Roadtrip

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja cam68, 9.7.2010.

  1. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Viime kesänä tehtiin emännän kanssa sellanen eteläsuomiturnee, et lähettiin sunnuntai aamulla Forssan picknickkiin ja sieltä sitte jatkettin iltapäivällä lomailua. Ensin oltiin Tammelassa siinä Forssan kupeessa yötä ja sitten suunnattiin Säkylään ja siellä oltiin pari päivää, jonka jälkeen suunnattin nokka kohti Hämeenlinnaa ja sieltä sitten takas Säkylään josta mentiin suoraan Raumalle. Siellä oltiin viikonlopun yöt ja päivä oltiin Porissa Sonispheressä. Seuraavana maanantaina sitten lähettiin takas kotio. Eli reilu viikko oltiin reissussa ja oli se mahtavaa kun oli lämmintä ja kun ajo vain pikkuteitä niin pääs kunnolla tunnelmaan. Tänä kesänä ois sitten tarkoitus mennä tonne lappiin, Leville ja siellä viettää muutaman päivän ja sitten ajaen takas etelään päättyen Forssan picknikkiin, josta sitten kotiin.

    Ja kun tuonne pohjoiseen mennään niin ajateltiin että ois buenoa jos sinne sais järkättyä jonkin sortin cruisingia...
     
  2. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    En ihan oikeessa Lapissa, mutta Haaparannalla Classic Car Meet heinäkuussa.

    http://www.classicmotormeet.se

    Viikko tuota ennen Piteåssa Midnight Sun Drag Race. (n. 170 kilsaa rajalta)
     
  3. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

  4. bathory

    bathory Gearhead

    Kaverit olis kohta lähdössä roadtripille Norjaan jäämeren rannalle. Ei tosin jenkillä vaan opelilla. Itse olen vielä kahden vaiheilla lähdenkö mukaan. Mutta tarvii sanoa, että toi kotimaan matkailu/roadtrippailu on vähän helvetin kallista. Samalla hinnalla lentäen viettää viikon ulkomailla. Ei tietty ole sama juttu mutta helvetin ärsyttävää. Vaikka yrittäisi ihan minimibudjetilla, eli nukut autossa ja syöt pettuleipää niin gasoliiniin kuluu jo monta sataa euroa.
     
  5. rapis

    rapis 1st gear

    kohta lähdössä emännän ja koiran kans reissuun tarkotus ajella keskisuomesta lappia kohti ja viikon päästä takasin päin ilman sen kummempaa suunnitelmaa. (saa tulla moikkaan jos jossain näkee - autona musta hopea olssi)
     

Kerro tästä muillekin!