USA Garage Kokkola näyttely

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Jarkki, 9.5.2011.

  1. Jarkki

    Jarkki 1st gear

    Viimevuotista suurempi tapahtuma, niin tilojen, kaluston kuin oheistoiminnan saralla. Pidämme edelleen kiinni linjasta ... vain USA valmisteista harrastekalustoa.

    Tapahtumassa esillä Audio Import Group, Varaosakeskus, Verhoomo Miia, lommot.fi, Super Parts ja Sonja Hagström Photography.

    H-D osastoa lähtee tällevuodelle edustamaan mm Northbay mc ja luomutalli, sekä iso määrä muita bikereita.

    Autokaupoille näyttelyssä pääset Backfältin ja M.Enlundin kanssa. Luvassa toistakymmentä myyntipeliä.

    Mukana autoja mm: USA Garage, Road Rockets, ACC Maniacs Brahe, Mercury kerho, West Coast Rumblers, ACC Pietarsaari, Four Door Slammers, Sea City Cruisers, ACD of Kokkola, Baddest Damn Garage, Classic Park ja pitkä litania kerhoihin kuulumatonta kalustoa.
    klo 18:30 lähtee näyttely Cruising CM parkkipaikalta, toivotamme kaikki autoilevat sankarit tervetulleiksi ..... Eikä siinä vielä kaikki, näyttelyjatkoista vastaa English Pub ja Bons Balls, takuu varmaa AC/DC mättöä. Lauteet lämpenee klo 23:00. Tervetuloa!

    Kallentorin Kauppakeskuksen P-halli La 14.5. Ovet ovat auki klo 11-18. Liput 5€/alle 12v ilmaiseksi.
     
  2. Jarkki

    Jarkki 1st gear

  3. Jarkki

    Jarkki 1st gear

    Re: Fiiliksä vuodelta 2010

    Fiiliksä viimevuodelta ....
     
  4. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Juu huomenna täytyis osallistua tapahtumaan ihan turistin roolissa.. Samalla reissulla käydään Kokkolan kikantissa jossa saattais olla hyllyssä sopiva tallennusväline jonne läppärin sais tyhjättyä..? Sais sitten viimeinkin jotain kuvia nettiin kun saa tyhjättyä muistikortit? No, kameran akku ainakin on latauksessa nyt.. ;)
     
  5. metriläinen

    metriläinen Gearhead

    joutuu tulemaan paikalle kun sieläpäin ollaan
     
  6. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    Muutama tunti ja suuntana Kokkola. Eilisen työpäivän piristikin näky ruokkiksella, kun olitte kallentorilla laittelee kalustoa näytille.
     

Kerro tästä muillekin!