Letukka meni päästöistä läpi... mutta ei leimaa koska...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Hearse, 4.5.2011.

  1. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    luokkakaverin veli käytti maahantuontikatsastuksessa 90 luvun alussa 68 caminon. katsuri vaati siihen katalysaattorin. :lol:
     
  2. pas2

    pas2 Gearhead

    Otteessa lukee joskus: käytettävä lyijytöntä bensiiniä. Se lukee sen katalysaattorimaininnan jälkeen. Ei kande enää vinkua jos halpatuojat ei o jaksanu kaikista paskoista repii katteja pois rekkikatsastukseen.

    Itse en ainakaan koskaan ole törmännyt tekstiin "käytettävä" katalysaattoria... Nää nyt vaan on taas Mutiksen spekulaatioita...
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ketähän mahdoit tarkoittaa??
    En muista tekstiä sanatarkkaan, mutta kyllä katti lukee melko monessa otteessa ja vain siitä syystä että sellainen on ollut paikallaan maahantuontikatsastuksessa. Koskas muuten lyijytöntä on ilmestynyt mittareihin?
     
  4. buick8791

    buick8791 1st gear

    Minun 87´auton- siis ei vähäpäästöinen- rekisteriotteessa lukeepi näin:

    ...sekä pakokaasujen saastepitoisuus hyväksytty LM päätöksellä NO/4987/70/87. Pakokaasujen puhdistusjärjestelmässä katalysaattori. Autossa saadaan käyttää vain lyijytöntä polttoainetta.

    Siis katin kuoret vaaditaan katsastuksessa, koska siinä on ollut toimiva katti maahantuotaessa. Eri asia on, jos tekeepi muutoskatsastuksen.

    Kyllä Mudracer oikein muistaa.
     
  5. KarvaTurpa

    KarvaTurpa 1st gear

    Mulla on voorttissa joku kattia kanssa, siitä eikä poltto-aineesta ole mitään mainintaa otteessa.
    Mutta tällänen pykälä 21 on:

    Verovapaus ja alennettu vero
    21 §

    Autoverosta on asetuksella säädettävin ehdoin vapaa pelastusauto, sairasauto, invataksi, eläinlääkintäauto, kuorma-auto sekä yksinomaan ruumiiden ja hautajaistoimintaan liittyvien kukkalaitteiden kuljetukseen käytettävä ruumisauto. Autoverosta on asetuksella säädettävin ehdoin vapaa myös matkailuauto, jonka oma massa on vähintään 1 875 kiloa.


    Mikähän tää meitin pirssi sitten oikeesti on??? :rotfl:
     
  6. KarvaTurpa

    KarvaTurpa 1st gear

    Tuosta 21§ syystäköhän katsari oli kovasti myönteinen noiden pehmeiden penkkien asentamisen puolesta? Piru nuista tietää, eikä sekään kerro ihan vaan piruuttaan!
     
  7. chevy56

    chevy56 1st gear

    delet
     
  8. KarvaTurpa

    KarvaTurpa 1st gear

    No just! :rotfl: :rotfl:
     
  9. JKF

    JKF Gearhead


    Taitaa olla sun kaveris jutut hieman värittyneitä jos samassa rekennuksessa autokorjaamon on nähnyt.
    No, näinhän ne kauhutarinat yleensä alkunsa saa...
     
  10. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    miustakin viimeks (vai edeltävällä kerralla?) kyl näytti vähän et katsastusmies suoritti korjaamotoimintaa. tempas rukarin jostain haalarin taskusta, ja alkoi säätämään ajovaloa oikeaan suuntaan. ehdin sanomaan, et olisin voinu sen itsekin säätää, ni tää tuumas vaan tarkastaneensa et säätö toimii. no, toimihan se.
     
  11. Putte

    Putte 1st gear

    Lyijytön bensa otettiin käyttöön 1986 eli kyllä se on ollut jo pitkään markkinoilla.
     
  12. Hearse

    Hearse 1st gear


    kun tälle linjalle nyt sitten lähdettiin...täyty käydä oikeen kattomassa. eli joo ei ole samassa RAKENNUKSESSA se korjaamo ,tosin samassa kiinteistössä ja auton pystyisi ajamaan sen asemalta korjaamoon sillain että olisi perse vielä katsastusaseman puolella kun nokka olisi korjaamolla JOS ne ovet olisivat vastakkain... eli eroa näillä on 3 metriä... Luulin että olen sokeaksi tullut kun mobil1 korjaamon olin näkevinäni.. Mutta siis... joko tiesit että korjaamo on samassa kiinteistössä ja saivartelit kommentistani tai tosiaan olisi silmälaseilla tarvetta...
     
  13. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    viereinen talo...

    mitä miusta kertoo et miun kodin viereinen talo on työkaluvuokraamo?
     
  14. Hearse

    Hearse 1st gear


    Priceless.... Valkoinen eddie murphy ei pidä siitä että katsastusmiehiä mollataan... on se hienoa et on työkaluvuokraamo vieressä eikä homobaari niin pääsit kirjoittaa tuon mahtavan comebackin...
     

Kerro tästä muillekin!