niin menkööt
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    Voipas.. Soita kunnan ympäristölautakuntaan ja tee ilmianto ympäristöä roskaavasta ja saatuttavasta auton romusta. Sehän on ongelmajätettä :wink:

    Sitten voi myynti-intoa löytyä, tai lunasta se sitten kunnan hylkyautotarhasta.
     
  11. Slas

    Slas Gearhead

    Pakkoko ne toisten seisottamat raadot on koettaa väkisin ostaa? Jos tuntee niin suurta sympatiaa jotain autoa kohtaa niin omistaja tuskin pistää pahakseen että pelastat sen sitten hänelle. Pääsisi harrastamaan ja auto pelastuisi; väliäkö omistussuhteella jos kerran auton pelastaminen oli se pääasia. Vaiko eikö ollutkaan?
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    se oli vihreä mustil raidoil ei kuulemma alkupreäinen kasiduster joskus 80 luvul vaihdettu 318 nokalle lievä kolari vaurio vasemmas kyljes huonosti oikastu en mä sitä varmaan ois itekkä kerinny rakentaa vie noi tän hetkiset projektitkin jo ajan täysin mut oisin voinu myydä sen etiäpäin jollekki kuka ois arvostanu ja kunnostanu sen
     
  13. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Olihan hyvin kommentoitu. :grin:
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Eteenpäin ja kovalla katteella!!!!!!!!!!
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    no ei varmaa kukaan niin tyhmä(tai en enää näköjään ole varma)et alkaa omia rahojaan ja aikaansa upottaa toisen autoon ....
     
  16. Rockin' Reptile

    Rockin' Reptile 1st gear

    ei mitään jenkkiä ole järkeä jättää mädäntymään. mutta minkäs teet ku on sit noita ***un ****kareita jotka eivät voi edes myydä autoa jollekkin kiinnostuneelle vaan jättäävät mieluummin mätänemään. saunan taakse tuollaset ja loputpa sitten tiedätteki ite mitä semmosille pitäs tehä.
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Suomessa on ihan liikaa näitä "tyynyn alle säilöttyjä". Ei lähde millään pois. Tai jos lähtee niin ostajan pitää nöyrtyä ja hattu kourassa pyytää että myytäisiin kiskurihintaan.
     
  18. fury76

    fury76 1st gear

    joo tiedän samallaisia jääriä et ku olen joskus autosta maksanu maltaita ni vaik siit ei ois ku katto jälel ni silti omistaja pitää sitä vielä ihan vitun hienona ja hyvänä toisaalta olen joskus ite huvikseen sanonu noille ns.rahattomille mukamas ostajille vittuillakseni tähtitieteellisiä hintapyyntöjä autostani
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    Suomessa on ihan liikaa näitä "tyynyn alle säilöttyjä". Ei lähde millään pois. Tai jos lähtee niin ostajan pitää nöyrtyä ja hattu kourassa pyytää että myytäisiin kiskurihintaan.
     
  20. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Vieppä se äijjä kuule lähimpään kapakkaan ja tarjoa muutama kalja ni johan alkaa auto irrota,, Hyväksi havaittu konsti monta kertaa.. :smile:
     

Kerro tästä muillekin!