Turpakäräjät Riihimäellä, keskiviikkoisin klo 18:00- Ullan Pakarissa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja cdv70, 18.5.2009.

  1. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Mukava että gto69 korjasi tilanteen..
    Multipowerille ja muillekkin tiedoksi, että Riihimäellä on Vappuajelu ollut yli 20 vuotta. Itse muistelen olleeni ajelamassa joskus 88. Sillä kertaa hurautettiin ihan Aulagolle sakka. Tänä vuonna on Rhra ilmoittanut ensimmäistä kertaa järjestävänsä "perinteisen" Vappu cruisingin.
    Lisätietoja löytyy www.rhra.fi
    Vanhoja kuvia aiempien vuosien Vappuajeluista löytyy kuvablogistani.

    http://kuvablogi.com/blog/32472/

    Samasta blogista löytyy kuvia menneiden vuosien turpakäräjiltä. Harmi vaan että dikikamera löysi tiensä meikäläisen käteen vasta 2006
     
  2. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Huomenna keskiviikkona Käräjöinti jatkuu samaan jo tutuksi tulleeseen tapaan. Ei ole kahvia eikä muitakaan sirkushuveja vaan rumia rupisia ja karvaisia äijänköriläitä puhumassa pas.. siis soopaa. Aika on sama 18.00 ja homma jatkuu koko kesän joka keskiviikko ellei toisin ilmoiteta.Viime viikolla oli kävijöitä ajankohtaan nähden todella paljon. Lisää uusia kasvoja ja autoja toivotaan tulevaksi.

    Tämän vuoden Vappuajelu kuvia lisätty blokiin
    http://kuvablogi.com/blog/32472/17/

    Ja oikein huonolaatuinen kesken loppuva videointi
    http://www.youtube.com/watch?v=KJy_KqVqsR4
     
  3. Rule34

    Rule34 1st gear

    Uusia kasvoja..

    Uusia kasvoja ja auto tulossa tänään SäästöKarin parkkarille...
     
  4. Torino69

    Torino69 3rd gear

    Vaan onkos parittomilla viikoilla keskiviikkoisin turpakäräjät Graniitin aukiolla vai onko tuo ihan toinen juttu? Lueskelin tätä RHRA:n sivuilta...
     
  5. petjo

    petjo Gearhead

    Itse en ainakaan graniitin aukiolle aio mennä ollenkaan. Säästökareille kylläkin joka keskiviikko jos vain kerkiää.
     
  6. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Turpakäräjät on joka keskiviikko klo 18.00 Säästökareilla :D . Tapahtuman suuresta osanottaja määrästä johtuen :eek: RHRA haluaa ehkäistä tungoksen syntymistä ja tarjoaa tilaisuuden osallistua KESKIVIIKKO MIITTIIN Graniitilla :poff: .Harmi sinänsä että tapahtuma sattui juuri keskiviikolle, niitä kun on viikossa vain yksi eikä muita päiviä. :lol: No aktviisia harrastajia on toki lähialueella niin paljon että molempiin on varmasti tulijoita 8) . Graniitille väkeä varmasti vetää tilava parkkialue kavikupponen ja :pinup: .
    Nopeilla autoille ei ole ongelma siirtyä Säästökareilta Graniitille jos kavihammas alkaa kolottamaan Tai haluat olla kaupungin "sykkeessä".Myöskään ei ole poisluettua ajaa Hyvinkäälle moikkaamaan alanmiehiä,ai niin se okin sitten samaan aikaan Graniitin tapahtuman kanssa. :wc:
     
  7. Torino69

    Torino69 3rd gear

    Ja sittenhän syntyy pakosta myös cruisingiakin kun väki käy katsomassa että ketä löytyy mistäkin... :poff:
     
  8. RixuX

    RixuX 1st gear

    Yhteisvoimin suunniteltu...

