GM 6.5td Vanit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Bomber#1, 27.12.2006.

  1. cam78

    cam78 3rd gear

    Hinausvakuutus kannattaa pitää voimassa
    Ellei siellä oo vaan joku jarruvalo vika.

    Sehän kuuluu normivakuutukseen eli se puoli on kunnossa.
    Jarruvalotkin pelittää ihan ok.
    Oli edellisen pumpun vaihdon jälkeen ajettu parikytdonaa kun cruise lopetti toimimasta ja silloin kun olis heti tehny pumppu rempan niin se taas olisi edessä kilometrien mukaan.Eli on säästetty yks remppa kun on ilman vakkaria päästelty menemään.
     
  2. Gerball

    Gerball Gearhead

    Tuohon cruisen katkomiseen kandee myös kokeilla ajaa ilman valoja. Tiedän oman tapaukseni lisäksi 2 muuta vania joissa takavalojen maadoitus toimii/ei toimi jolloin takavalot pyrkii kunnollisen maadoituksen puutteessa maadoittamaan jarrun virtapiiriin jolloin cruise lyö pois päältä.
     
  3. Savaloja

    Savaloja 1st gear

    Mulla oli välillä sellaista oiretta että kun vilkutti vasemmalle niin cruise pomppasi pois päältä. Niin ja vilkussa oli muutenkin rytmihäiriöitä.
     
  4. rengaw

    rengaw 1st gear

    Tässä kun on ajellut muutaman päivän turbon kanssa, niin jättääkö hukkaportin venttiili tai ne muut ahtoja määrittävät osat vikakoodeja toimimattomuudestaan? Aattelin vaan kun tuntuu et välillä kone jättäis ahtamatta, lähinnä pidemmän ajelun aikana. Täytyy nääs kattoo kaikki paikat kuntoon ennen uuden ohjelman noutoa....
     
  5. Tuomo_

    Tuomo_ 1st gear

    Sopis toi sun välillä ilmenevä ahtojen puute vialliseen turbon solenoidiin... Mulla on parikin hajonnut niitä, kylmänä toimii, lämpösenä kiukuttelee.
     
  6. kojo

    kojo Gearhead


    Eip.
     
  7. rengaw

    rengaw 1st gear

    Anteeks ny tyhmyyteni mut onkos se turbon venttiili siinä apparin puolen venttiilikopan päällä boost solenoid vai blow off valve?
     
  8. Panze

    Panze 3rd gear

  9. 5.7 olssi

    5.7 olssi 1st gear

    Kertokaapa tyhmälle,että mitä se vakkarin toimimattomuus vaikuttaa kyydin loppumiseen.Itellä toimii yleensä ,mut joskus ei ota toimiakseen sitte millään.

    Kerrottakoon,jotta reilu vuoden vanha ruiskupumpuu ja samoin poksi.Oli kyllä reilu vuoden vanha alipainepumppuki ja tuli kaikki romut pihalle.Kiinalaista laatu tavaraa.
     
  10. 5.7 olssi

    5.7 olssi 1st gear

    Tarkennetaan,jotta kyse 95,v Subbarista.
     
  11. Panze

    Panze 3rd gear

    Pmd saattaa oirehtia myös vakkarin toimimattomuutena. Tosin vaikuttaa siihen moni muukin homma kuten esim aiemmin mainittu jarruvalo häiriö / jarruvalokytkin.
     
  12. rengaw

    rengaw 1st gear

  13. rengaw

    rengaw 1st gear

    Mikäs noissa on erona? saa mainostaa vaikka yv:llä jos ei julkisesti kehtaa!
     
  14. kojo

    kojo Gearhead

    Molemmat on GM:n vakiosoftasta muutettuja ja kumpikin on tehny ite omat karttansa sinne softaan.
     
  15. cccbs

    cccbs 1st gear

    saranan suojamuovit

    onkohan kellää tietoo mistä saa ostaa 99 mallin vaniin noihin oikean puolen sivuoviin noita saranan suojamuovia? ja mitähän ne maksaa?
     
  16. rengaw

    rengaw 1st gear

    Us-centerillä näyttäs olevan noita suojamuoveja hintaan 20€/kpl.
     
  17. cccbs

    cccbs 1st gear

    kyllähän on kulta halpaa vaikka kilohinta on kuulemma noussu.on tuolla muovilla jalostusarvoo........no hyvä että saa edes jostain.
     
  18. hoge

    hoge 1st gear

    Outo oireilu näin kuumalla kelillä. Kaasu pohjassa ei meinaa tapahtua oikein mitään, ei vaihda pienempää vaihdetta ja kiihtyvyys on heikkoa. "Voima"savua näyttää tulevan kyllä pakoputkesta. Ei polta vikavaloa. Ihan niinkuin olisi tukossa tms. Mutta sitten taas voi toimia seuravaaksi ihan normaalisti...
     
  19. Panze

    Panze 3rd gear

    Veikkaisin turbon solkkua viaksi. Noita tuntuu näin kuumilla keleillä menevän jostain syystä enempi.
     
  20. sulo200

    sulo200 1st gear

    o

    Oliskohan menny alipaine pumppu,kun ei toimi lämppärin säädin ja vikakoodia pukkaa 0236,eli turbon a virtapiirin alue/toiminta ongelma.
    Minkälainen systeemi on kyseessä -99 vanissä,kun ei rokki autosta eikä ss dieselistä löytynyt ,kuin vanhempaan malliin pumppuja
     

Kerro tästä muillekin!