Porvoo cruising joka kuun viimeinen lauantai

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja G20, 12.5.2007.

  1. VSOP

    VSOP Gearhead

    Ny Sulla on oikee kalenteri. Aurinko paistaa ja tie on kuiva, ei olis haitannut vaikka olisi ollut jo tänään... eilen piti jo vähän käydä herättämässä pahennusta ituhippien keskuudessa...
     
  2. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Sitä ajeltiin siinä peltomarketin tienoilla Jeepillä vastaan ja ei moikata ei :rotfl:

    Oli kyl hieno keli eilen. Tuli grillauskausi avattua. No eipä tuolla pahalta näytä nytkään. Pitäskö pistää grilli tulille?
     
  3. VSOP

    VSOP Gearhead

    Liikenteeseen joutuu keskittymään, paljon sininuttuja.. et o ollut Pöllöllä, niin ei ehdi noteeraamaan.

    Grillaamista ei tarvii suunnitella, ystävämme Jack on laatoittanut eilisestä asti urakalla...
     
  4. G20

    G20 Gearhead

    Mato Valtonen on katkera kun kukaan ei huomaa sen Borattia liikenteen seasta.. :lol:
     
  5. G20

    G20 Gearhead

    No nyt ne mököttää kaikki??? :eek:

    Vasta käytiin illalla merkkaamassa duster70blowerin kanssa reviiri shellillä! Paska siellä haisi ihan niinku ennenkin. Ja meinas haista vielä pahemmin mutta ei aiheesta sen enempiä.. :wink:

    Hallitus potki mua perseelle että kohtapuoliin letukka ajokuntoon ja tänään tarjoutu uudet takavanteet. Viime viikolla löyty uudet etummaiset! Nyt kun sais aikaan sen verran että putket kiinni ja vähän rengas töitä niin ekat porvoon ruisingit ja American Car Show käydään punasella! 8)
     
  6. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Me möksätään :x

    Juu kyl toi Pöllökin alkaa vähitellen valmistumaan. En uskalla luvata mitään mutta hyvältä alkaa näyttämään, vaikka tiukille menee. Muutama osa on vielä matkalla BirdNestistä ja Concours Partsista tänne. Ne on jo postissa , sain seurantakoodit.

    Uudet vanteet ja renkaat sovittelin eilen alle. Aika hurjan näköset bullet keskiökapselit kromivanteilla. Ne on ku Madonnan rintsikat. Taakse ne ei edes mahu, pitää tilata pillerit (onks ne sitten peruskoulunopettajan rintsikat?). Eilen sain toisen etujakkaran kasattua ja tänään on toisen vuoro. Ne tilatut osat tulee kuskin puolen takasivuikkunan mekanismiin. Sen ku saa vielä nippuun ni mennään katsurille.
     
  7. VSOP

    VSOP Gearhead

    Olisko mitään ideaa jonkun ruisinkin yhteydessä pitää ns. takapaksikirppis.. eli niiden janojuomien lisäksi talven mittaan kertyneet tai muuten tarpeettomiksi jääneet osat ja hilut takakonttiin ja myyntiin, jos joku muu sattuisi tarvitsemaan ?
     
  8. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    No mutta perkele! Hieno irea! Meillä on Boratin tapaksissa viime kesästä asti kolissu yhet vanhat videot ja mankka (kakspesänen Hilipsi). Jos niistä pääsis eroon :rotfl:
     
  9. G20

    G20 Gearhead

    Kannatetaan! Voitas hoikan ystäväni d70b:n kanssa kuskata talven aikana talliin kertyneet tyhjät punkero lollot takahudlarikirppikselle ja jos ei kauppa käy niin lahjotetaan ne loppu illasta jollekkin pullonkerääjä vesseleille.. :eek:

    Jokos Mato Vee on koe istunu pöllön penkin? :p
     
  10. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Penkki on kasassa! Siis kasattu! Ja tuli niin maan perusteellisen hyvä. Kiitos vielä hienosta saumasta ja pullakaffet menee seuraavaksi mun piikkiin.
     
  11. G20

    G20 Gearhead

    Se sähkölinnunkakka oo saumaa nähnykkään! :rotfl: No tärkeintä että asiansa ajaa.. :wink:

    Mun omat putkien tinaukset meni päin wittua ja siirryin putkien osalta varahätäsuunnitelma B:hen. Ääsmarketille tullaan. :eek:
     
  12. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    toi on ihan helv**** hyvä idea :rotfl: ..niitä meinaan on...
    toi kirppis tsydemi o hyvä idis, mut eikös siihe tarttis jonkinlaisen luvan vai mites toi homma mene...widdu mä mitää tiiä, mut kaikkee pask**olis eiku tarpeellista olis :lol:
    Eilen avattiin virallisesti ajokausi..piti Tiksiin lähtee, mut lähtö veny niin ei juniorit enää jaksanu ku Porvooseen safkalle ja sillekii matkalle nukahti...johtunee kait mukavasti ja pehmeästä V8 saundista :wink:
     
  13. VSOP

    VSOP Gearhead

    Teillä on jo mun lupa ja oma lupa.. mitäs vielä tarvitaan. Kauppa on kiinni kun takaluukku on kiinni ? Tässä sitä pienessä ollaan rohkeita... :rotfl:
     
  14. G20

    G20 Gearhead

    http://www.youtube.com/watch?v=mP2kud61Zyo :D
     
  15. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    No wideo..täähän sit ok :rotfl:
     
  16. Civicci

    Civicci Gearhead

  17. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

  18. VSOP

    VSOP Gearhead

  19. G20

    G20 Gearhead

  20. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Siis toihan ON Porvoon Cruisingeista, koska kyttä huutaa jotta "Äläkä kuvaa siellä saatana!" Joku pelle taas hosuu kameran kanssa :rotfl:

    Tiukille menee, tiukille menee. Pöllö odottaa vielä niitä takasivulasin moottorin osia. Ja katsurillekin pitäs mennä. USPS:n Tracking Service näyttää et palikat on 16.4. saapunu Suomeen tulliin mutta ei vaan mitään kuulu :mad: KIIIIIREEEEEE!!!!! Ku ei viittis mennä katsurille ilman penkkejä jotka laitan kiinni vasta ku toi ikkuna on asennettu.

    Niin ja hyviä uutisia koskien kaffilakärryä. Se saadaan paikalle tän kesän rientoihin (pienellä todennäköisyydellä jo ekaan ruisinkiin). Näsin S-market on myöntänyt luvan Cruisinkien pitämiseen ja kahvilakärryn paikalla olemiseen. Kiitos Rainer ja Blandis!

    Tämä tarkoittaa sitä, että NYT SITTEN PITÄÄ OSATA KÄYTTÄYTYÄ!! Ei roskata ja ördätä. Yhtäkään huomautusta ei saada aikaan. Jos näet maassa tyhjän olut tölkin tai muuta roskaa, nosta se roskikseen. Ja parkkiksella ei polteta kumia!

    Kukaan ei vieläkään ole vastuuhenkilönä paikalla. MEILLÄ ON YHTEISVASTUU!

    S-marketilla on alueella kameravalvonta. Eli ne kyllä saa selville koska ja kuka on sikaillu jos on. Siellä käy muina iltoina kakarat vetämässä burniksia ja sotkemassa. Sitä me ei tehdä cruising iltoina!


    JEAAAAAHHHHHHHH!!!!! Tästä se taas lähtee turjakkeet!!!!!! Laitetaans jullaria tällekin sivulle

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!