Ford -liike Tampereella, jossa ymmärretään jenkeistä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja amcars, 9.6.2011.

  1. amcars

    amcars Gearhead

    Mikä on se Fordi liike Tampereella, josta saa hyvällä palvelulla alkuperäisiä USA Fordin osia. Tilasin sieltä Lincolniin joskus jotain, mutta en enää muista liikkeen nimeä.
     
  2. Alabama Chrome

    Alabama Chrome 1st gear

    Auto Kivitila ( ? )
     
  3. jadeville

    jadeville Gearhead

    Nykyään automaa nimellä...
     
  4. amcars

    amcars Gearhead

    Kiitos

    Kivitilahan se silloin oli...
     
  5. Voi olla aika nihkeää nykyään kun on osuusliikkeen alla. Jani Kajosvaara oli siellä se ainoa toimiston puolella joka USA-Fordeista ymmärsi (ja hyvin) mutta en tiedä että onko hän enää töissä siellä (viimeksi taisin asioida 2008, silloinkin neuvoi hakemaan osia muista varaosaliikkeistä...).

    Soini Car Partsista on ihan OK löytynyt tarveosia.
     
  6. arrakis

    arrakis 1st gear

    Otapa yhteyttä RS-huolto Tampere.

    Kajosvaara siellä nykyään töissä ja saattaapi hyvinkin onnistua varaosat jenkkifordeihin. :wink:
     
  7. amcars

    amcars Gearhead

    Joo, nyt muistuu mieleen Kajosvaarankin nimi - oli hyvä hommassaan. Koitetaan löytää mies uudesta paikastaan. Kiitos vastanneille.
     
  8. tammercity

    tammercity Gearhead

  9. rkr

    rkr Gearhead

    RS huollossa kun kävin niin siellä oli FOMOCOn tuotteita enemmänkin pihapiirissä, voisi olla kannattavaa tsekata. Mustangeja oli uudempia enemmänkin.
     
  10. Torino69

    Torino69 3rd gear

    RS:n pitäjät lähti Kivitilasta omaan firmaansa silloin kun Kivitila meni Automaalle. Automaastakin Treelta voi vielä löytyä 'vanhan jengin' väkeä, mutta päähemmot meni tosiaan RS:lle.
     
  11. bblock

    bblock 3rd gear

    2000-luvun alkupuolella oli Treella Ford-merkkihuolto jossa ei ymmärretty ketään eikä mitään,oli aamulehdessä kuva työtilauskaavakkeesta jossa luki työmääräysten lisäksi että asiakas on mulkku.
     
  12. CJ3B54

    CJ3B54 3rd gear

    Suurin ongelma meillä Automaassa on se, että ameriikan fordin osien hakuohjelman ns. jenkkikatin lisenssi umpeutui, eikä sitä sitten lähdetty uusimaan. Toisin sanoen varaosien etsiminen vähän vaikeaa.

    Eurooppalainen versio tuntee kyllä saksan vientimallin Explrerin, Windstarin ja Proben. Eli näiden kohdalla apua vielä pystytään antamaan.

    Eli sitten noiden oikeiden ameriikan foorttien kanssa kannattaa kääntyä RS-huollon tai US-partsin puoleen.
     
  13. Olly

    Olly 3rd gear

    Kajosvaaran yhteystiedot: 020 766 1001 tai info@rsh.fi
     

Kerro tästä muillekin!