fordin perän välitys!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja lopata, 9.6.2011.

  1. lopata

    lopata 1st gear

    tietääkö rodi-herrat saako mistään harvaa välitystä 39 fordin perään,ajattelin jotain kakkosella alkavaa,luulen että monella muullakin sama ongelma, vääntöa kyllä riittäs mut kone huutaa 80 jälkeen jo melkoisesti.Oisko mahdollista teettää vaikka uusia välityksiä kyseiseen perään jossain firmassa mistä rallimiehetki niitä tilaa,luulen että niitä menis kaupaksi useita.Jos jollai ois tietoa firmoista mistä voi kysellä.iItsellä tekniikkana lättäpää 4vaihteinen manuaali nelonen on suora 39 perä 3,5 välitys 600,16 pyörät.
     
  2. jzl

    jzl 1st gear

    3.25:1 on harvin välitys mitä tiedän olevan olemassa alkuperäiseen banjo akseliin. sitten vielä laitat vähän korkeammat renkaat, niin alkaa olla kierrokset kurissa.
    http://www.speedwaymotors.com/Ford-Mercury-High-Speed-Rear-Gear-Sets,3769.html
    quick-change murikallahan saa vaikka kuinka harvan välityksen rakennettua. muistaakseni quick-changea saa myös putki kardaani versiota.
     
  3. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Ja jos ei auto sekä omistaja oksenna vähän uudemman mallisesta askista,niin laita sinne 5-lovinen T-5,eikä tarvi tinkiä kiihtyvyydestä eikä käyttömukavuudesta.Niissä menee pykälät päälle kuin ajatus.
    Lättiksen perässä ei edes tarvi olla mikään WC heavy-duty versio,vaan laimeempikin kestää,eikä maksa ihan hirveitä.
     

Kerro tästä muillekin!