Chevrolet Suburban 2500 6.5 -94 neliveto ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja erä, 14.4.2011.

  1. erä

    erä 1st gear

    Eli ongelma on, että neliveto ei mene päälle/kytkeydy.
    En löytänyt kuuklettamalla mitään. Joskus löysin keskustelua aiheesta , mutta en enään. Nyt kaivattaisiin vinkkejä mistä kannattaisi lähteä vikaa etsimään. Eikö muuten siihen kepin edessä olevaan kuvaan pitäisi syttyä valo, kun nelivedon laittaa päälle? Vai muistanko väärin... Nyt ei ainakaan syty, jos sillä tiedolla nyt mitään tekee. Muistaisin kuulleeni puhuttavan mm. jostain vahapatruunasta, mikä hajotessaan aiheuttaa toimimattomuuden.
     
  2. kojo

    kojo Gearhead

    Oot oikeillä jäljillä, se vahapatruuna on kiinni kierteellä siinä etuakselin putkessa, päähän menee 2 napanen sähköjohto, kokeile mittarilla tai lampulla tuleeko sen liittimeen sähköä kun on virta päällä ja keppi nelivetoasennossa jos tulee, ruuvaa patruuna irti ja laita piuha kiinni, nelikko ja virrat päälle ja kato tapahtuuko mitään...
     
  3. erä

    erä 1st gear

    Hieman venähtänyt tää homma... Vika oli siis tässä vahapatruunassa. Olisko kellään jääny ylimääräiseksi kyseistä palikkaa? :eek:
     
  4. paskamaha

    paskamaha 1st gear

    JN-trading myy uusia
     
  5. erä

    erä 1st gear

    Oliskos kenelläkään kuitenkin käytettyä, niin vois kokeilla jos lähtis sillä toimimaan?
     
  6. erä

    erä 1st gear

    Neliveto muuten toimii taas. Ja vikahan oli siinä solenoidissa...
     

Kerro tästä muillekin!