Chevy 350 öljynpaine

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Julde, 8.5.2011.

  1. Julde

    Julde 1st gear

    Eli omistan sportsiden jossa on n.5500km ajettu tehdasuusi 350 kone ja mietityttää öljynpaineet. Eli mittarin mukaan paineet on tapissa. Hieman putoaa kun moottori lämpiää mutta todella vähän. Eroa ei juurikaan ole ollaanko tyhjäkäynnillä vai ajossa. Öljyt pysyy kyllä sisällä ja muutenkin pelaa normaalisti. Öljyinä on 10-w40 synteettiset.

    En ole aivan hirveän huolestunut koska aiemmissa amerikkalaisissa ongelmana on ollut alhainen öljynpaine. :)
     
  2. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    paine

    Voiko olla valolle tarkoitettu anturi, se on painekatkaisin.
    Mittarille tarkoitetussa on paineen mukaan muuttuva vastus.
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Riippuu tietenkin mittarista mutta valon anturi heittää paineet täysille silloin kun kone ei käy ja käydessä taas ei näytä mitään.
     
  4. Julde

    Julde 1st gear

    Voipi olla. Pitääkin tarkastaa toisella mittarilla mitä ne oikeesti on.
     
  5. Nova400

    Nova400 Gearhead

    Mulla puolestaan on fleetside, jossa noin 320000km ajettu alkuperäinen moottori (4.3), jossa on sama "ongelma". Öljyinä tehtaan suosittelemat 5W-30 täyssynteettiset. Paineet lähes aina tapissa 4bar, paitsi kuumaksi ajon jälkeen vähän vilkkuu 3-4 barin välillä. En ole toisella mittarilla mitannu, mutta hyvinhän tuo pelaa.
     

Kerro tästä muillekin!