Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. misshudson

    misshudson 3rd gear

    Niin siis ahtopumppu oli ainoa joka vuoti kun paineistettiin tuota järjestelmää. Alkuperäsiä putkiakin sai sivussa vaihdella reilun metrin, että eikun kerimään halvimmista osista kalleimpiin päin... :D

    Tuokin oireili puolisen vuotta ennekun alko tosissaan hatuttaa, ei vaikuta kulkuun mutta nokeaa kyllä koneen pitemmän päälle.
     
  2. kojo

    kojo Gearhead

    Se on siellä laatikon sisäpuolella.. se iso pyöree moninapaliitin lootan vasemmassa kyljessä menee sinne...

    Ne lootan kyljessä olevat pikkumokkulat on pyörintänopeusantureita.
     
  3. ketonto

    ketonto 1st gear

    Turvasermi

    Isot kiitokset persukselle todella täsmällisestä turvasermin toimituksesta. Sermi tuli viime perjantaina niin kuin lupailitkin.
     
  4. Bulbbi

    Bulbbi 1st gear

    Huomenta kanssaeläjät!

    Yks sinisellä möhköfantti subbella liikkuva syvänjoen asukki ilmoittautuu ja samalla esittää kiitoksensa jo nyt saadusta ohjeistuksesta mitä tää sivusto on tarjonnu kulkimen sielunelämää selvitellessä noin kuukauden kestäneen parisuhteen aikana...
     
  5. kuutio

    kuutio Gearhead

    Tervetuloo vaan sekalaiseen seurakuntaan! Jos tässä joskus olis taas omakin kilpuri nipussa, niin sitä vois taas suunnitella vaikka minimiittiä turkkusiin ennen tota syksyn isompaa..
     
  6. Bulbbi

    Bulbbi 1st gear

    Mikäjottei ku huominen Turku-Cruising jää korkeintaan pikapiipahduksen asteelle...
     
  7. t.t.tammi

    t.t.tammi 2nd gear

    Oon kans meinannu ehdottella miittii tänne mutta voishan sitä huome poiketa tuol raviradallaki ku ollaan nuorimman jätkän kaa kaksin.
    (Bullbbi, mä on punasel möhköl liikentees ja varmaan musta GMC truck T-paita pääl työntelen rattaita et tuu nykiin hihasta jos näät)

    Ja kiitos Impala76lle ja Kojol vinkeist,onneks ei ollu aikaa ruveta purkuu hommiin. Tää kesä täytyy ainaki pärjätä siis pelkäl etuilmastoinnil. Onneks takaa on kohtuu viileetä noitten tummennusten ansiosta.
     
  8. Bulbbi

    Bulbbi 1st gear

    Näin tehdään ja nyt ku on päivän hyvätyö tehtynä ni voi hyvillämielin lähtee huomenna liikenteeseen...

    Terv. Uusi siirtopumppu ja PMD #9llä...
     
  9. hyeena

    hyeena 1st gear

    Suunnitelmana olisi myös ilmestya raviradalle, ja ajoneuvoa ei voi olla tunnistamatta :lol:
    Ja voidaan suunnitella turun minimiitteja tuolla miitti topikissa..
     
  10. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mä en ainakaan löytänyt tässä k.y.r.p.ä otsassa fiiliksissä rockautosta tuota takakennoa ilmastoinnille.Elikkä jatkan wiskin juomista...
     
  11. kojo

    kojo Gearhead

  12. palontie

    palontie Double Gearhead

    Kyllä sä nopeesti vastasit :rotfl: Vieläkö tuolle hinta löytyisi? Ja löytyykö sitä kompuralta lähtevää jakotukkia putkineen myös rockautosta tähän vuosimalliin?
     
  13. kojo

    kojo Gearhead

    Näyttävät olevan $72.99-$180.79 välillä

    Sitä kompuralta lähtevää putkihässäkkää ei takailmastoinnilliseen taida enää olla saatavana.

    pelkkään etuilmastoinnilla olevaan sit pyörii nurkissakin... :rotfl:

    Tuol nettiautossa on muuten myynnissä subbe johon noi kaikki osat on uusittu :poff:
     
  14. Pedro81

    Pedro81 1st gear

    Juurikin nuo evaporator core:t ja nimenomaan merkinnällä "rear". Joo sitä kompuran letkulähtöä tuskin kyllä löytää. Kuten aikasemmin sanoin ni mä taisin saada maailman viimesen.. :D Mut luulis et noitaki alkaa koht joku valmistamaan tarvikkeena niinku takailmastoinnin letkujakin. Vaan jos sen välttämättä tarttee ni usa osasta heinolassa saa sellasen missä on yks letku hankautunu poikki. Siitä saattais saada viel tehtyä. Mut hinta on sit ku lentokoneella ja vielä rikkinäisestä osasta..
     
  15. palontie

    palontie Double Gearhead

    Joo voin uskoa että maksaa maltaita.Netti varaosassa on myös sysmässä purettavana subbe mutta siinä taitaa olla kompura eri paikassa kuin tässä mun kamppeessa joten ei voi sitäkään kai hyödyntää.
     
  16. raimo3500

    raimo3500 2nd gear

    pukkaa vuotoja taas...

    elikkäs kampe vuotaa ilmeisesti polttoainetta koneen päältä ja jostain aavistuksen ehkä öljyäkin siihen sekaan kun on sellaista kirkasta nestettä, joka ei juokse ihan kuin pelkkä diisseli... :-?
    polttoainesuodattimen luokse paikantaisin vian ja toisen ehkä laatikkoon, koska koneessa tummat öljyt.

    eli, onko -93 pickupissa manuaalilaatikossa laatikon öljylle tikkua (kun en konehuoneesta löytäny) vai onko perinteisesti täyttöroppu?

    niin ja ongelmien aiheuttajana toimii-->
    http://kuvablogi.com/nayta/3079687/ 8)
     
  17. palontie

    palontie Double Gearhead

    Tietääkös kukaan missä myytäisiin suomessa tuumamittaisille putkille helmi liitoksia?Ilmastoinnin putki on päältä tollaiset 19mm ja ainakin kajaanissa myydään helmiä 18 ja 20mm putkille.
     
  18. sibe70

    sibe70 Gearhead

    ei onnistu/toimi helmiliitoksilla. ! Kokemusta on useastakin .

    esim. meillä töissä on oikeita ja sopivia liittimiä Suburbanin takaputkien korjauksiin. Onnistuu lokring liitoksilla(rymppäysliitin putkelle).

    Putket on korjattava/vaihdettava perästä ainakin takarenkaan etupuolle asti, ne ovat aivan mätää koko matkalta liki aina.
     
  19. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ai jaa.On tuossa yhden tutun subussa helmiliitos pitänyt. Kaveri vielä laajensi putkea yhden millin ja on tuo kuulemma pitänyt.
     
  20. AtAi

    AtAi 1st gear

    Siellä se näytti olevan... ite oli raatokiidolla, kävin ysin aikaan vaihtaas subben alle, mutta ketää näkyny enää ees kylillä.

    Pickareita oli kivasti, itsekkin jouduin ruisinkilenkille SIERRA SL-pikkarin kuskiks... oli aika jännää tommonen pensakoneinen, kumpikin poljin on terävämpi käytökseltään mitä dieselissä :eek: Suorituskyky melko mopo, mutta pörinät oli niin kivat, että taidan subben alle kontata seuraavalla viikolla ruuvaamaan vaimenninta vapaammin virtaavaks :oops:
     

Kerro tästä muillekin!