Piäkaupunk seuvun nopein auto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja jukka63, 24.12.2008.

  1. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Näiden KehäIII pullistelijoiden ainoa oikea nöyryytyspaikka on maaseudulla. Syyksi vaikka se tosiasia, ettei pääkaupunkiseudulla ole moottoriratoja. Tuollaisella KehäIIIn pikkupoikia nöyryyttävän auton kuljettajan käsiteltävänä on jo niin paljon tehoa, ettei sitä kannata jossain Kehällä tuhlata. Radalla kun se voidaan siirtää kaikki rataan, jolloin ajat ovat sen mukaisia. Tulkaa toki mukaan toteamaan tämä, jos uskallatte :poff:
     
  2. Ainakaan kun se on cruisingeissa ajellut niin ''katusliksit'' on muodostuneet niista renkaista varmaan siinä illan mittaa :D No joo mutta kyllä tuollakin saattaisi päästä jos vaikka laittaisi ne kunnon kisasliksit alle.
     
  3. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tollasel laitteella ei pääse normikaturenkailla mihinkään. Eikä päässy alkuun noila katuslikseilläkään, tais uupuu toista sekuntia noista ajoista, mut linkkitankoja sellaseen asentoon siirtämällä et painaa renkaita rataan eikä nosta niitä siitä irti ni rupes pidot paranee. Jos en ihan vääräs oo, ni toi video oli simple solution päiviltä?
     
  4. En tiedä mistä tuo on kuvattu mutta olisi kyllä mukava nähdä että mihin aikoihin tolla pääsee jos nyt vaikka näkis vähän enemmän vaivaakin sen nopeuden eteen.
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ja myös oikeissa kisoissahan Streetti-autot ajaa nimenomaan katuslickeillä, kisaslicksit ei oo sielläkään sallittu :wink:
     
  7. C-barge

    C-barge Gearhead

    Noi on kanssa vähän sellasia juttuja, et se mitä milläkin saattais päästä jos..., sill vaan ei oo loppupeleissä mitään merkitystä. Sillä on mikä tapahtuu silloin kun on peli käynnissä.
     
  8. jukka63

    jukka63 1st gear

    Hyvältä näyttää.Remmimotti laulaa hienosti, ei ongelmia.Eiköhän 9 tule Motoparkissa helposti :rotfl:
     
  9. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    ...Näyttää toki 8) Ja 9:kin ajetaan varmasti...mut kuka ja millä onkin juttu :poff: Mut toivotaan et joku remmimotillakin saavuttais sen... :wink:
     
  10. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    On Jukka63 näköjään ottanut neuvosta vaarin ja siirtynyt isojen poikien tantereelle ajamaan lainakuskilla sitä nopeinta aikaa. Oppi on siis sittenkin mennyt perille. Ainakin korvamerkintä nopeimman titteliin saavutetaan jo Motoparkissa. Onnittelut siitä jo etukäteen :rotfl:

    Tietysti vaan silloin, jos VIPpiä ei hänen sanelemisen sääntöjensä puitteissa lasketa mukaan... :poff:
     
  11. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Näytti ysi olleen paperia. Great!
     
  12. nikke

    nikke Gearhead

    Onnea Jukka63:n valiantille ysin ajasta 8)
     
  13. W201

    W201 3rd gear

    2011
    SONAX Spring Nationals
    Motopark
    14.05.2011
    9.515
     
  14. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Onnittelut Jukka63selle tämän vuoden katsastettujen autojen tittelistä 8)

    9.515 on hieno aika 8)
     
  15. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    Hienoo...eikä ees rimaa hipoen :soosoo:
    Mitäs seuraavaks toivottais...hmm :lol:...
     
  16. procold

    procold Gearhead

    Vetää hiljaiseksi.. voi olla että kestää tovi ennenkuin joku parantaa.
    Onnex olkoon !
     
  17. plyma69

    plyma69 1st gear

    Onnittelut hienosta ysin ajasta Jukka63sen vallulle 8)
     
  18. veekone

    veekone Gearhead

    Ohhoh hiljaiseksi vetää,täytyy varmaan liimata henkselit paitaan kiinni etteivät vahingossakaan pääse paukkumaan.Onneksi olkoon.
     
  19. jukka63

    jukka63 1st gear

    Kiitokset onniteluista.Kättä tuli varikolla useampikin henkilö tarjoomaan onniteluiden kera.Kiitokset sinnekin.Jykälle suurin kiitos ajamisesta.Nyt on uus tavoite asetettu.Alle 9,5:n pitäis päästä.Suunnitelma on varsin nerokas.Laitetaan tankkiin rallibensaa normi shellin v-powerin sijasta ja poistetaan tuhkakuppi.Ralli luulee olevansa oikea kilpaauto ja ajasta lähtee kymppi pois :rotfl:
     
  20. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Hyvä suunnitelma :rotfl:

    Täytyy varmaan katsastaa toi Camaro, jotta saadaan edes jotain vastusta tolle sun ajalle. Onnistuiskohan se leimaaminen jos jättäisi "vahingossa" ahtimet tohon pöydälle. Mullahan on nykyään noile Big Chief kansille myös imusarja yhdelle dominaattorille hyllyssä notkumassa. Vaihtoehtonahan on myös kaivaa hyllystä, ns katsastusmoottori. Sillä homma hoituu kyllä.

    Mitähän tässä pitäisi tehdä. Mielipiteitä :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!