Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. Swoop

    Swoop 3rd gear

    Kompassi ja lämpötila oli mun vanhassa. Kelloa ei oo tässä uudessakaan. Kaikkee muuta siinä sitte onkin... kulutus mittarikin näyttää 11.5L/100km kun tässä nyt muutaman päivän oon ajellu maanteitä ja vähän pumppaillu kyläteillä... Minusta aika vähän. Ja tää on tosiaan kaikin puolin vakio laite. 8)
     
  2. jamiko

    jamiko 1st gear

    Siellä tosiaan on venttiili juuri ennen kapiinin kennoa joka annostelee kennolle tavaraa.
    Jos keulalla olevan kennon lähtöputki jo huurtuu niin kyseinen venttiili on jumittanut auki asentoon.
     
  3. Skinny Puppy

    Skinny Puppy 1st gear

    Vaihdoin autooni tämän näköiset valot http://www.streetbeatcustoms.com/Custom ... ts/534891/ ja nyt katsastuksessa inssi sanoi että eteen päin ei saa näkyä keltaista valoa, mitän saan vilkut toimimaan "väärinpäin"? Sähköstä en paljon muuta ymmärrä kuinettä se on sinistä ja sattuu... Auto on hyväksytty alkuperäisillä valoilla.
     
  4. villeri

    villeri 2nd gear

    no nyt on sitte mun autossa se takapyöränlaakeri homma.. eli laakeri löysässä ja öljyt jarruissa.. kiitos :odroll: hmm olikos muutenniin se mutterin lukitus minkälainen eli voiko saman lukituksen käyttää uudestaan?
     
  5. Saman lukituksen voi käyttää uudestaan.
     
  6. villeri

    villeri 2nd gear

    joo kerkesin ottaan jo auki ja totesin saman. on kaiketi laakeri kulahtanu. tilasin rokkiautosta jo uudet ja stefan kans. jos tota vähä kiristäis ja kattoo mitä se tuumaa. ja jos vähä pesis jarrujaki.. prkl.. :mad:
     
  7. dodkeilija

    dodkeilija 1st gear

    mikähän mahtais olla ku pintakaasulla ajaessa mittarin mukaan reilu 60kmh ni rupee auto nykimään aika rankasti? johtuiskohan turbiinista et rupee änkyttämään et meneekö lukko päällä vai ei? vai voisko olla et alkaa polttoaineen saannissa olla häikkää? kierroksia koneessa tällöin noin 1250! kiihdyttäessä ei kuitenkaan mitään ongelmaa eikä kovemmissa vauhdeissa :odroll:
    ainii kyse oli 95 ramist
     
  8. villeri

    villeri 2nd gear

    saakeli mutta meinaa olla pihalla lämmin. nooo antaa olla.. tuli tuossa tehtyä tommonen tilapäinen napamutteri avain :lol: KUVA tilasin kyllä amerikan jimiltä oikeen hylsynki. varmaan kierroksen käänsin mutteria kireemmälle ja edelleen pyörii kevyesti mutta kyllä sieltä kahina kuuluu että saa laakerin vaihtaa lähiaikoina. josko sillä viikon menis vielä kunnes jimiltä tulee paketti suomeen.

    edittiä. NAM NAM saatana.... :argue: :mad:
     
  9. freeride

    freeride Gearhead

    hyhhyh.. :eek: noita saatkin huljutella kaikenmaailman myrkyissä,jos meinaa vielä saada pitään.auttaiskohan,jos heittäs kiehuvan kuumaan veteen ja sinne joku kunnon liuotin..tai sit on kengät entiset sen jälkeen.taitaa olla helpoin ku heittää uudet suosista..
     
  10. villeri

    villeri 2nd gear

    joo pistän uudet kengät tässä ku joudan kun noi rupee oleen muutenki jo loppu. sepin kautta heitin lenkin äsken kun sillä sattu olla uudet laakerit. soutparkista vaan hain stefan. jos huomenna sais kasaan uusilla laakereilla vielä.

    sit semmonen vielä tähän että ei kellään sattus olla takanapamutteria sillai nopeella toimitusajalla? viimeistään huomiseks tarvis. oli vähä tota omaansa vasten pyörähtäny laakerin kooli.. tosin saa tosta vielä ehkä pelin ku hioo levyn päällä suoraks muttei "uus" pahitteeks ois.. :odroll:
     
  11. Pertura

    Pertura Gearhead

    Meikäläisen autossa ei ainakaan ollut piuhoja sen koommin rekkavaloille kuin kompassillekaan

    Miten "väärinpäin" vilkkujen pitäisi toimia? Ilmeisesti sanomista tuli siis keltaisista etuparkeista? Niistä pääsee eroon vaikka ihan sivuleikkureilla, siitä polttimon kannan takaa vaan piuha poikki niin ei näy enää keltaista eteenpäin
     
  12. villeri

    villeri 2nd gear

    mitenkäs muuten tuolta quad4x4 kioskista saa tilattua suomeen tavaraa?
     
  13. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Juurikin näin. tietty siellä täytyy olla jokin parkkivalokin, eli tarvinnee laittaa yksi ylimääräineinen kanta 5w polttomille, jos nyt vain jenkkien suosimia keltainen 21/5w polttimo. siihen ylimäärääiseen valkoiseen parkkiin sitten se poikkaustu virtapiuha kiinni.
     
  14. rötkö

    rötkö Gearhead

    Ihan hyvin :lol:

    Ei vaiskaa, onko siinä jotain ongelmaa? Ite tilannu monesti, nettikaupasta ja kerran hommasivat välitykset mun ropposeen vaikkei ole edes niillä normi listoilla..

    10+ tolle firmalle
     
  15. villeri

    villeri 2nd gear

    noku ongelma on se että en omalla järjelläni löydä sieltä semmosta millä vois laskee rahdit sun muut ja laittaa osotteet.. tai tonne pitää kaiketi rekisteröityä?
     
  16. Scottsdale1980

    Scottsdale1980 1st gear

    Onks se venttiili jossain kojelaudan sisässä...omassani putki huurtuu mut kunnolla ei kylmää tule sisälle vaikka ilmastointi täysillä, aineet ok.
     
  17. bilstein

    bilstein 1st gear




    mikäs se todellinen öljy tilavuus sitten on tuonne laatikkoon... kun tuntuu noi määrät vaihtelevan.. :D

    ps. myynnissä -95 rotken vakio takavalot halavalla + konepellin tuuliohjain!!!!
     
  18. Pertura

    Pertura Gearhead

    Tai jos ei halua ylimääräisiä polttimoita sinne viritellä, niin kytkee sen poikkaistun piuhan suoraan noille annelinsilmille. Nehän on mitä mainioimmat parkkivalot, tekno-Shellilläkin katu-uskottavat :rotfl: Mutta niin se on munkin autossa että annelinsilmät toimivat parkkeina, leimalla ei keltaiset parkit toimi
     
  19. dodkeilija

    dodkeilija 1st gear

    onks mitää ideaa???

    näkyyks tänää ramei cruisingissa lahes?
     

Kerro tästä muillekin!