Street CEE + DEE 2011

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja DS 325, 27.11.2010.

  1. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Saas nähdä miten meikäläisen kisan käy. Uusitun peltisarjaprojektin takia mottia ei ole vielä ehditty edes käynnistää saati uusia hienoja bensapumppu/ regu tsydeemejä testattua. Tänään koitetaaan sitten saada peltisatsia parenpaan iskuun. Kyllä ton pitää viimeistään Keskiviikkona käydä jos Motoparkkiin mielii.

    Ai niin. Ei lähtenyt muuten bussikaan käymään eilen. Ilmeisesti naftan siirtopumppu sökönä. Toivottavasti semmosen saa helposti hankittua. Asentaminen näyttäis onnistuvan ihan kotikonstein....

    Saas nähä :-?
     
  2. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Itseasiassa CEE+DEEssä 14 kun Nybergin perheen tiedot ovat menneet samaan riviin. Käsittääkseni Nybergien tallista on tulossa mukaan 2 autoa joista tuttu Chevelle oli jo valmiina näyttelyssä ja toinen on sitten se Nova sillä SBC motilla joka Kalajoella viime kesänä ajeli 8)
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Aha, vähän tuolla kummastuttikin se lisensiaatti-merkintä siinä kohtaa.
    Ja ainakin yks muukin oletettavasti mukaan tulijahan tuolta myös yhä puuttuu CEE+DEE:stä listoilta joten aika lähellä siellä on täys 16 kaavio jo heti eka kisassa :wink:
     
  4. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Joo. Saas nähdä. Lisää pilviä kasautuu Motoparkin kisaan osallistumisen tielle. Testailin tossa just auton sähköjärjestelmää ja jostain syystä yhdellekkään releelle ei tule virtaa. Onneksi noi kaikki piuhat, releet ja sulakerasia on piillotettu tonne kojelaudan alle, jotta niitä olisi helppo käsitellä.

    Kaikenlisäksi huomenna on FHRAn johtiksen kokous. Koko ilta menee taas hukkaan kun ei pääse asentamaan. Niinkin sanoin, saas nähdä :odroll:
     
  5. Ck

    Ck Gearhead

    Onko akku paikalla :rotfl:

    Eilen tuli autoa jo testattua ja hyvin suti, pikku säätöjä ja kasa korjauksia vielä mutta eiköhän motoparkissa taas sauna lämpiä. :poff:
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ei kisojen tärkein homma on hanskassa ja kesä taas pelastettu, hienoa :rotfl:
     
  7. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    No mullahan ei ole edes kone kasassa, huomenna pitäis olla kaikki osat. Toivottavasti koneen kasauksen jälkeen sähköt löytyy ja loota toimii... Tiukkaa tekee, mutta yritetään.
     
  8. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Just joo, alkaa olla kasassa, mutta ei lähde käyntiin :mad: Uus akku, mutta virrat häviää jonnekkin matkalle. Startti pyörii hetken ja alkaa sitte säksättämään.
     
  9. joteam1

    joteam1 Gearhead

    Liian ohut kaapeli??
     
  10. Ck

    Ck Gearhead

    Onko maakaapeli moottorista koriin? On tullu sekin kokeiltua että jättää pois, ei oikein pyöri :rotfl:
     
  11. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Maakaapeleita jo tarkistelin, +kaapeli on paksu. Vika alkoi jo viime tai toissa vuonna ja on pahentunut kokoajan, startinkin vaihdoin pariin kertaan. Täytyy käydä läpi parikymmentä vuotta vanhat liitokset.
     
  12. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Päivät vähenee ja työmäärä senkun kasvaa. Mystistä sähkövikaa olen yleismittarin kera etsiskellyt jo kaksi iltaa, enkä sitä vielä ole löytänyt. Huonohkoja kytköksiä ja väärin asennetuja releitä on tullut korjailtua, mutta vieläkään ei katkaisijoille tule virtaa. Sulakeboxi ja releet toimii jo, mutta miksi ihmeessä noi katkaisijat ei :eek:

    Hjelmin Marko kävi eilen illalla peltisarjasavotassa jossa piti vähän korjailla lainaksi annettuja sarjoja, jotka eivät olleet sinne päinkään. Ihan noiden lainasarjojen omistajan luvalla" anna mennä vaan" evästyksellä sarjat sitten tehtiin laippoja ja neljää 25 cm pätkää lukuunottamatta täysin uusiksi. Mahtaa kaverin ilme olla mainio kun noi sarjat joskus tonteille palautan. Sarjat saataneen valmiiksi tänään, mutta se sähkövika.....

    Lisäksi pitäisi ehtiä vielä korjata toi bussi kun se ei käyntiin edelleenkään lähde, sisustaa se bussi kaikella sinne kuuluvalla roinalla, jotka talvehtivat edelleen tuolla meidän vintillä ja etsiä sekä pakata kaikki varaosat, tarvikkeet ja tietysti ajokamat mukaan.

    Saas nähä :odroll:
     
  13. maverick

    maverick Gearhead

    Me yritetään saada savut huomenna, katotaan miten käy.. Jos onnistuu niin lähetään motoparkkia kohti mussella vaparina, jos ei niin tullaan turistina.
     
  14. Ck

    Ck Gearhead

    Mekin otetaan vähän sinistä ja mustaa savua huomenna scaniasta mutta se on normaalia :rotfl:

    Mutta eiköhän me siinä 20-22 välissä olla jo paikan päällä.
     
  15. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Samat sävelet mut volvon kanssa :rotfl:
    Eli bussi on lastattu ja liikkeelle lähdetään huomenna heti kunhan kaikki on päässy karkaamaan harrastuksia haittaavista palkkatöistään :lol:
     
  16. ransu68

    ransu68 1st gear

    Hyviä kisoja ja kovia aikoja kaikille tasapuoleisesti!!!!!!!
     
  17. maverick

    maverick Gearhead

    Ei tulla ajamaan. Tullaan ottaan...
     
  18. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Ei tulla ajamaan, eikä tulla ollenkaan. Nyt hatuttaa.... :mad:

    Ongelmien vyyhti näin Perjantaina 13 päivänä takaa sen, ettei tarvitse vielä tähän kisaan ottaa osaa. Sähköongelmia esiintyy edelleen ja bussille tarttis tehdä jotain, jotta se sininen savu saataisiin mailmalle päästettyä. Pakosatjat sensijaan ovat valmiit, kiitos Hjelmin Markon korvaamattoman avun. Hyviä kisoja kaikille....

    Lisäksi tänään hajosi totaalisesti myös vessanpönttö, joten eikun uutta ostamaan. Toisaalta tommonen on odotettua, kun ruottalaien Svedbergsin ostaa. Nyt palataa kotimaan tuotteeseen, jotta saadaan istunnot turvallisiksi :rotfl:
     
  19. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Eli pelkkää voittokulkua toisensa perään. :rotfl:

    Ite otatin näin pe 13pv:n kunniaks ittestäni kuvan kehäIII:lla. :poff:

    Tasan 90km/h näytti ooppelin viisari, joten saas nähdä tuleeko lasku vai huomautus. :odroll:

    Sori OT. :oops:
     
  20. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Tää jäi nyt kyllä vähä vaivaamaan että miten ihmeessä..? :eek:

    :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!