    Syksyllä tuli puheeksi parantaa tiedonkulkua ja miettiä muita paikkoja "turpakäräjille" - siis keskiviikkokokoontumisille- kun säästökareilla ei ole kahvioita eikä istumapaikkoja. isolla porukalla keskusteltiin ja haluttiin elvyttää rhra että tieto kulkee ja joku hoitaa yhteisiä juttuja. Porukat päätti isolla joukolla että kokeillaan graniittin aukiota täksi kesäksi, kun se tuli mahdolliseksi. Avoimet illat, ei jäsenyysvelvoitetta tms. Sinne saa mennä joka viikko, mut ainakin parittomina viikkoina. väliviikoina jos halutaan voi olla cruisailuja hyvinkäälle ja muualle.
     
  9. juro the dog

    juro the dog 1st gear

    toi ranaattiaukee on muuten aika nolo mesta...
     
  10. mikki72

    mikki72 Gearhead

    Aina parempi,kun aabeecee:n lentokenttä..varsinkin tän kokosessa kylässä..
     
  11. petjo

    petjo Gearhead

    Kaikki vaan säästökareille joka keskiviikko. Takeaway kahvit mukaan abc:lta tai oma termari.
     
  12. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Montakos tulijaa keskiviikona on. Viimeksi autoja oli tusina ja käyttiksellä ja fillareilla paikalla oli puoli tusinaa körmyä. Rentoa rupattelua taas tiedossa Säästökareilla klo 18.00.
     
  13. Torino69

    Torino69 3rd gear

    Tulossa ollaan, jos ei kotiväki keksi hyviä esteitä ja piilota Torinon avaimia. Sääennustekin lupaa keskiviikkoillaksi komiaa keliä!
     
  14. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Tottakai kareille tänäänkin ollaan tulossa "seisoskeleen" ja rupatteleen.
     
  15. Rule34

    Rule34 1st gear

    Paikalle

    Paikalla A-keholla. Siitähän voisi csuisata Hyvinkään heppuja morjestamaan..
     
  16. Rule34

    Rule34 1st gear

    Ragnar

    Tuosta Kareilta kun lähti nii tuo Granitin aukiohan oli mukava mesta myös. Läpimiä croisanteja ja kahvia. Kun enempi lämpiää niin tulee varmasti muitakin ihmisä katselemaan ja pääsee istuskelemaankin siellä. Eiköhän myö siirrytä kaikki sinne 8)
     
  17. morion

    morion 1st gear

    Ehdottomasti. Mukava paikka ja mukavaa porukkaa kuhan tuuli lämpenee.
    Kiitokset kaikille. Tulokkaana tunsin ainakin itseni tervetulleeksi vaikkei alla ollutkaan ihan pelkkää amerikkaa.




    pökötti
    mopari
    GM
    Voorti
    1/3 voorti :lol:
     
  18. harley1000

    harley1000 1st gear

    Graniitin aukio

    Joo kyllä Rixussa on niin paljon autoja että niitä riitti Graniitille 8kpl...
    Eiköhän nämä kaikki voisi käydä ensin Säästökareilla ja siitä ajella vaikka Graniitille kahville ja höpöttämään... :eek:
     
  19. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Joo paljon on autoja riksun alueella, taitaa kraniitti vaan tulla aika helposti täyteen / tukkoon jo reilusta kymmenestä autosta, eikä siellä parkkipaikoillakaan aina tilaa ole, siksi toi karien parkkis on ihan mukava ja tilava eikä haittaa vaikka tulis enempikin autoja kuten menneinä kesinä joinain keskiviikkoina on ollutkin.
     
  20. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Re: Graniitin aukio

    No jos siellä 8 oli niin sittenhän melkein kaikki ( 5-6kpl) tulikin ensin käytyään Turpakäräjillä Säästökareilla. Kyllä on koitettu kehua Graniittia mutta kun muut eivät halunneet lähteä eikä uskalla pyssyllä pakottaa. :D

    Taas jatkuu sama meininki. Huhu kertoo "vanhalla parralla uusi punainen auto". Saas nähdä nähdäänkö keskiviikkona se Säästökareilla.
     

Kerro tästä muillekin!